Diskuze k článku Novinka pod lupou: Katy Keene (The CW)
MrsAllen
Redaktor | Cool level: 15 | Christopher Turk
10. 2. 2020 / 19:01:26 (před 4 roky)
on

Na Katy jsem se těšila už jen kvůli Lucy Hale a taky proto,že je to spin-off k Riverdale. Jsem na to opravdu moc zvědavá

Editováno: 1x | Naposledy: 10. 2. 2020 / 19:01:41
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
10. 2. 2020 / 21:25:22 (před 4 roky)
on

Trailer ke Katy Keene jsem snad viděl, ale už to bude nějaký pátek a v backdook pilotu, který byl v poslední epizodě Riverdale, mi lezla trochu na nervy. Takže se neplánuji na tento spin-off v dohledné době podívat.

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
10. 2. 2020 / 22:35:21 (před 4 roky)
on

Pochopila jsem správně, že tam zas bude něco jako muzikálové vložky? Plus Aria Montgomery? V žádném případě' :D. Aria byla ze Lhářek ta suverénně nejhorší a na Lucy mi vždycky něco strašně vadilo. Plus to, že je to spin-off něčeho co neznám.. Takže ne :-).

PS: Já si hlavně potřebovala zanadávat na Haleovku :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Micuda98
10. 2. 2020 / 23:11:41 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Nápodobně. :D

andromache
10. 2. 2020 / 23:14:49 (před 4 roky)
on
Micuda98 napsal(a):

Nápodobně. :D

:D :D. Jako když to vezmu na PLL tak Troian je daleko lepší herečka, ale všichni budou prostě z nějakého důvodu furt vyplácaní z Haleovky.. Netuším proč.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Micuda98
10. 2. 2020 / 23:17:21 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

:D :D. Jako když to vezmu na PLL tak Troian je daleko lepší herečka, ale všichni budou prostě z nějakého důvodu furt vyplácaní z Haleovky.. Netuším proč.

Nevím proč, ale v Life Sentence a teď i v poslední epizodě Riverdalu mi přijde strašně nesympatická.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 2. 2020 / 23:58:19 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Pochopila jsem správně, že tam zas bude něco jako muzikálové vložky? Plus Aria Montgomery? V žádném případě' :D. Aria byla ze Lhářek ta suverénně nejhorší a na Lucy mi vždycky něco strašně vadilo. Plus to, že je to spin-off něčeho co neznám.. Takže ne :-).

Nejsou to muzikálové vložky. Josie je zpěvačka, takže jak chodí např. na konkurzy, tak tam prostě zpívá. Tuším jednou si přisedne v parku k někomu, kdo hraje na kytaru, a pak jednou zpívá před vedením vydavatelství.

andromache
11. 2. 2020 / 00:14:05 (před 4 roky)
on
ragelly napsal(a):

Nejsou to muzikálové vložky. Josie je zpěvačka, takže jak chodí např. na konkurzy, tak tam prostě zpívá. Tuším jednou si přisedne v parku k někomu, kdo hraje na kytaru, a pak jednou zpívá před vedením vydavatelství.

Aha.. Ale i tak mám velmi silný pocit, že tohle fakt nebude nic pro mě :D.

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
11. 2. 2020 / 11:25:42 (před 4 roky)
off

Já taky Ariu neměla ráda, hrozně přecenovaná stejně jako Hanna, ale zase tohle o Arii není.
Riverdale už mě delší dobu nebaví (taky za to můžou ty páry-nepáry Archie s Ronnie a Betty a Jughead, zabírají prostor a jsou neskutečně nudní, z Choni se stal stereotyp, že mě taky nezajímají, což točí se to hlavně okolo toho). Naproti tomu Sabrinu mám pořád docela ráda, proto jsem tomu dala šanci, ale je to přeci moc Riverdejlovský, postavy mě moc nebaví, Josie si pamatuji jako sympatickou postavu, ale ne natolik, abych se o ní blíž zajímala. Lucy Hale to moc sluší a bylo zvláštní jí vidět v roli, kde v jednom kuse nekoulí oči a neotvírá pusu, Katy má jistý šarm a výraznou osobnost, roztomilé kostýmky, ale asi tomu prostě něco chybí. Nebo já už stárnu, nevím.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
11. 2. 2020 / 11:28:03 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Asi proto, že působila dojmem té hlavní, jako Susan Meyerová ze Zoufalek, taky si to nedovedu vysvětlit, ale asi mě to léta po skončení PLL zas tolik neštve, jen když si vzpomenu na ten její pedovztah, jinak ne. Troian byla vždycky prokazatelně lepší.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 2. 2020 / 11:28:21
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
11. 2. 2020 / 13:29:04 (před 4 roky)
off

I když mi na Lucy něco hrozně vadí, tak jsem se na pilot podívala... Druhý den jsem si už nepamatovala prakticky nic, co se tam stalo. Byla to pro mě nudná podívaná. Nic mě tam nechytlo, nezaujalo. Ale dám tomu ještě pár dílů.