Diskuze k článku Blacklist získává prodloužení pro osmou sérii
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
20. 2. 2020 / 17:57:31 (před 4 roky)
off

Tak tady jsem taky myslela, že už se to minimálně dva roky nevysílá :'D.

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
20. 2. 2020 / 19:51:03 (před 4 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Tak tady jsem taky myslela, že už se to minimálně dva roky nevysílá :'D.

Silná fanouškovská základna je znát :)

Non cuspi causa qui non debe cuspire
andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
20. 2. 2020 / 20:19:21 (před 4 roky)
off

Jsem rada, i kdyz od smrti Toma Keena , mne to uz tak nebere jako driv. Ale porad mam Blacklist jeste v zamilovanych.

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
20. 2. 2020 / 21:30:34 (před 4 roky)
off

Tady neví, kdy skončit...

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
20. 2. 2020 / 22:05:24 (před 4 roky)
off

Tenhle seriál mi leze na nervy.. Člověk hromadu let čeká na nějaké vysvětlení, to přijde, jenže o rok později přijde to, že vysvětlení, které přišlo, vlastně nic neznamená, všechno je jinak, ale s tímhle stylem se skutečnosti dočkáme někdy v 15 sérii... :D

Romix
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
20. 2. 2020 / 22:07:04 (před 4 roky)
on
Romix napsal(a):

Tenhle seriál mi leze na nervy.. Člověk hromadu let čeká na nějaké vysvětlení, to přijde, jenže o rok později přijde to, že vysvětlení, které přišlo, vlastně nic neznamená, všechno je jinak, ale s tímhle stylem se skutečnosti dočkáme někdy v 15 sérii... :D

Takže pokračuje linie jsem tvoje dcera, nejsem tvoje, jsem tvoje dcera?

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
20. 2. 2020 / 22:51:33 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Takže pokračuje linie jsem tvoje dcera, nejsem tvoje, jsem tvoje dcera?

To už se vysvětlilo.. a o sérii později už zase ne.. stejně tak linie s matkou.. je to její matka a nebo to není její matka a nebo to je její matka? :D

Romix
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
20. 2. 2020 / 23:08:33 (před 4 roky)
off
Romix napsal(a):

To už se vysvětlilo.. a o sérii později už zase ne.. stejně tak linie s matkou.. je to její matka a nebo to není její matka a nebo to je její matka? :D

Ty jo, to je horší jak HIMYM.

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
21. 2. 2020 / 00:42:27 (před 4 roky)
off
Romix napsal(a):

Ugh.. Už to tak 2-3 série nesleduju, ale říkala jsem si, že si po ukončení přečtu spoilery, ať vím, jak to teda je. :D S takovouhle se toho ale nikdy nedočkám!
Neměl náhodou Blacklist špatnou sledovanost a proto ho tehdy kdysi hodili na pátek?

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
21. 2. 2020 / 00:46:25 (před 4 roky)
on
Matuush napsal(a):

Ugh.. Už to tak 2-3 série nesleduju, ale říkala jsem si, že si po ukončení přečtu spoilery, ať vím, jak to teda je. :D S takovouhle se toho ale nikdy nedočkám!
Neměl náhodou Blacklist špatnou sledovanost a proto ho tehdy kdysi hodili na pátek?

Přijde mi že jo :D Vůbec nechápu to prodlužování, stejně tak Blindspot žije už pár let víc, než by měl, ale tam už alespoň konec oznámili.

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
21. 2. 2020 / 17:16:33 (před 4 roky)
off
andrea168 napsal(a):

Jsem rada, i kdyz od smrti Toma Keena , mne to uz tak nebere jako driv. Ale porad mam Blacklist jeste v zamilovanych.

Tak ja som prestal sledovat davnejsie pred tym asi ... a hlavne koli tejto postave ktora ma absolutne nebavila a nehodila sa mi tam.
Snad to niekedy dam maratonom ked to ukoncia....

K tomu Blindspotu som skoncil niekde v 2 serii a uz som nemienil pokracovat, okrem toho ze ta herecka ma "svojsky" hlasktory mi absolutne nesadol tak cele to prekombinovali ako Lost (ani to som nedal ani prvu sezonu koli nelogickemu spravaniu postav).

Chuck_Norris
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
22. 2. 2020 / 11:31:55 (před 4 roky)
off

Já jsem rád, že to prodloužili. Náhodou, i po tolika letech se na to dá pořád dívat a pořád to má co nabídnout. Sice jsou tam nějaké neduhy, ale v kterém seriálu nejsou a navíc po tolika sezónách? Seriál to je dobrý, takže za mě, proč ne. V aktuálním tempu by to klidně mohlo dát i 10. sérií. Pro mě super zpráva a jedeme dál.

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 2. 2020 / 11:32:48