Jeden ze seriálů, na které se chystám. Ale pamatuju si, že to zařízli nečekaně a lidi pak nadávali, že to skončilo cliffhangerem - varování pro jesmota.
ragelly napsal(a):
Jeden ze seriálů, na které se chystám. Ale pamatuju si, že to zařízli nečekaně a lidi pak nadávali, že to skončilo cliffhangerem - varování pro jesmota.
Vzpomínám si jen matně, takže si jdu přečíst obsah, abych se mohla naštvat.
Edit: ... Jsem naštvaná.
ragelly napsal(a):
Díky za varování, ale tady mi to asi až tolik vadit nebude. fakt to beru jako takovou pohodičku. Kdybych to sledoval v době uvedení, jo, to by mě to naštvalo pěkně.
Drunk_Queen, jesmot teďka jsem byl v jednom kole, ale pilot už mám pár dní shlédnutý, jen jsem to nestihl sepsat, takže jen musím napsat názor, komu to teda mám poslat?
EDIT: Poslal jsem to DQ. :)
Micuda98 napsal(a):
Drunk_Queen, jesmot teďka jsem byl v jednom kole, ale pilot už mám pár dní shlédnutý, jen jsem to nestihl sepsat, takže jen musím napsat názor, komu to teda mám poslat?
EDIT: Poslal jsem to DQ. :)
Názor vložen, díky :).
The Glades jsem zbožňovala... až do toho cliffhangeru. To, jak zařízli tenhle parádní seriál, jsem rozdýchávala hodně dlouho.
Goldeenka napsal(a):
The Glades jsem zbožňovala... až do toho cliffhangeru. To, jak zařízli tenhle parádní seriál, jsem rozdýchávala hodně dlouho.
Já jsem na tom úplně stejně:-(