Diskuze k článku POZOR! Další hádanka! Na koho čeká smrt?!
Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
13. 10. 2012 / 10:40:45 (před 12 roky)
off

Já myslím, že to bude Paige. Zatim pokaždý umřela láska Emily, takže bych se tomu ani nedivila. ;)

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
Editováno: 1x | Naposledy: 13. 10. 2012 / 12:12:02
Gingy
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
13. 10. 2012 / 11:01:03 (před 12 roky)
off

Možná by to mohl být Toby, z holek to určitě nebude ani jedna, když je prodlouženo i na čtvrtou sérii =)

Gingy
Moni Peace
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
13. 10. 2012 / 11:12:29 (před 12 roky)
off

Neznášam Paige a jej postavu, ale ako herečka je strašne super a nejak si neželám aby ona zomrela :D. Asi to najviac prajem Jenne alebo tomu debilovi čo s nou randil tomu policajtovi. A v žiadnom prípade to nesmie byť Ezra alebo Caleb, to by som sa vážne nahnevala :D. Ale ani trošku netuším že kto zomrie :D, mňa vždy také veci prekvapia.

McLlosh
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
13. 10. 2012 / 11:35:12 (před 12 roky)
off
CapAm
Uživatel od první verze | Cool level: 26 | Ally McBealová
13. 10. 2012 / 11:45:49 (před 12 roky)
off

Jelikož mě v posledním díle silně naštval Toby, snad to bude on :D

A dream is a wish that your hear makes.
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
13. 10. 2012 / 11:54:15 (před 12 roky)
off

Lucas nebo Paige! Dost nezajímavé dějové linky... Tobyho podle mě neodpraví, když teď ukázali takovou pecku :)

Právě Toby by asi mohl mít velmi temnou minulost s Ali :)

Elža
13. 10. 2012 / 12:00:14 (před 12 roky)
off

Doufám, že Paige. Poslední dobou mi čím dál víc leze na nervy, tak snad to bude ona.

A když všechno ostatní selže, nechte si narůst vlasy a bude to v pohodě.
margax
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
13. 10. 2012 / 12:07:53 (před 12 roky)
off

Jako první mě napadl Lucas, protože toho asi dost ví a znamenalo by to i znovu zamotaný děj. Nikdo z hlavních postav to určitě nebude (holky, Toby, Caleb). Možná ještě jeden z těch kluků...Jason nebo Noel. Taky toho dost ví)

Martin297
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
13. 10. 2012 / 12:15:58 (před 12 roky)
off

myslím že to bude buď Paige nebo Lucas

TayJa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
13. 10. 2012 / 12:24:43 (před 12 roky)
off

Doufám, že to bude Paige, ale taky doufám, že to nebude Toby! .)

alik01
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
13. 10. 2012 / 13:12:24 (před 12 roky)
on

Podle mě to bude Lucas, Jason nebo Garrett.

Nikis510
13. 10. 2012 / 13:21:36 (před 12 roky)
off

Já bych to přála Paige, nikdy jsem ji neměla ráda :D Žádná z holek to asi nebude, jenom doufám, že to nebude Ezra nebo Caleb :) Myslím, že to bude Garrett nebo Noel, ten si o to poslední dobou fakt koleduje, takže by mi to nevadilo :D

Katehrine
13. 10. 2012 / 15:44:07 (před 12 roky)
off

Určitě to nebude nikdo ze čtveřice hlavních hrdinek a ani žádný jejich mužský protějšek. Takže to bude buď Paige (která není moc oblíbená), či Lucas (který se tam čas od času mihne, ale nijak významně nezasahuje ... takže to by zase takový šok nebyl). Možná Garret či Jenna (nebo se oba navzájem zabijou :)) Ale můj favorit je Noel.

There is always Hope.
misulka78
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
13. 10. 2012 / 16:38:00 (před 12 roky)
off

No, myslím, že to bude Caleb, zvhledem k poslední epizodě. Ale těžko říct. Kdyby to byl Garrett, Paige nebo Toby, ani by mi to moc nevadilo.

Mišulka78. Fanatik, fanoušek, divák. Sakra. To zní divně.
Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
13. 10. 2012 / 18:18:04 (před 12 roky)
off

Tipuju Garetta.

Whatever
Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
13. 10. 2012 / 18:45:03 (před 12 roky)
off
Katehrine napsal(a):

Určitě to nebude nikdo ze čtveřice hlavních hrdinek a ani žádný jejich mužský protějšek. Takže to bude buď Paige (která není moc oblíbená), či Lucas (který se tam čas od času mihne, ale nijak významně nezasahuje ... takže to by zase takový šok nebyl). Možná Garret či Jenna (nebo se oba navzájem zabijou :)) Ale můj favorit je Noel.

Ty jo, přesně tohle jsem chtěla napsat! Úplně mi čteš myšlenky - do posledního písmene, akorát já si nemyslím, že by to byla Paige - to, jak je nebo není v Americe oblíbená nevím, neoblíbenosti bych se nedivila, sama ji moc nemusím a do děje zase až tak nezasahuje, ale nemyslím si, že by tvůrci nechali zemřít další Emiliinu lásku. A Jenna a Garret se navzájem zabít nemohou, protože to by zemřely postavy dvě, ne jen avizovaná jedna. Takže moje tipující pořadí je takovéto:

1. Noel - ten mi nepřijde vůbec podstatnej, naopak je zbytečnej, nadbytečnej, do počtu, navíc ho nikdo z fanoušků moc oplakávat nebude

2. Garret - mám takový dojem, že svoji úlohu splnil

3. Lucas - v této řadě se téměř nevyskytoval (na rozdíl od předchozích řad), takže mám pocit, že tvůrci už neví, co s jeho postavou, takže smrt mi přijde jako dobré řešení

(2. a 3. - nejsem si moc jistá pořadím, možná by se ti dva dali i prohodit, oba mají trošku nedořešené příběhy - např. proč se Lucas tak změnil, co tehdy v noci pohledával v té ulici či kde to bylo, Garreta by zase párkrát mohli použít na to, aby nad ním hl. čtveřice ohrnovala nosy a byla kvůli němu hystericky vyděšená, to je jejich specialita)

4. Jenna - ta už taky v podstatě svoji roli splnila, taky mi už přijde zbytečná, navíc ji nemám ráda, přijde mi divná

Ještě bych málem zapomněla na Jasona, jeho příběh poslední dobou taky dost pokulhává, v posledních dílech nám mám pocit někam zmizel, že ano? I když u něj mi smrt taky nepřijde až tak pravděpodobná, hlavně kvůli tomu spojení "Jsem tvůj nevlastní brácha, Spencer..." - takže až budou tvůrci chtít zahrát za rodinnou strunku, Jason je ten správný instrument... Navíc Jason kvartetu hysterek poskytuje zasvěcený pohled na Garreta a Iana, který nemůže poskytnout snad (i když u PPL nikdy nevíte) žádná jiná postava...

Osobně bych si tipla Spenceřinu sestru. Přestože jsou kolem ní pořád nějaké nejasnosti, ale herečka se přestěhovala za svým manželem do Upířích deníků, takže se s ní v PPL asi už taky moc nepočítá (a v posledních dílech si nevybavuju, že bych ji viděla, mám ale děravou paměť), ale na obrázku není, takže je v suchu...

MNTB
Uživatel od první verze | Cool level: 34 | John Watson
13. 10. 2012 / 18:57:15 (před 12 roky)
off

mohl by to být Toby, když nám v posledním díle odtajnili takovou pecku, tak nám ji zase rychle seberou ať můžem vesele tápat dál. hlavně aby to nebyla Jenna

lizzy
13. 10. 2012 / 19:15:56 (před 12 roky)
off

Myslím že to bude Garrett. Ale doufám, že mi nezabijí Jasona :/

GaiaM
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
13. 10. 2012 / 20:47:45 (před 12 roky)
off

Já jen doufám, že to nebude Caleb... vzhledem k poslednímu dílu bych se tomu ale moc nedivila :/
Nevadilo by mi, kdyby to byl Noel či Garrett, z holek Paige. Smrt ostatních by se mě nějakým způsobem dotkla :/

Cynická pesimistka s prořízlou pusou a očima jež vidí naději i tam, kde to jiní dávno vzdali.
SDRH
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
13. 10. 2012 / 20:49:12 (před 12 roky)
off

Podľa mňa to paige nebude, práve kôli Mayi. Bolo by to až veľmi okaté, iba že by to bola samotná Emily, ale o tom pochybujem. Emily sa teší veľkej obľube. Takže môj typ je Lucas, popripade ešte Jason. Garett a Jenna pre tych ešte podľa mňa tvorcovia niečo vymyslia.

GaiaM
13. 10. 2012 / 20:54:32 (před 12 roky)
off
SDRH napsal(a):

Podľa mňa to paige nebude, práve kôli Mayi. Bolo by to až veľmi okaté, iba že by to bola samotná Emily, ale o tom pochybujem. Emily sa teší veľkej obľube. Takže môj typ je Lucas, popripade ešte Jason. Garett a Jenna pre tych ešte podľa mňa tvorcovia niečo vymyslia.

Nevím, mně přijde, že Garrett už je úplně mimo hru.. Co od něj bylo potřeba, to udělal.. teď už tam jen překáží..

Cynická pesimistka s prořízlou pusou a očima jež vidí naději i tam, kde to jiní dávno vzdali.
SDRH
13. 10. 2012 / 21:08:29 (před 12 roky)
off
GaiaM napsal(a):

Nevím, mně přijde, že Garrett už je úplně mimo hru.. Co od něj bylo potřeba, to udělal.. teď už tam jen překáží..

áno keď to zoberieme takto tak tam Garett už nemá čo robiť, ale poďľa mňa vymysilia ešte niečo Jenne a k nej môžu ešte niekoho pridať.... a to bude Garret alebo Noel....

Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
14. 10. 2012 / 08:39:32 (před 12 roky)
off

Já tipuju Jasona... ale těžko říct. Každopádně jste mne navnadili a na epizodu se těším ještě více než předtím :-D

PS: ještě že tam není Ella :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 10. 2012 / 08:49:48
Katehrine
14. 10. 2012 / 09:43:24 (před 12 roky)
off
Anyk napsal(a):

Ty jo, přesně tohle jsem chtěla napsat! Úplně mi čteš myšlenky - do posledního písmene, akorát já si nemyslím, že by to byla Paige - to, jak je nebo není v Americe oblíbená nevím, neoblíbenosti bych se nedivila, sama ji moc nemusím a do děje zase až tak nezasahuje, ale nemyslím si, že by tvůrci nechali zemřít další Emiliinu lásku. A Jenna a Garret se navzájem zabít nemohou, protože to by zemřely postavy dvě, ne jen avizovaná jedna. Takže moje tipující pořadí je takovéto...

Já si myslím, že by byli schopni zabít další Emiliinu lásku, ale byli by jak ohraná deska ... I když už se mi zdá, že příběh pokulhává, takže kdo ví? Třeba chtějí ukázat další Emiliin hysterický záchvat :D

To s Jennou a Garretem byl vtípek ;) Jenna to nebude, když už jí konečně vrátili zrak...

There is always Hope.
Abbie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
14. 10. 2012 / 10:18:53 (před 12 roky)
off

Lucas, Garett nebo Paige. Upřímně, ani u jednoho by mi to tolik nevadilo, nejedná se o moje oblíbence. Spíš by mě štval Jason :)

Kattharinna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 46 | Richard Hammond
14. 10. 2012 / 10:57:28 (před 12 roky)
off

Netuším jaká je pravděpodobnost tak tu uvedu jména podle vlastních preferencí.

Vůbec by mi nevadilo, kdyby zemřel Noel, Lucas, Garrett, Jenna, klidně i Paige - Emily by si zasloužila nějakou slečnu se kterou bude mít chemii - s Paige tam podle mě žádná není. Ale to ještě není konec :D kdyby to bylo na mně, tak bych to tam pěkně vyčistila :D Teď mě někteří z vás nejspíš zpranýřujou za kacířství, ale chtěla bych aby zemřel Ezra. Nejdřív jsem jemu a Arie fandila, ale to se v poslední době změnilo. Aria si podle mě zaslouží někoho úměrně svému věku, se kterým na ní nikdo nebude koukat skrz prsty. Nemluvím samozřejmě o nikom jiném než o Wesovi. Anebo ať jí daj dohromady s Emily :D Nebylo by to skvělý překvapení? A navíc těm dvěma by to slušelo :)

Dear diary, a chipmunk asked me my name today. I told him it was Joe. That lie will haunt me forever.
monberunka
14. 10. 2012 / 11:40:11 (před 12 roky)
off

můj velký tip je paige:)
A tajná minulost s Ali? beztak se vyklube, že to spolu ty dvě táhly, ale alison to skrývala nenávistí k pig skin :D

Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
14. 10. 2012 / 12:29:46 (před 12 roky)
off

Myslím, že by to mohol byť Garrett - Jason - Lucas, niekto z tejto trojice v tom poradí. Tipujem najmä Garretta, keďže sa teraz dostal z basy, môže niečo vedieť a podľa indícií z Pretty Dirty Secrets a ani by mi moc nevadil, ale o to teraz nejde ani tak ako o tip. Jason poslednú dobu moc "vyzvedá" a Lucas je do toho dosť zapletený. Z dievčat to rozhodne nebude žiadna a Toby tam takisto zahrá ešte nejakú úlohu po poslednej epizóde, zvlášť, keď sa hovorilo o tom, že to že má niečo s A zistí jedna z dievčat v 3x16. Paige má teda naozaj nezaujímavú dejovú linku, no nemyslím si, že by ju zo seriálu dali úplne preč, zvlášť potom by bola Emily už naozaj troska. Jenna tam už odohrala veľkú rolu, no teraz keď vidí môže zohrať ešte väčšiu a je to naozaj veľká postava, tak si tiež nemyslím, že by ju zabili, takisto aj s Noelom, ten je príliš tajomný a hrá síce asi zo všetkých tíchto postav najmenšiu úlohu i keď o to zaujímavejšiu a tajomnejšiu, tak myslím, že v malých "dávkach" nám ho budu dávať aj naďalej. Len aby nás neprekvapili a nebol to niekto z dvojice Caleb - Ezra.

SDRH
14. 10. 2012 / 14:56:26 (před 12 roky)
off
Kattharinna napsal(a):

Netuším jaká je pravděpodobnost tak tu uvedu jména podle vlastních preferencí.

Vůbec by mi nevadilo, kdyby zemřel Noel, Lucas, Garrett, Jenna, klidně i Paige - Emily by si zasloužila nějakou slečnu se kterou bude mít chemii - s Paige tam podle mě žádná není. Ale to ještě není konec :D kdyby to bylo na mně, tak bych to tam pěkně vyčistila :D Teď mě někteří z vás nejspíš zpranýřujou za kacířství, ale chtěla bych aby zemřel Ezra. Nejdřív jsem jemu a Arie fandila, ale to se v poslední době změnilo. Aria si podle mě zaslouží někoho úměrně svému věku, se kterým na ní nikdo nebude koukat skrz prsty. Nemluvím samozřejmě o nikom jiném než o Wesovi. Anebo ať jí daj dohromady s Emily :D Nebylo by to skvělý překvapení? A navíc těm dvěma by to slušelo :)

To s Ariou a Emily ma napadlo už skôr, ale naozaj to by bola pecka! A musím uznať(aj keď nechcem), že Ezra už nie je to čo bíval. Na začiatku to medzi ním a Ariou bolo úžasné ale teraz to nejak stráca čaro..nechcem nikoho urazit ale naozaj to tak je.

leaa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
14. 10. 2012 / 15:30:53 (před 12 roky)
off

V knize umrel Toby takže typuji jeho...

kutikk
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
14. 10. 2012 / 16:59:45 (před 12 roky)
off

Já tipuju Garetta nebo Lucase :) Myslím si, že to Paige nebude, sice jí taky nemám ráda, ale poslední dobou se její dějová linka začíná docela vyvíjet a začíná to s ní být napínavý :)

Ykam
14. 10. 2012 / 18:53:11 (před 12 roky)
off

No kéžby Paige, Jennu mrtvou vidět nechci ačkoliv bych ji někdy nejradši kuchla tak ji mam ráda :D A jestli mě odpoklonkujou některou z holek tak se asi zbláznim, ale tak z tý jejich pětice už by mohlo stačit, že je mrtvá Ali ne? :)
... Páni, teď je to čekání ještě horší, dokonce jsem na to začala koukat znova, protože jsem do toho stihla namočit i kamarádku - tak koukáme spolu :)

Ykam
14. 10. 2012 / 18:56:37 (před 12 roky)
off
SDRH napsal(a):

To s Ariou a Emily ma napadlo už skôr, ale naozaj to by bola pecka! A musím uznať(aj keď nechcem), že Ezra už nie je to čo bíval. Na začiatku to medzi ním a Ariou bolo úžasné ale teraz to nejak stráca čaro..nechcem nikoho urazit ale naozaj to tak je.

Jéžišmarjá :D Jen ne Aria a Emily a vůbec, žadná z holek a Emily to by bylo no moc :) ale souhlasim, že si Em zaslouží někoho s chemií :-) a Aria s Ezrou by si ji zasloužili obnovit :(

Miss Kepler
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
14. 10. 2012 / 20:06:24 (před 12 roky)
off

JA si myslím že umrie Toby.

GaiaM
16. 10. 2012 / 01:25:38 (před 12 roky)
off
Miss Kepler napsal(a):

JA si myslím že umrie Toby.

Lidi! Nezabíjejte mi Tobyho :P Na koho já tam budu koukat?? :D

Ambra
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
16. 10. 2012 / 08:38:51 (před 12 roky)
off

Myslím také, že to bude Paige, nebo Lucas.

Dahllia
16. 10. 2012 / 12:19:56 (před 12 roky)
off

Vidím to na Paige, nebo Lucase... Přijdou mi tam zbytečný :-)

Quia ego...
*Becks*
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
17. 10. 2012 / 14:37:12 (před 12 roky)
off

Garrett. Lucas. Anebo Paige... to jsou podle mýho kandidáti.. :P

Kattharinna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 46 | Richard Hammond
17. 10. 2012 / 20:42:29 (před 12 roky)
off
SDRH napsal(a):

jo, to by byla :D a stoprocentně by to nikdo nečekal a vezměte si, co by pak bylo za rachot, to by se o PLL mluvilo pořád :D

Dear diary, a chipmunk asked me my name today. I told him it was Joe. That lie will haunt me forever.
veri.kwiki
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
18. 10. 2012 / 18:28:36 (před 12 roky)
off

doufám že to bude Jenna, Gereth nebo Lucas, Paige mi sice taky vadí ale bylo by mi líto Emily. A hlavně doufám že to nebude Caleb když ho na konci posledního dílu odvezli do nemocnice :(

Veruša
Dahllia
18. 10. 2012 / 20:59:15 (před 12 roky)
off
veri.kwiki napsal(a):

doufám že to bude Jenna, Gereth nebo Lucas, Paige mi sice taky vadí ale bylo by mi líto Emily. A hlavně doufám že to nebude Caleb když ho na konci posledního dílu odvezli do nemocnice :(

Taky bych nebyla nadšená, kdyby to byl Caleb. Na toho kluka se i dobře kouká ;-)

Quia ego...
McLlosh
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
21. 10. 2012 / 10:49:54 (před 12 roky)
off

Marlene potvrdila že to bude kluk, takže možnosti jsou Noel, Garret a Lucas (Ezra, Caleb, Toby a Jason mají potvrzenou účast v dalších dílech)

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 10. 2012 / 10:50:39
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 10. 2012 / 09:30:12 (před 12 roky)
off

Tak co říkáte na Garretta? Líbila se vám epizoda? A co to tělo Allison na konci? :O

Illyria
24. 10. 2012 / 19:23:33 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak co říkáte na Garretta? Líbila se vám epizoda? A co to tělo Allison na konci? :O

Nechci byt potvora, ale trosku mne to uklidnilo :-)
No a co se tyce zaverecne sceny... ta by asi jen potvrzovala mou teorii co mam od zacatku. Jinak jedna z tech "A", mela oci Allison, nebo se mi to jen zdalo? ;-)

lizzy
24. 10. 2012 / 23:57:47 (před 12 roky)
off

Já jsem spokojená (jo je to ode mě hnusný, ale radši jsem přišla o Geretta, než o někoho, koho mám ráda).
A ten konec nevím no... doufala jsem, že to takhle nebude :/

Mimochodem i když hraje Tammin mrchu, tak musím uznat, že jí to slušelo snad nejvíc ze všech postav :)

Editováno: 1x | Naposledy: 24. 10. 2012 / 23:58:25
Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
25. 10. 2012 / 14:53:35 (před 12 roky)
off

Tak nakoniec bol môj tip dobrý, aspoň ten webseriál PDS k niečomu bol . A konečne sme sa dozvedeli niečo nové, užitočné. Postava svoju úlohu v seriáli v podstate dohrala dobre a už by tam nič zaujímavé robiť nemohla. Tiež som zvedavá, kto bol v tom ľade a čo tam sakra robil Ezra, lebo to čo povedal, mu nežeriem.Celkovo diel bol veľmi akčný, skvelý, dosť sa mi páčil až na dve veci - koniec a toho ducha - dvojča Ali?? Kedže sa mi zdá, že toto dievča a dievča z 2x13 je to isté. A vôbec sa mi nebude páčiť, ak to tam zakomponujú. A koniec sám o sebe ma sklamal. Dúfala som, že na túto stranu sa tvorcovia neobrátia.

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 10. 2012 / 14:54:34
Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
25. 10. 2012 / 15:32:10 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

No, můj tip se potvrdil, a Garett mi tam vážně chybět nebude.

Whatever
channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
25. 10. 2012 / 16:01:55 (před 12 roky)
off

No, tak smrt docela dobrá, i když tam byli adepti, kterým bych to přála víc. Hodně se mi líbil ten konec, páč vůbec tuším, čí ruka by to mohla být. Protože pokud to byl obrázek ze současosti, Alison to stoprocentně nebyla :D

What's meant to be, eventually will be.
haroska
25. 10. 2012 / 20:38:10 (před 12 roky)
off
channina napsal(a):

No, tak smrt docela dobrá, i když tam byli adepti, kterým bych to přála víc. Hodně se mi líbil ten konec, páč vůbec tuším, čí ruka by to mohla být. Protože pokud to byl obrázek ze současosti, Alison to stoprocentně nebyla :D

A já si zas od začátku seriálu myslím , že ta mrcha blonďatá žije!:D

channina
25. 10. 2012 / 21:18:29 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

A já si zas od začátku seriálu myslím , že ta mrcha blonďatá žije!:D

To je možný, ale pochybuju, že se po dvou letech pod zemí vyhrabala ven :D

monberunka
25. 10. 2012 / 22:31:18 (před 12 roky)
off
channina napsal(a):

údajně to byl flashback:) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=434590813269061&set=a.273117396083071.68253.167995389928606&type=1&theater

odkaz zde - kdo nechce at neklika!
OMG, no proste mi to nejde, tak si to zkopirujte :D

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=434590813269061&set=a.273117396083071.68253.167995389928606&type=1&theater

ja to nejak nezkoumala, ale udajne je to ruka Alison, mela stejny naramek:)

Editováno: 5x | Naposledy: 25. 10. 2012 / 22:36:19
channina
25. 10. 2012 / 22:41:08 (před 12 roky)
off
monberunka napsal(a):

údajně to byl flashback:) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=434590813269061&set=a.273117396083071.68253.167995389928606&type=1&theater

odkaz zde - kdo nechce at neklika!
OMG, no proste mi to nejde, tak si to zkopirujte :D

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=434590813269061&set=a.273117396083071.68253.167995389928606&type=1&theater

ja to nejak nezkoumala, ale udajne je to ruka Alison, mela stejny naramek:)

tak pokud to byl flashback, tak to pak jo :)

monberunka
25. 10. 2012 / 23:47:28 (před 12 roky)
off

no proste budou urcite trapni a alison bude ziva :D jestli do toho zamuchlaji ty dvojcata jako v knizkach, (jako ze to vypada ze jo), tak se neznam :D

Gingy
26. 10. 2012 / 11:54:39 (před 12 roky)
off

já si taky myslím, že ta čůza Alison žije. To, že zabili Garreta, tak s tím mě trochu zklamali, ne proto, že by patřil mezi moje oblíbence, ale tak nějak jsem čekala větší akci.

Gingy
lizzy
26. 10. 2012 / 15:31:44 (před 12 roky)
off

Možná jsem trochu zabržděná, ale když našli Alisonino tělo (hned v prvním dílu), tak museli dělat nějaké DNA testy ne? Tak jak je možné, že se dostala ven a vlastně tam neumřela?

channina
26. 10. 2012 / 15:48:17 (před 12 roky)
off
lizzy napsal(a):

Možná jsem trochu zabržděná, ale když našli Alisonino tělo (hned v prvním dílu), tak museli dělat nějaké DNA testy ne? Tak jak je možné, že se dostala ven a vlastně tam neumřela?

Proto mi to přišlo divné :D Ale třeba je nedělaly a oni měli na dvorku zakopáno víc mrtvol, v tomhle seriálu nikdy nevíš :D

Illyria
26. 10. 2012 / 16:06:26 (před 12 roky)
off

Ja si taky myslim, ze Allison zije. Ma spousty "kontaktu" a proto ji to mohlo projit. Je to dalsi duvod, proc zabit Garetta, dostal strach, a mohl by ji prozradit

Ale doufam,ze vysvetleni bude jine, protoze tohle by uz bylo moc :D

haroska
26. 10. 2012 / 16:54:01 (před 12 roky)
off

Já si teda asi stáhnu první díl, ale pokud vím, tak v první sérii se právě z počátku často mluvilo o tom, že nemohly její tělo najít. Proto já si celou dobu myslím, a nikdy jsem o tom nepochybovala, že je "A" opravdová Alison. A jak už se tu psalo - kontakty byly (viz Garett policajt) a tak asi nebyl problém cokoliv, jakkoliv zfalšovat. A začínám mít docela radost, protože bytostně věřím tomu, že mám PRAVDU!:D

Gingy
26. 10. 2012 / 17:23:16 (před 12 roky)
off
lizzy napsal(a):

To jsem si taky rikala ale teď si říkám přece jen to jsou amici tak tam je možný všechno ...

Gingy
SimonQa14
3. 11. 2012 / 20:57:03 (před 12 roky)
off

Díky bohu, že to dopadlo, tak jak to dopadlo :D Smrt Emily, Paige nebo Caleba.. ani nikoho dalšího bych nepřežila :D

Aria1212
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
16. 7. 2013 / 20:15:36 (před 11 roky)
off