Ještě jsem v názoru zapomněla zmínit, že jsem si celou dobu říkala, odkud mi je ta nová manželka hrdiny povědomá... a pak jsem si uvědomila, že to je hlavní hrdinka ze Spinning Out :D Docela odlišné role.
Na Černoušky opravdu nic nemá. Svědek obžaloby také nebyl špatný, ale pak přišly Vraždy podle abecedy, které jsem sice shlédla (hlavně kvůli obsazení), ale těžce mě zklamaly. U Zkoušky neviny jsem zvládla jen první díl. Takže tohle asi taky vynechám. Je to škoda, mělo to slušný potenciál.
ragelly napsal(a):
Ještě jsem v názoru zapomněla zmínit, že jsem si celou dobu říkala, odkud mi je ta nová manželka hrdiny povědomá...
Ani se ti nemusím dívat do profilu a vím, žes neviděla Skins, to bys ji poznala :)
Tenhle pilot jsem zkoukla v rámci výzvy, jinak bych seriál asi přešla - a to právě kvůli předchozí zkušenosti s Černoušky, kteří mě na rozdíl od vás bohužel nijak zvlášť nebavili. Tohle mě taky zrovna nezasáhlo, ale jelikož to má dohromady 2 díly, a že to má ten pěkný retro look 60. let, tak to dokoukám.
P.S. Knihu jsem nečetla (ani předlohu Černoušků).
ragelly napsal(a):
Ještě jsem v názoru zapomněla zmínit, že jsem si celou dobu říkala, odkud mi je ta nová manželka hrdiny povědomá... a pak jsem si uvědomila, že to je hlavní hrdinka ze Spinning Out :D Docela odlišné role.
tak to je celkem masakr, taky jsem si říkala, že už jsem ji někde viděla, ale tyhle dvě bych si v životě nespojila jako jednu herečku.