Procenta u S313 opravdu nemají být 40 %, je to opraveno správně :D Ale to jste určitě pochytili ze samotného názoru.
ragelly napsal(a):
Procenta u S313 opravdu nemají být 40 %, je to opraveno správně :D Ale to jste určitě pochytili ze samotného názoru.
Říkal jsem si. :D
Na rozdíl od Discovery, které jsem po pár dílech vzdala, je tohle pecka. Na šarmantního Patricka Stewarta jsem se moc těšila a zatím mi nedal, a myslím si ani nedá, důvod toho litovat.
Poté, co jsem nahradil ST Discovery kouzelným dílkem od Setha MacFarlane, a ke kterému už se vracet nehodlám, jsem zůstal s otevřenou hubou, kdy ST Picard budí dojem, že vyházeli scénáristy a dali vypracovat scénář (nebo alespoň námět) týmu od Džej-Džeje.
Prostě skvělé a nečekané. Není to jen o penězích, které u Discovery vrazili do CGI a (pravděpodobně) do kurzů herectví pro angažované menšiny a to jak rasové, tak sexuální. Tady jsou peníze ve výpravě a v příběhu.
A to zatím nepěju ódy na to, jak hraje sir Patrick Stewart.
Jednu věc bych tomu vytknul, ten uspěchaný konec, který mi k tomu moc dějově nepasoval, jen asi potřebovali v pilotu cliffhanger.
pozitkar napsal(a):
Jednu věc bych tomu vytknul, ten uspěchaný konec, který mi k tomu moc dějově nepasoval, jen asi potřebovali v pilotu hangover.
Cliffhanger. Hangover je kocovina. :D
Micuda98 napsal(a):
Cliffhanger. Hangover je kocovina. :D
Já měl obojí :-D Ale díky, opraveno
pozitkar napsal(a):
Já měl obojí
To jsi nebyl sám. Taky jsem měl divoké úterý. :D
Na Discovery jsem se přestala koukat, na picarda se těším
Ad Seraphinova výhrada ohledně nápadu s dvojčaty. Mně ten nápad naopak dává dokonalý smysl. Data měl přece také bratra. Je v tom nádherná symetrie.
Morrigan napsal(a):
Ad Seraphinova výhrada ohledně nápadu s dvojčaty. Mně ten nápad naopak dává dokonalý smysl. Data měl přece také bratra. Je v tom nádherná symetrie.
Data nemal brata ... mal predchadzajuci model ktory ale bol prilis"ludsky" takze bol deaktivovany a potom vznikol az Data.