Diskuze k článku S lupou do historie: Person of Interest
Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
12. 2. 2020 / 14:57:37 (před 4 roky)
off
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
12. 2. 2020 / 15:40:13 (před 4 roky)
on

Výborný seriál to je, jeden z mých nejoblíbenějších.

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
12. 2. 2020 / 15:51:55 (před 4 roky)
off

Vy mě chcete rozbrečet, lidi? CBS seriály celkově moc s nadšením nesleduju, ale kurník, tohle je špička od Nolana. Dodnes jsem nerozdýchala jak to a skončilo a vůbec, že to skončilo dřív, než mohlo/mělo (Return 0 mi ve watchlistě zůstane navěky neodškrtnutá).
Navíc to, že Nolan, pardon, přečůral execs v CBS a z krimi procedurálky udělal serializované drama.. klobouk dolů.

Ode mě POI vždycky bude mít 100% - má to všechno: skvělého Emersona (sorry, Micuda98), tunu akce, Root duh, boží bloopers, Beara, If-Then-Else aka jednu z nejlepších televizních epizod, na což navazuje Fortune Days, Fusca a jeho přízvuk, Cookie snažící se hrát policajtku a další.. až bych na to mohla napsat sloh. :D Shoot <3

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
12. 2. 2020 / 15:59:24 (před 4 roky)
on

Ach, jde na mě nostalgie...asi si dám rewatch :)

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
12. 2. 2020 / 16:10:04 (před 4 roky)
off
Matuush napsal(a):

Ode mě POI vždycky bude mít 100% - má to všechno: skvělého Emersona (sorry, Micuda98), tunu akce, Root duh, boží bloopers, Beara, If-Then-Else aka jednu z nejlepších televizních epizod, na což navazuje Fortune Days, Fusca a jeho přízvuk, Cookie snažící se hrát policajtku a další.. až bych na to mohla napsat sloh. :D Shoot <3

Ach Shoot :D. To je tak šílený pairing až ho musíš prostě milovat :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
12. 2. 2020 / 16:10:39 (před 4 roky)
off

A schválně se pak pochlubte, kolik z vás dostalo díky SLDH (stejně jako já) chuť dát si rewatch celého PoI :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
12. 2. 2020 / 16:39:14 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

A schválně se pak pochlubte, kolik z vás dostalo díky SLDH (stejně jako já) chuť dát si rewatch celého PoI :D.

Rewatch ne, ale dokoukat bych to mohl. Bohužel jsem si asi neodškrtal všechno a teď se mi bude pěkně blbě navazovat.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
12. 2. 2020 / 16:51:38 (před 4 roky)
off
Matuush napsal(a):

Má to všechno: skvělého Emersona (sorry, Micuda98)

V pohodě, hlavně že mě tu za to nehejtuješ. :D

SerialZone Influencer | Vratař | Současný obyvatel Metro Vancouveru, kde se točí séroše.
andromache
12. 2. 2020 / 16:52:24 (před 4 roky)
off
Micuda98 napsal(a):

V pohodě, hlavně že mě tu za to nehejtuješ. :D

Hele já Emmersona taky moc nemusím, ale zrovna tady je fakt dobrej a koukatelnej :). Až mě to překvapilo :-).

andromache
12. 2. 2020 / 16:52:41 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Rewatch ne, ale dokoukat bych to mohl. Bohužel jsem si asi neodškrtal všechno a teď se mi bude pěkně blbě navazovat.

No.. To už by možná bylo lepší si dát komplet rewatch ne :-)?

Micuda98
12. 2. 2020 / 16:54:40 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Hele já Emmersona taky moc nemusím, ale zrovna tady je fakt dobrej a koukatelnej :). Až mě to překvapilo :-).

Taky mi tam až tak nevadil, ale prostě ho nemám rád.

SerialZone Influencer | Vratař | Současný obyvatel Metro Vancouveru, kde se točí séroše.
IrmaVep
12. 2. 2020 / 16:56:04 (před 4 roky)
off

Oukej, doznani: nevidela jsem jeste ani pilot :D ale mam ho strasne dlouho v planu! Takze tohle beru jako male velke nakopnuti a jdu na to.

A ted se priznejte vy, jak moc mi zavidite tuhle, ehm... neposkvrnenost? ;D

andromache
12. 2. 2020 / 17:14:28 (před 4 roky)
off
Micuda98 napsal(a):

Chápu :-). Já mám stejný vztah k Julian McMahon.. Taky ho nesnáším :D.

andromache
12. 2. 2020 / 17:14:48 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Oukej, doznani: nevidela jsem jeste ani pilot :D ale mam ho strasne dlouho v planu! Takze tohle beru jako male velke nakopnuti a jdu na to.

Strašně moc :D. Ale strašně :D. A to myslím upřímně :D.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
12. 2. 2020 / 17:17:13 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Taky ho mám stále ještě trpělivě čekajícího ve watchlistu, neviděla jsem ani díl, ale těším se. Bohužel nemůžu na něj jít hned, takže tam ještě bude muset vydržet :D

IrmaVep
12. 2. 2020 / 17:20:16 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Strašně moc :D. Ale strašně :D. A to myslím upřímně :D.

Amnézie najednou nezní tak špatně, co ;D

andromache
12. 2. 2020 / 17:23:04 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Amnézie najednou nezní tak špatně, co ;D

To mi povídej :D. Ale u pilotu jsem zjistila, že se projevuje :D. Už proto, že jsem totálně zapoměla tu zápletku :D.

Micuda98
12. 2. 2020 / 17:50:00 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Toho taky moc nemusím, ale k Emersonovi mám větší antisympatie. :D

Matuush
12. 2. 2020 / 17:57:18 (před 4 roky)
off
Micuda98 napsal(a):

Nesmíš to přede mnou moc často opakovat a bude to OK. ;D Já mám ráda záporáky.. v Lost to byla pro mě láska na první pohled ^_^ hm, spíš na první lež

Micuda98
12. 2. 2020 / 18:01:21 (před 4 roky)
off
Matuush napsal(a):

Nesmíš to přede mnou moc často opakovat a bude to OK. ;D Já mám ráda záporáky.. v Lost to byla pro mě láska na první pohled ^_^ hm, spíš na první lež

Já mám snad jen jednoho jediného záporáka, kterého jako fakt mám rád. A tím je... Lord Ba'al ze Stargate SG-1, kterého si zahrál Cliff Simon!

Kaelee
12. 2. 2020 / 18:11:43 (před 4 roky)
on
Micuda98 napsal(a):

Já mám snad jen jednoho jediného záporáka, kterého jako fakt mám rád. A tím je... Lord Ba'al ze Stargate SG-1, kterého si zahrál Cliff Simon!

Ba'al je boží, ten se povedl, zahrál ho suprově...zato Anubis byl hrozný trapák, ale tak...byl první, tak ještě nevěděli jak na pořádnýho boha :D

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
Kaelee
12. 2. 2020 / 18:16:01 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Já McMahona měla ráda v Čarodějkách, ale to jsem byla ještě mladá a blbá...pak jsem ho párkrát viděla v Nip/Tuck a tam mi lezl na nervy a teď už ho nemusím vůbec...asi stárnu a zraje mi vkus :D

Micuda98
12. 2. 2020 / 18:25:02 (před 4 roky)
off
Kaelee napsal(a):

Ba'al je boží, ten se povedl, zahrál ho suprově...zato Anubis byl hrozný trapák, ale tak...byl první, tak ještě nevěděli jak na pořádnýho boha :D

Anubis byl prostě generický záporák, bez jakéhokoliv charakteru. Jediný díl, kdy jsme z něj viděli trochu herecké diverzity bylo když se při jeho smrti na povrch dostal jeho hostitel.

Kaelee
12. 2. 2020 / 18:31:30 (před 4 roky)
on
Micuda98 napsal(a):

Anubis byl prostě generický záporák, bez jakéhokoliv charakteru. Jediný díl, kdy jsme z něj viděli trochu herecké diverzity bylo když se při jeho smrti na povrch dostal jeho hostitel.

Kurník, teď jak nad tím přemýšlím, tak jsem si spletla Anubise a Apophise...no nic, očividně je čas na další rewath Stargate :D

Micuda98
12. 2. 2020 / 18:33:28 (před 4 roky)
off
Kaelee napsal(a):

Kurník, teď jak nad tím přemýšlím, tak jsem si spletla Anubise a Apophise...no nic, očividně je čas na další rewath Stargate :D

Aha... Taky mi to nedošlo. Tak to jsme dva. Tak jsem popisoval Apophise. ;D

Kaelee
12. 2. 2020 / 18:35:01 (před 4 roky)
on
Micuda98 napsal(a):

Aha... Taky mi to nedošlo. Tak to jsme dva. Tak jsem popisoval Apophise. ;D

Tak hlavně že si rozumíme :D

andromache
12. 2. 2020 / 18:48:34 (před 4 roky)
off
Micuda98 napsal(a):

Ugh, zase ta příšera :D. Vzhledem k tomu, že kámoška ho děsně žrala tak ho já nesnáším, protože jsem ho měla furt na talíři :D. O tom, jak moc nesnáším Stargate SG-1 bych taky mohla psát slohovky :D :D.

Kaelee napsal(a):

Já McMahona měla ráda v Čarodějkách, ale to jsem byla ještě mladá a blbá...pak jsem ho párkrát viděla v Nip/Tuck a tam mi lezl na nervy a teď už ho nemusím vůbec...asi stárnu a zraje mi vkus :D

Já jsem ho právě v Čarodějkách začala strašně nesnášet :D. Jsem totiž známá tím, že absolutně nesnáším záporáky a pokud herec hraje záporáka, kterého extrémně nesnáším (což byl případ Koule :D) tak se to u mě většinou s tím herecem/herečkou docela táhne a málokdy je vezmu na milost (snad s vyjímkou Moreny Baccarin která se díky Deadpoolovi celkem vplížila do mé přízně :-). No a MacMahon si to u mě v Nip/Tuck definitivně rozházel a pohřbil :D.

Kaelee
12. 2. 2020 / 18:59:45 (před 4 roky)
on
Já jsem ho právě v Čarodějkách začala strašně nesnášet :D. Jsem totiž známá tím, že absolutně nesnáším záporáky a pokud herec hraje záporáka, kterého extrémně nesnáším (což byl případ Koule :D) tak se to u mě většinou s tím herecem/herečkou docela táhne a málokdy je vezmu na milost (snad s vyjímkou Moreny Baccarin která se díky Deadpoolovi celkem vplížila do mé přízně :-). No a MacMahon si to u mě v Nip/Tuck definitivně rozházel a pohřbil :D.

Úplně tě vidím, když hraje záporáka nějaký tvůj oblibenec, ten vnitřní boj a rozpolcenost :D Je fakt, že preferují klaďase, ale když zlouna hraje můj oblibenec, tak ho beru na milost...a nebo pokud je fakt povedeně zahraný a má charakter a není to jen o tom že "jsem strašně, strašně zlý a děsivý, bojte se" :D

andromache
12. 2. 2020 / 19:04:33 (před 4 roky)
off
Kaelee napsal(a):

Úplně tě vidím, když hraje záporáka nějaký tvůj oblibenec, ten vnitřní boj a rozpolcenost :D Je fakt, že preferují klaďase, ale když zlouna hraje můj oblibenec, tak ho beru na milost...a nebo pokud je fakt povedeně zahraný a má charakter a není to jen o tom že "jsem strašně, strašně zlý a děsivý, bojte se" :D

To teda :D. Už proto nejsem schopná dokoukat Merlina až do konce, protože prostě nechci vidět Katie McGrath jako Morganu ve své nejmrchovatější podobě :D :D. Ale je fakt, že kdyby na to došlo, tak ano, rozhodně jí budu fandit :D. I když je záporačka :D.

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
12. 2. 2020 / 19:20:35 (před 4 roky)
off

Moje srdeční záležitost, když to skončilo mě pěkně naštvali. Na seriál jsem přišla úplně náhodně končil v Tv a já viděla myslím jeden díl ( a byla to láska .o) )

Jenny
Fruiko
12. 2. 2020 / 19:25:17 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

No.. To už by možná bylo lepší si dát komplet rewatch ne :-)?

Takový věci nedělám. Od toho mám popisky epizod, abych to dal nějak do kupy.

Micuda98
12. 2. 2020 / 21:06:08 (před 4 roky)
off

Jsem udělal takový "malý" výzkum a zjistil jsem, že tato SLDH má nejvíce komentářů od starých Čarodějek, na které se ragelly a Drunk_Queen dívaly na konci 4. srazu a jestli si to vybavuji správně, tak i na našich nádražních lavičkách. :D

Editováno: 2x | Naposledy: 12. 2. 2020 / 21:07:14
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
12. 2. 2020 / 21:10:31 (před 4 roky)
off
Micuda98 napsal(a):

Jsem udělal takový "malý" výzkum a zjistil jsem, že tato SLDH má nejvíce komentářů od starých Čarodějek, na které se ragelly a Drunk_Queen dívaly na konci 4. srazu a jestli si to vybavuji správně, tak i na našich nádražních lavičkách. :D

Mně je přesně jasný proč. Jak něco začne komentovat andromache, tak se diskuze nezastaví hodně dlouho :'D.

Micuda98
12. 2. 2020 / 21:12:56 (před 4 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Mně je přesně jasný proč. Jak něco začne komentovat andromache, tak se diskuze nezastaví hodně dlouho :'D.

Na tom něco bude. :D

andromache
12. 2. 2020 / 22:45:14 (před 4 roky)
off

Teda lidi :D. Buďte rádi, že aspoň řeč nestojí :D.

andromache
12. 2. 2020 / 22:45:44 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Takový věci nedělám. Od toho mám popisky epizod, abych to dal nějak do kupy.

No toto :D. Velký šéf SerialZone a NEDĚLÁ rewatche?? How dare you :D?

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
12. 2. 2020 / 22:57:42 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Já už se ho roky snažila přesvědčit, že když máš odškrtnutné nějaké epky a chceš si je odškrtnout znovu (protože jsi to viděla podruhé), tak se to má připočítávat do statistik celkového počtu zhlédnutých epizod a do Můj rok. Ale marně :D On prostě rewatch neuznává, viď Fruiko? :D

Micuda98
12. 2. 2020 / 23:01:49 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Fruiko to nevede, ten se podívá jednou a stačí. Někde jsem to tu četl, ale už nevím kde. Asi to mělo něco společného s funkcí (která nevím jestli je už implementovaná, protože jsem ji nikdy nepoužil) na odebrání všech hodnocení epizod aby se člověk mohl jednodušeji podívat na všechno znova. No a tam zmiňoval, že tyto rewatche nechápe, že mu stačí všechno vidět jednou, že času je málo. Nebo tak nějak. Nejedná se o 100% citaci. :D

Fruiko
12. 2. 2020 / 23:10:01 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Micuda98 to vystihnul. Na rewatche je málo času. Toho denně natočí tolik, že plýtvat časem na něco, co už jsem viděl je škoda. Nehledě na to, že zatím mám relativně dobrou paměť. Dobrý věci si pamatuju a na špatný nemá smysl koukat znovu, že jo. :-D

Podobně to mám i s knížkama. Jediný, kde to nefunguje jsou komiksy, protože na těch obrázcích se furt dá hledat něco nového.

A jinak reset funkce na starém byla, tady zatím ne, ale v todo je.

andromache
12. 2. 2020 / 23:19:59 (před 4 roky)
off

Tak to já tedy rewatche praktikuju :D. Jednak proto, že mám těžký LAHOSIP a taky prostě proto, že něco bylo tak dobré, že mi to stojí za to to vidět znova :D. Viz třeba Xena :D. Ale tam zrovna to bylo i tím, že tenkrát nic moc jiného nebylo. Pravda je, že teď je větší konkurence :D.

Matuush
12. 2. 2020 / 23:37:50 (před 4 roky)
off

Já se teda musím přiklonit k Fruikovi. Taky nepraktikuju rewatch, až na výjimky. Buď jde o seriál, který jsem viděla dávno v tv, navíc ještě s dabingem (teď tak z hlavy Charmed nebo Lost) a nebo o seriál, který jsem začala pořádně/pravidelně sledovat až od pozdějších sérií.
Yop, teď budu za idiota, ale POI je právě ten seriál, který jsem začala pravidelně sledovat až během 3. série a první 2 jsem viděla po pár epizodách nebo v sestřiheh na YT :D takže bude rewatch :D :D

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
13. 2. 2020 / 08:01:34 (před 4 roky)
off

Já udělal rewatch natvrdo jen dvakrát, jednou v případě Narcos, druhým byl pak Sense8 :)

Jinak teda seriály typu MASH, Futurama nebo třeba i The Mentalist (podkres k obědu nebo i práci) jsem viděl dokupy několikrát...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Chuck_Norris
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
13. 2. 2020 / 10:42:27 (před 4 roky)
off

Jedu to znova od prosince, času je málo, proto tak dlouho. Ale prostě i podruhé mě to utvrdilo, že je to jeden z nejlepších seriálů, co jsem viděl. Zatím mě chytly takhle jenom 2 seriály, Alias a Person of Interest.

misiacik0308
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
15. 2. 2020 / 21:07:47 (před 4 roky)
off

Pre mňa jedena z top srdcoviek. Dal som si už aj rewatch a všetky postavy sú tak geniálne, že vidieť Caviezela v niečom inom, je dosť o ničom. A hlavne Shaw a Root. Root bola asi top topka. V dalšom seriáli kde bola o tých mutantoch mi zakaždým tak pripomínala Root, že som to nezvládol. Asi si dám zas rewatch. Tento seriál za to proste stojí.

chýbajú mi TBBT, HIMYM, PoI, a stále idem na NCIS