Diskuze k článku O randící zážitky osmdesátileté babči má zájem CBS
phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
15. 10. 2012 / 12:34:07 (před 12 roky)
off

Že by nějaká role pro suprovou babču Betty White? V té roli si právě teď nedokážu představit někoho jiného... :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
Nikis510
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
15. 10. 2012 / 12:39:59 (před 12 roky)
off

Já taky ne :) Betty White je pro tu roli skvělá :)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
15. 10. 2012 / 12:46:54 (před 12 roky)
off

Ale zas má hlavní roli v Hot in Cleveland, nevím nevím, jak by zvládala dva seriály :))

Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
15. 10. 2012 / 12:51:44 (před 12 roky)
off

Mě náhodou napadá třeba ještě taková Gemma Jones, Julie Walters, Kathy Bates, Susan Sullivan ... randící Castlova matka, to by bylo :).

Nobody expects the spanish inquisition!
phoebess
15. 10. 2012 / 15:58:23 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ale zas má hlavní roli v Hot in Cleveland, nevím nevím, jak by zvládala dva seriály :))

Na tohle jsem zapomněla, jak to nesleduju. Ale pořád doufám, že by do dvou seriálů šla, když ještě k tomu dělá i různé talk show. :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
26. 10. 2012 / 19:19:46 (před 12 roky)
off
phoebess napsal(a):

Na tohle jsem zapomněla, jak to nesleduju. Ale pořád doufám, že by do dvou seriálů šla, když ještě k tomu dělá i různé talk show. :D

já bych ji tam taky viděla (třeba zmiňovanou bates si nedokážu představit randit a castlově matce by zas nikdo nevěřil 80), ale pokud to nebude nějakých 10 dílů ročně, je to nereálné. jestli jsi viděla ten díl o natáčení hic, tak tam vysvětlili, že každý díl natáčejí skoro celý týden. nevysílají v klasické sezóně, tak si na talk show čas najde, je to betty white, tak beztak nepotřebuje žádnou přípravu, ale další seriál už je něco jiného. museli by se trefit do pauzy hicu.

phoebess
28. 10. 2012 / 00:57:09 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

já bych ji tam taky viděla (třeba zmiňovanou bates si nedokážu představit randit a castlově matce by zas nikdo nevěřil 80), ale pokud to nebude nějakých 10 dílů ročně, je to nereálné. jestli jsi viděla ten díl o natáčení hic, tak tam vysvětlili, že každý díl natáčejí skoro celý týden. nevysílají v klasické sezóně, tak si na talk show čas najde, je to betty white, tak beztak nepotřebuje žádnou přípravu, ale další seriál už je něco jiného. museli by se trefit do pauzy hicu.

HIC právěže nesleduju, jen jak to ragelly napsala, tak jsem si uvědomila, že vím, že tam hraje. :)

Ještě bych ráda viděla Tyne Daly v nějaké větší roli, přijemná baba... Ale na 80 taky nevypadá. :D