To zní jednoduše, hlavně pro nás Lupaře. :D
Hurá, hurá, už se těším, až budu moct zaplňovat kolonky :) Témata mi přijdou v pohodě, problém budu mít jen s "Pilot seriálu, který se točí okolo těhotenství a/nebo malých dětí". Komedie tohoto typu nemám ráda, ale uvidím, třeba objevím něco zajímavého.
Super zítra vytáhnu ten dlouhý seznam, kam si píšu seriály pro výzvu a jdu přiřazovat myslím, že to půjde rychle:-)
zuzak napsal(a):
Hurá, hurá, už se těším, až budu moct zaplňovat kolonky :) Témata mi přijdou v pohodě, problém budu mít jen s \"Pilot seriálu, který se točí okolo těhotenství a/nebo malých dětí\". Komedie tohoto typu nemám ráda, ale uvidím, třeba objevím něco zajímavého.
Poldové a nemluvně a je to doma.
A pšt. Kdo má přístup do nové verze, ten to tam už může začít ládovat.
Fruiko napsal(a):
Poldové a nemluvně a je to doma.
A pšt. Kdo má přístup do nové verze, ten to tam už může začít ládovat.
Mě stačí papír a o víkendu to tam hodím najednou a tipuju, že bude splněno :-)
Fajně už šest seriálů ve vyhovujících kategoriích. :)
A přesně v tuhle chvíli bych se nejraději přejmenoval, Mynulý rok Y teď E. Jako serialů hodně ale nebudu sledovat hloupost kvůli tomu že je na E. :-D
Yeorman napsal(a):
A přesně v tuhle chvíli bych se nejraději přejmenoval, Minulý rok Y teď E. Jako seriaálů hodně ale nebudu sledovat hloupost kvůli tomu že je na E. :-D
Yeorman napsal(a):
A přesně v tuhle chvíli bych se nejraději přejmenoval, Mynulý rok Y teď E. Jako serialů hodně ale nebudu sledovat hloupost kvůli tomu že je na E. :-D
Jsem na tom letos stejně :-) no nadešel čas konečně se podívat na Everwood :-)
Ta obsahová kategorie bude náročná. Těším se na příští rok, jsem rád, že se zrealizuje můj skromný nápad. Doufám že pak nebudu nadávat. :)
Sakra, zas to nevyšlo s tím Tichomořím :D. Jsem zvědavá, jaký evropský seriál budu lovit... I když mě tak napadá, že třeba SKAM má tak milion evropských variací, tak to možná zkusím tam... Naopak mi perfektně zapadnou Nurses a Slunečná :D. Kategorie s miminem jsem se vyděsila, ale snad mě zachrání Doktor Hoffbauer aka Poldové a nemluvně (a nebo Baby daddy)...
andromache napsal(a):
Sakra, zas to nevyšlo s tím Tichomořím :D. Jsem zvědavá, jaký evropský seriál budu lovit... I když mě tak napadá, že třeba SKAM má tak milion evropských variací, tak to možná zkusím tam... Naopak mi perfektně zapadnou Nurses a Slunečná :D. Kategorie s miminem jsem se vyděsila, ale snad mě zachrání Doktor Hoffbauer aka Poldové a nemluvně (a nebo Baby daddy)...
Já mam jako evropský ARES, Nizozemí to jistí :-)
za mě obrovský palec nahoru! :-) super koncept a vypadá to na zajímavé kategorie (akorát se teda přidávám, že ty děti jsou trošku za trest :D)
Deaneira napsal(a):
Já mam jako evropský ARES, Nizozemí to jistí :-)
Pravda, já zapoměla, že tohle je Nizozemí :-). Akorát jsem z NPL zklamaná, že se to netýká řecké mytologie, což by podle názvu vyloženě chtělo :D :D.
andromache napsal(a):
Pravda, já zapoměla, že tohle je Nizozemí :-). Akorát jsem z NPL zklamaná, že se to netýká řecké mytologie, což by podle názvu vyloženě chtělo :D :D.
Holt nemůžeme mít všechno
Olivia Caroline Jones napsal(a):
za mě obrovský palec nahoru! :-) super koncept a vypadá to na zajímavé kategorie (akorát se teda přidávám, že ty děti jsou trošku za trest :D)
Chtěli jste výzvu, ne? :D Zbytek je v podstatě jednoduchý. :D
Deaneira napsal(a):
Holt nemůžeme mít všechno
Tak jasně, ale uznej... ten název je vyloženě zavádějící :D.
Fruiko napsal(a):
Chtěli jste výzvu, ne? :D Zbytek je v podstatě jednoduchý. :D
Až někde najdu nějakou kuchařinu, tak prohlásím, že je zbytek v podstatě jednoduchý :D.
andromache napsal(a):
Až někde najdu nějakou kuchařinu, tak prohlásím, že je zbytek v podstatě jednoduchý :D.
Koukni se sem tam toho je docela dost :)
Nejlepší co znám je Shokugeki no Sōma, ale jak vím, že nejsi na anime, tak z toho nic nebude :P
A zajímalo by mě co soutěže, reality show, ty se tam mohou dávat? Například Peče celá země by se mi tam hodila, to jsem viděl...
A.R.G.U.S. napsal(a):
Nejlepší co znám je Shokugeki no Sōma, ale jak vím, že nejsi na anime, tak z toho nic nebude :P
A zajímalo by mě co soutěže, reality show, ty se tam mohou dávat? Například Peče celá země by se mi tam hodila, to jsem viděl...
No vidíš, snad to půjde, to bych si mohl taky odfajfknout. :)
Pilot seriálu, který má v názvu alespoň jednou dvě stejná písmena vedle sebe
Já věděla, proč si ještě jeden rok šetřím ten One Tree Hill :)
andromache napsal(a):
Foodie Love. Blbý teda, že ho pak nemůžeš nacpat do Evropy.
Aby to byla ještě trošku větší zábava, rozdělili jsme jednotlivé výzvy do pěti kategorií
Mě to prostě nedá, já tam napočítal jenom 4.
Jinak kategroie vypadají vtipně, tak uvidíme :)
Super výzva! Já teda taky budu lovit seriály na E , ale určo něco najdu. ( nebudu kvůli tomu měnit nick )Do konce roku času dost .o)
A.R.G.U.S. napsal(a):
Ne, na anime fakt nejsem, takže tamtudy moje kroky v žádném případě nepovedou :D. Ale pokud by se ty realitky počítaly, tak to Peče celá země sleduju s nadšením, takže bych tím pádem tuhle kategorii měla vyřešenou (a třeba mě to dokope konečně i k tomu britskému originálu).
Fruiko napsal(a):
Foodie Love. Blbý teda, že ho pak nemůžeš nacpat do Evropy.
Španělsko a všechno s tím spojené nesnáším a jsem na ně alergická, takže se španělským věcem vyhýbám jak upír svěcené vodě :-). Nicméně myslím, že někomu dalšímu by ten tip pomoct mohl :-).
Jenny17 napsal(a):
Super výzva! Já teda taky budu lovit seriály na E , ale určo něco najdu. ( nebudu kvůli tomu měnit nick )Do konce roku času dost .o)
Teď z fleku mě napadají Eureka nebo Euphoria, nebo ještě ER (Pohotovost), ale určo se najde i něco dalšího :).
andromache napsal(a):
Teď z fleku mě napadají Eureka nebo Euphoria, nebo ještě ER (Pohotovost), ale určo se najde i něco dalšího :).
Ó, jak jsme Eureku za našich mladých let žrali. Teď by to asi vypadlo jako děsná blbost. Doufám, že jesmot někdy vytáhne v historické lupě.
Fruiko napsal(a):
Ó, jak jsme Eureku za našich mladých let žrali. Teď by to asi vypadlo jako děsná blbost. Doufám, že jesmot někdy vytáhne v historické lupě.
Ehm... :D. Teda jestli jsi myslel tohle :D.
Tak a kam zařadit Primeval
a najít nějaký dobrý seriál na A
Seriál z Evropy vyřešen Find me in Paris (Prosím nesmát, že to je od Disney Channelu)
Nemáte nápady na seriály jenž začínají a končí stejným písmenem.
andromache napsal(a):
Ehm... :D. Teda jestli jsi myslel tohle :D.
Tam není Jesmot. :D A už je to dva roky starý (skoro). A vůbec já mám dělat na nový verzi, tak už mám poruchu pozornosti. :D
Fruiko napsal(a):
Tam není Jesmot. :D A už je to dva roky starý (skoro). A vůbec já mám dělat na nový verzi, tak už mám poruchu pozornosti. :D
Tak poruchu pozornosti mám taky a to ani na nové verzi nedělám :D. Tohle bylo jenom tak pro připomenutí, protože je mi jasné, že si všechny články taky pamatovat nemůžeš :D.
Fruiko napsal(a):
Jojo, tehdy jsem se ještě naplno věnoval epizodování a jiným věcem (které dnes dost nedávám a zanedbává, pokusím se napravit). Budu to brát tak, že ti tam chybím. =) Ale je fakt, že mě trochu mrzí, že jsem tento kousek minul, zrovna tento seriál fakt můžu a kór po tom, co se jim po návratu z minulosti změnil svět.
Case*Wawe*Make napsal(a):
Tak a kam zařadit Primeval
a najít nějaký dobrý seriál na A
ANZAC girls
Alexa&Katie
Ash vs Evil Dead
Aquarius
Level
Secret Bridesmaids Business
Sisters
Stitchers
Young and Hungry
Ale všechno jsem viděla (teda až na ten Level), takže si budu muset najít ještě něco dalšího :D.
Třeba někdo brzy udělá seznam. :-D
Fruiko napsal(a):
Třeba někdo brzy udělá seznam. :-D
Tak to bude teda hodně o pevných nervech :D
Od S je jich celkem dost, třeba: Shameless, Spotless, Skins, Strangers, Sun Records, Swedish Dicks
Další: Trust, Elite, Eli Stone, The Thick of It
Teď z fleku mě napadají Eureka nebo Euphoria, nebo ještě ER (Pohotovost), ale určo se najde i něco dalšího :).[/citace]
Eureka seriál znám, ale Euphoria to jsem neviděla mrknu, díky za tip
Nějaký nápad na seriál, kde je tvůrkyní žena? Ideálně aby to nebyla soapka ani romantika nebo rodinná dramata :-D Něco už jsem našla, ale za doporučení budu ráda.
Nira napsal(a):
Nějaký nápad na seriál, kde je tvůrkyní žena? Ideálně aby to nebyla soapka ani romantika nebo rodinná dramata :-D Něco už jsem našla, ale za doporučení budu ráda.
Ringer
andromache napsal(a):
Sweetbitter?
Nira napsal(a):
V sérii článků Televizní tvůrci byly tři díly o ženách: Shondě Rhimes, Tině Fey a Jenji Kohan, tak třeba si tam někdo vybere.
Já půjdu možná do Bold Type (Sarah Watson).
Já si dala Spinning Out.
Jednotlivé seriály vybrány, teď si jen najít čas to sledovat. ☺
ragelly napsal(a):
Já si dala Spinning Out.
Jé, já taky. Zhltla jsem to za dva dny. A sedí to do více kategorií, takže budu mít spíše dilema, kam to zařadit :)
Litocha napsal(a):
Sweetbitter?
Pokud by mi neuznali Peče celá země, tak si to nechám do zálohy :-). Díkes.
Litocha napsal(a):
V sérii článků Televizní tvůrci byly tři díly o ženách: Shondě Rhimes, Tině Fey a Jenji Kohan, tak třeba si tam někdo vybere.
Aha! Tak už vím kam konečně letos nacpu Off The Map :D.
Btw, ještě mě tak napadá.. To střílení ze zbraní musí být nutně hned v pilotu, nebo stačí, že se to objeví někde v průběhu seriálu? Že bych tam nacpala spin-off 9-1-1, kde se teda v prvním díle nestřílí no :-).
Moc pěkný. Konečně je to trochu záludnější. Některý kategorie mě přímo děsej.
Za leden jsem zatím viděla 16 pilotů, ale moc si toho z výzvy neodškrtnu. Takže teď místo spánku budu plánovat... :D
"Pilot seriálu, který se točí okolo těhotenství a/nebo malých dětí" - toto nieee :D To bude utrpenie..
Kuchársky seriál - Anthony Bourdain jednoznačne :) Len tým pádom musím pohľadať niečo iné do dokumentárneho seriálu..
Teším sa, že môžem použiť Witchera :)
Ráta sa Dracula ako historický seriál? Pilot historický je.
Celkovo výzva super, teším sa, že konečne je a môžem sa do nej pustiť.
Litocha napsal(a):
Bold Type je super, taký mix Sex and the City a Devil Wears Prada, odetý do moderného millenial, liberal and politically correct kabátku :) Je to svieže a milé. Čo mi pripomína, že musím dohnať resty z poslednej série :)
hmmm, tak už jdeme na to :D
1.2. je tady za chvilku :D , ale to čekání na další ročník :D
[citace=sonkad]"Pilot seriálu, který se točí okolo těhotenství a/nebo malých dětí" - toto nieee :D To bude utrpenie..
Ja som si tento rok pozrela seriál Almost Family. Ten sa dosť točí okolo tehotenstiev, a to napriek tomu, že tam takmer neboli ani tehotné, ani malé deti. Tak snáď sa to do tejto kategórie môže rátať.
LuciaG napsal(a):
[citace=sonkad]"Pilot seriálu, který se točí okolo těhotenství a/nebo malých dětí" - toto nieee :D To bude utrpenie..
Ja som si tento rok pozrela seriál Almost Family. Ten sa dosť točí okolo tehotenstiev, a to napriek tomu, že tam takmer neboli ani tehotné, ani malé deti. Tak snáď sa to do tejto kategórie môže rátať.
Super, díky moc za tip :)
Tak zatím hozeno na papír, večer kouknu na poslední seriál River a hotovo :-) :-)
Ako každý rok bude pre mňa výzva pilot českého seriálu. Nesledujem ani tie slovenské nie to ešte české. :D
Tak jsem si oddychla, moc mne netěšila představa, že budu sledovat nějaký kulinářský pořad. Nakonec jsem našla seriál Gran hotel, kde je hlavní postava číšník, což by výzvu splňovalo.
Mno tak mam zatim jen 4 kategorie vyplnene :) tak uvidime jak se mi letos podari :) mozna se premluvim i k tomu ceskemu pilotu :D
Já budu mít největší problémy s dokumentem. Těm se vyhýbám jak čert kříži. Na druhou stranu výzvu už jsem nesplnila loni ani předloni, takže mě může utěšovat, že si pojedu svou loserovskou řadu :D Jinak ale už mám 60 % hotovo.
ragelly napsal(a):
Já budu mít největší problémy s dokumentem. Těm se vyhýbám jak čert kříži. Na druhou stranu výzvu už jsem nesplnila loni ani předloni, takže mě může utěšovat, že si pojedu svou loserovskou řadu :D Jinak ale už mám 60 % hotovo.
Ale no tak nějaký dokument by jsi určitě zvládla, stačí najít
jen správný žánr
A co třeba Poslední z caru to je vedeno i jako dokument
ragelly napsal(a):
Já si jako dokument nakonec zvolila tohle.. A už mám vyřešenou tu Evropu.. Teď ještě najít čas se na to na všechno podívat :D.
Btw, a jak je to teda s těma realitkama? Počítají se nebo ne?
andromache napsal(a):
Já si jako dokument nakonec zvolila tohle.. A už mám vyřešenou tu Evropu.. Teď ještě najít čas se na to na všechno podívat :D.
Btw, a jak je to teda s těma realitkama? Počítají se nebo ne?
Já bych je počítala.
ragelly napsal(a):
Já bych je počítala.
V tom případě mám vyřešenou kuchařinu :-).
Dokument pozriem Brain Games, to uz mam dlho na plane :)
Môžem zaradiť serial Aquarius do historického seriálu ?
Nema niekto tip na serial ,ktory Pilot seriálu, který má v názvu sloveso
Nira napsal(a):
Altered carbon
hiro666 napsal(a):
Môžem zaradiť serial Aquarius do historického seriálu ?
Breaking bad, Walking dead, Better call Saul, Mary Kills people, Get Shorty, HIMYM, Let them eat cake,
migilko napsal(a):
Breaking bad, Walking dead, Better call Saul, Mary Kills people, Get Shorty, HIMYM, Let them eat cake,
Ne že bych do toho chtěla zvlášť vrtat (a že bych nějak více rozuměla angličtině), ale podle mě jsou první dva případy přídavná jména (pravda, sice slovesná, tzn. utvořená ze sloves, ale pořád přídavná jména - aneb kráčející není totéž jako kráčí).
hiro666 napsal(a):
Je jich ažaž, namátkou všehochuť: Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer, Why Women Kill, Truth Be Told, Make It or Break It, možná i Hit the Floor, Are You Afraid of the Dark?, Guess How Much I Love You: The Adventures of Little Nutbrown Hare, Orange Is the New Black, My Name Is Earl, This Is Us, Six Feet Under (český název Odpočívej v pokoji), Peče celá země, Řekni, kdo tě zabil (Pushing Daisies), To je vražda, napsala...
Litocha napsal(a):
Ne že bych do toho chtěla zvlášť vrtat (a že bych nějak více rozuměla angličtině), ale podle mě jsou první dva případy přídavná jména (pravda, sice slovesná, tzn. utvořená ze sloves, ale pořád přídavná jména - aneb kráčející není totéž jako kráčí).
Já vím. ;) Ale pššt. :)
Prosím, poradil by mi někdo seriál, který má v názvu časový údaj? Díky. :)
Destinytte napsal(a):
Šel bych po ročních obdobích. Summer, spring, winter...
Fruiko napsal(a):
Šel bych po ročních obdobích. Summer, spring, winter...
Letos by měl vlastně být The Falcon and the Winter Soldier. :)
Destinytte napsal(a):
Z hlavy mě napadá 11.22.63, 24 hodin.
Destinytte napsal(a):
No jo, ono mě to snad i konečně donutí podívat se na The Hour :-)
andromache napsal(a):
No jo, ono mě to snad i konečně donutí podívat se na The Hour :-)
Na Hour už mám políčeno dlouho. Nebo u mě připadá v úvahu třeba Monday Mornings nebo FlashForward (ono ale dost záleží na kontextu a na tom, jak široce nebo úzce se ten čas pojme, dovedu si představit i třeba Night a Day, části dne...).
Litocha napsal(a):
Na Hour už mám políčeno dlouho. Nebo u mě připadá v úvahu třeba Monday Mornings nebo FlashForward (ono ale dost záleží na kontextu a na tom, jak široce nebo úzce se ten čas pojme, dovedu si představit i třeba Night a Day, části dne...).
Tak části dne jsou časový údaj ne ;)? Stejně jako dnes, zítra, pozítří, předevčírem apod. :D. Monday Mornings jsem už viděla, jinak bych si je tam dala :).
andromache napsal(a):
Tak části dne jsou časový údaj ne ;)? Stejně jako dnes, zítra, pozítří, předevčírem apod. :D. Monday Mornings jsem už viděla, jinak bych si je tam dala :).
Fruiko zmiňoval roční období. Stejně tak bych do toho klidně zařadil i jednotlivý měsíce. Myslím, že ten seznam bude docela široký. :)
Hodně jich taky začíná na číslo, tak se dá hledat podle toho.
migilko napsal(a):
Fruiko zmiňoval roční období. Stejně tak bych do toho klidně zařadil i jednotlivý měsíce. Myslím, že ten seznam bude docela široký. :)
Hodně jich taky začíná na číslo, tak se dá hledat podle toho.
Takže nakonec bude větší problém najít seriál se slovesem než s časovým údajem :).
Niejaky tip na Pilot seriálu, v němž se některá postava živí v televizním průmyslu
hiro666 napsal(a):
Niejaky tip na Pilot seriálu, v němž se některá postava živí v televizním průmyslu
Nemáš ohodnocené Friends. :D
Fruiko napsal(a):
To už radši Morning show teda :D.
A jinak si začínám říkat, že letošní výzvu nedám. Už kvůli tomu, že se dost blbě shánějí seriály z roku 2000 :(
andromache napsal(a):
A jinak si začínám říkat, že letošní výzvu nedám. Už kvůli tomu, že se dost blbě shánějí seriály z roku 2000 :(
Například 5. 4. 2020 budeme mít v S lupou do historie seriál z roku 2000. :D
Fruiko napsal(a):
Serial som samozrejme už videl pred rokmi,len som ho zabudol tu ohodnotiť
hiro666 napsal(a):
Newsroom <3 Případně taky Sorkinovo Sports Night je parádní.
Tak seznam bych měla, teď už jenom zbývá se na to podívat. :D
ragelly napsal(a):
Forula 1: Drive to Survive
hiro666 napsal(a):
Taky ještě třeba UnREAL nebo Blunt Talk, Studio 60 on the Sunset Strip, zmíněné The Hour nebo The Loudest Voice. Ještě byla nějaká komedie z televizního prostředí, ale tu si nevybavím.
Litocha napsal(a):
Ještě byla nějaká komedie z televizního prostředí, ale tu si nevybavím.
Nemyslela jsi náhodou 30 Rock :-)? To se taky motá okolo televizního průmyslu a je to komedie :-).
Micuda98 napsal(a):
Například 5. 4. 2020 budeme mít v S lupou do historie seriál z roku 2000. :D
Pokud to bude Kriminálka Las Vegas tak tu jsem viděla, kromě pilotu. Počítá se to, když jsem neviděla pilot, tak mohu to tam napsat.
Pokud to bude Kriminálka Las Vegas tak tu jsem viděla, kromě pilotu. Počítá se to, když jsem neviděla pilot, tak mohu to tam napsat.
Smekám. Opravdu to bude CSI. Pokud jsi neviděla pilot, tak se to podle mě může dát do výzvy, ale potvrzení od vyšších sfér by nebylo na škodu. :D
Jinak 24. 6. bude další. Který snad využiji já. :D
Neměl by, prosím, někdo tip na seriál podle komiksu? Superhrdinové mě neberou, temné seriály taky ne a Riverdale a Lucifera jsem už viděla.
Litocha napsal(a):
Neměl by, prosím, někdo tip na seriál podle komiksu? Superhrdinové mě neberou, temné seriály taky ne a Riverdale a Lucifera jsem už viděla.
V únoru bude začínat Locke & Key.
ragelly napsal(a):
Na ten jsem fakt zvědaví, jen to asi nestihnu do lupy :( Taky nemusím být u všeho.
ragelly napsal(a):
Díky za návrh, ale vzhledem k tomu, že podle žánrového označení je to horor a že je na Netflixu, by to můj citlivý žaludek nemusel zvládnout (já se lekám fakt nerada)...
Litocha napsal(a):
Díky za návrh, ale vzhledem k tomu, že podle žánrového označení je to horor a že je na Netflixu, by to můj citlivý žaludek nemusel zvládnout (já se lekám fakt nerada)...
V tom případě doporučuju tohle :D
ragelly napsal(a):
V tom případě doporučuju tohle :D
I já děkuji za nápad, tohle vydržím. Také jsem měla se seriálem podle komiksu problém.
Výzva mě donutila konečně vidět The Big C! :) (rok 2010)
Možná jste to psali už v minulých letech, ale ráda bych si ujasnila, jestli stačí, když zhlédnutý pilot označím jako viděný, nebo musím hodnotit celý seriál. Většinu seriálů, co mi pasují do výzvy, mám totiž v plánu zkouknout celé a nechce se mi je hodnotit hned po pilotu. Díky za odpověď.
janulam11 napsal(a):
Možná jste to psali už v minulých letech, ale ráda bych si ujasnila, jestli stačí, když zhlédnutý pilot označím jako viděný, nebo musím hodnotit celý seriál. Většinu seriálů, co mi pasují do výzvy, mám totiž v plánu zkouknout celé a nechce se mi je hodnotit hned po pilotu. Díky za odpověď.
Doposud stačilo mít ohodnocený jen pilot, ne celý seriál.
Litocha napsal(a):
Taky Stumptown je podle komiksu. Je to v podstatě kriminálka.
Litocha napsal(a):
Doposud stačilo mít ohodnocený jen pilot, ne celý seriál.
Díky. To je dobře, asi bych vyletěla z kůže, kdybych je do výzvy nemohla napsat hned. :D
potreboval bych poradit s timhle Pilot seriálu, kde tvůrcem je žena
Frankenstein napsal(a):
potreboval bych poradit s timhle Pilot seriálu, kde tvůrcem je žena
30 Rock, Jsem do tebe blázen, Tráva, Orange is the new Black, The devil you know, Chirurgové, Private practice, Almost family, Off the map, Skandál, Vražedná práva.
Jsou tu články o tvůrcích a některé jsou psané o ženách, tam si určitě vybereš ;)
Poradí mi někdo seriál který má v názvu dvě stejná písmena vedle sebe? nejlépe nějaké drama nebo akční..
Renusska napsal(a):
30 Rock, Jsem do tebe blázen, Tráva, Orange is the new Black, The devil you know, Chirurgové, Private practice, Almost family, Off the map, Skandál, Vražedná práva.
Jsou tu články o tvůrcích a některé jsou psané o ženách, tam si určitě vybereš ;)
diky moc
Mehal napsal(a):
Poradí mi někdo seriál který má v názvu dvě stejná písmena vedle sebe? nejlépe nějaké drama nebo akční..
Těch je strašně moc, výběr z nejhodnocenějších, jak vylezly z filtru (akční + drama):
Arrow, Buffy, Smallwille, Spartacus: Blood and Sand, Battlestar Galactica, Legends of Tomorrow, Jessica Jones, Continuum, Banshee, Intelligence, Covert Affairs, Timeless, Tru Calling, La Femme Nikita, Killing Eve, Umbrella Academy, Robin Hood...
Nevada napsal(a):
Taky Stumptown je podle komiksu. Je to v podstatě kriminálka.
Super, to jsem nevěděla a mám ho taky ve Chci vidět.
proobacz napsal(a):
odkaz
Díky, je z čeho vybírat. Dokonce jsem si tu připomněla Our Zoo, který jsem neměla ohodnocený.
Serial s TV prumyslem
Studio 30 Rock (zároven splnuje zenskou tvurkyni - Tina Fey)
The Morning Show s Jennifer Aniston
Dve stejna pismena vedle sebe.
Weeds
One Tree Hill
Hassel
Suburra
Evropsky serial
V patek na ČT 2 začíná polský Učitel
Dále Mladý papež, Nový papež, Wataha, Geniální pritelkyně, Jméno růže, Rocco Schiavone, Most, Vláda, Zločin, Dicte
Babylon Berlín, V pasti, Průsmyk, Millenium, Okupace, Pulnocni slunce, Tekuty písek, Skam, Boj o tezkou vodu, Mammon, Brigáda
Dokumentární
Rusko z výšky
V karavanu po Slovensku
Barokni srdce Evropy
Těhotenstvi ci malé deti
Poldove a nemluvne
Deník zasloužilé matky
Outsider splnuje hned nekolik kategorii:
- serial 2020
- podle knihy
- kde se děje nadprirozeno
Rok 2000
Gilmorova devcata
Kriminalka Las Vegas
18 kol spravedlnosti
Duna
Rejseholdet
Rok 2010
Sherlock
Imperium Mafie v Atlantic City
Panstvi Downton
Luther
Millenium
Vláda
Živí mrtví
Krásy Slovenska
Událost
Čas
24 hodin
11.22.63
Historie
Bratrstvo neohrozenych
Pacifik
Crown
Marie Terezie
Mafie v Atlantic City
Britannia
Vikingove
Jidlo
Masterchef
Foodie Love
Pece cela země
Grand Hotel
Superšéf
Pravá Itálie s Riccardem
Bizzare Foods
Jídlo s.r.o.
Jídlo je detektivka
Podle knihy
Strike
Bosch
Wallander
Castle Rock
Outsider
Co se týče těch malých dětí, dá se tam uznat třeba Lemony Snicket?
Poraďte prosím: např. "The Good Fight" spadá do kategorie "Pilot seriálu, jehož název začíná i končí na stejné písmeno"?? Nevim jak se to bere, když je tam ten člen.
Český název se počítá taky že ;)? Že bych si do seriálu se slovesem hodila Láska JE láska: Generace Q :D. Být je taky sloveso ne :D?
IrmaVep napsal(a):
Poraďte prosím: např. "The Good Fight" spadá do kategorie "Pilot seriálu, jehož název začíná i končí na stejné písmeno"?? Nevim jak se to bere, když je tam ten člen.
Já bych s tím neměla problém.
andromache napsal(a):
Český název se počítá taky že ;)? Že bych si do seriálu se slovesem hodila Láska JE láska: Generace Q :D. Být je taky sloveso ne :D?
No... No asi jo! Jo a hotovo. Mně se to taky hodí ;D
Edit: Nééé! Já to mám už v r. 2019 :(
Litocha napsal(a):
Já bych s tím neměla problém.
Bezva, to jsem potřebovala ;) Díky!
IrmaVep napsal(a):
No... No asi jo! Jo a hotovo. Mně se to taky hodí ;D
Edit: Nééé! Já to mám už v r. 2019 :(
Já se tomu vyhýbala a jak se mi to teď hodí :D.
novoten napsal(a):
Co se týče těch malých dětí, dá se tam uznat třeba Lemony Snicket?
Určite áno. Vidíš, to je skvelý nápad :D
Dneska jsem zkoukla Einsteinovi záhady a přijde mi to docela dobré.
hiro666 napsal(a):
Do akych skupin mozem zaradit serial When They See Us ?
Pilot seriálu, který má v názvu sloveso
Pilot seriálu, kde tvůrcem je žena
andromache napsal(a):
Pilot seriálu, který má v názvu sloveso
Pilot seriálu, kde tvůrcem je žena
Dakujem za odpoved .
časový údaj-
odkaz
proobacz napsal(a):
časový údaj-
odkaz
Přidáno přímo do výzvy.
Fruiko napsal(a):
Přidáno přímo do výzvy.
tak tam přidej i ten druhý seznam....první a poslední písmeno
odkaz
Dá se považovat Ragnarok za časový údaj? Mně konec světa přijde jako docela jasné určení času. Navíc je tam ten ROK?
A jinak seriál začínající a končící stejným písmenem je taky La Casa de Papel.
Corianthe napsal(a):
Dá se považovat Ragnarok za časový údaj? Mně konec světa přijde jako docela jasné určení času.
Tiež si myslím, ja by som to do výzvy kľudne dala:)
Ahojte, čo myslíte, dá sa reality show radiť ku dokumentárnym seriálom vo výzve? :D
Angelina napsal(a):
Ahojte, čo myslíte, dá sa reality show radiť ku dokumentárnym seriálom vo výzve? :D
ne :D
Jak je to s těmi dokumentárními seriály? Plánuju sledovat jeden dokument (The Least Expected Day), ale tady není. A předpokládám, že celkově tady asi moc dokumentů nebude založených. Co se tedy počítá?
Katka The Hero napsal(a):
Jak je to s těmi dokumentárními seriály? Plánuju sledovat jeden dokument (The Least Expected Day), ale tady není. A předpokládám, že celkově tady asi moc dokumentů nebude založených. Co se tedy počítá?
Si to objednej. To většinou někdo v relativně krátké době založí.
Fruiko napsal(a):
Si to objednej. To většinou někdo v relativně krátké době založí.
Super, díky. To jsem nevěděla
Jenom aby v tom bylo jasno, zatím jsem nenašel, že by to bylo dořešeno. Přídavná jména "utvořená" ze sloves - Breaking Bad, Looking for Alaska - uznává se to jako seriál se slovesem?
novoten napsal(a):
Jenom aby v tom bylo jasno, zatím jsem nenašel, že by to bylo dořešeno. Přídavná jména "utvořená" ze sloves - Breaking Bad, Looking for Alaska - uznává se to jako seriál se slovesem?
klidně můžeš použít :)