A za chvíli z netflixu bude sociální síť, kde si budeme moci hledat nové kamarády podle společných oblíbených seriálů :D
Anča4m napsal(a):
A za chvíli z netflixu bude sociální síť, kde si budeme moci hledat nové kamarády podle společných oblíbených seriálů :D
To je naše doména! :D
Můj Netflix mi žebříčky neukazuje :/
Micuda98 napsal(a):
S příchodem timeline už jsem tady častěji než na FB :D
Jinak koukal jsem na TOP 10 v ČR a buď už jsem to viděl, nebo to jde úplně mimo mě.
foruska napsal(a):
Můj Netflix mi žebříčky neukazuje :/
Je to někde cca. uprostřed. Není hned na vrchu, alespoň u mě.
Kolombo napsal(a):
Rozhodně tu přidávám víc statusů. :D
Fruiko napsal(a):
Je to někde cca. uprostřed. Není hned na vrchu, alespoň u mě.
Díky :) Obvykle mě něco zláká a doprostřed se nedostanu:D
Super, za mě určitě plus minimálně co se týče náhledů přehrávání, občas mě to iritovalo, když jsem procházela seznamy :D
Anchee napsal(a):
Super, za mě určitě plus minimálně co se týče náhledů přehrávání, občas mě to iritovalo, když jsem procházela seznamy :D
Že jo! Člověk někde zapomněl myš a hned to jelo.
Micuda98 napsal(a):
Ano, už pár dní si říkám, že přidáním Timeline tady na SZ Fruiko vlastně vytvořil sociální síť pro seriálmaniaky :D :D.
andromache napsal(a):
Ano, už pár dní si říkám, že přidáním Timeline tady na SZ Fruiko vlastně vytvořil sociální síť pro seriálmaniaky :D :D.
Však tak to bylo od začátku koncipované :D Místo, kde můžete vyblít všechny svoje seriálovo-maniakové myšlenky, kde vám ostatní budou rozumět a nebudou se na vás dívat jako na magory :D Proto jsem absolutně nepochopila na začátku ty názory, jak je Timeline hrozný krok vedle :D
Kolombo napsal(a):
Jinak koukal jsem na TOP 10 v ČR a buď už jsem to viděl, nebo to jde úplně mimo mě.
Já už chodím na FB jen kvůli Messengeru :D
ragelly napsal(a):
Však tak to bylo od začátku koncipované :D Místo, kde můžete vyblít všechny svoje seriálovo-maniakové myšlenky, kde vám ostatní budou rozumět a nebudou se na vás dívat jako na magory :D Proto jsem absolutně nepochopila na začátku ty názory, jak je Timeline hrozný krok vedle :D
Ano, právě to tak dělám :D. Akorát chudáci moji followeři, kteří v 90% čtou něco o Supergirl a Supercorp :D :D.
andromache napsal(a):
Ano, právě to tak dělám :D. Akorát chudáci moji followeři, kteří v 90% čtou něco o Supergirl a Supercorp :D :D.
Ale Sweet Dreams bylo fakt skvělé! :D
Micuda98 napsal(a):
Ale Sweet Dreams bylo fakt skvělé! :D
A právě o takové perly by bylo škoda se nepodělit :D.