Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Pale Horse (BBC)
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
15. 2. 2020 / 11:10:05 (před 4 roky)
on

Ještě jsem v názoru zapomněla zmínit, že jsem si celou dobu říkala, odkud mi je ta nová manželka hrdiny povědomá... a pak jsem si uvědomila, že to je hlavní hrdinka ze Spinning Out :D Docela odlišné role.

eliska.musilova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
15. 2. 2020 / 19:25:11 (před 4 roky)
off

Na Černoušky opravdu nic nemá. Svědek obžaloby také nebyl špatný, ale pak přišly Vraždy podle abecedy, které jsem sice shlédla (hlavně kvůli obsazení), ale těžce mě zklamaly. U Zkoušky neviny jsem zvládla jen první díl. Takže tohle asi taky vynechám. Je to škoda, mělo to slušný potenciál.

" I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath. Merry Christmas!"
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
15. 2. 2020 / 22:23:48 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ještě jsem v názoru zapomněla zmínit, že jsem si celou dobu říkala, odkud mi je ta nová manželka hrdiny povědomá...

Ani se ti nemusím dívat do profilu a vím, žes neviděla Skins, to bys ji poznala :)
Tenhle pilot jsem zkoukla v rámci výzvy, jinak bych seriál asi přešla - a to právě kvůli předchozí zkušenosti s Černoušky, kteří mě na rozdíl od vás bohužel nijak zvlášť nebavili. Tohle mě taky zrovna nezasáhlo, ale jelikož to má dohromady 2 díly, a že to má ten pěkný retro look 60. let, tak to dokoukám.
P.S. Knihu jsem nečetla (ani předlohu Černoušků).

lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
5. 6. 2022 / 14:15:29 (před 2 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ještě jsem v názoru zapomněla zmínit, že jsem si celou dobu říkala, odkud mi je ta nová manželka hrdiny povědomá... a pak jsem si uvědomila, že to je hlavní hrdinka ze Spinning Out :D Docela odlišné role.

tak to je celkem masakr, taky jsem si říkala, že už jsem ji někde viděla, ale tyhle dvě bych si v životě nespojila jako jednu herečku.