Diskuze k článku Scéna měsíce: Leden 2020
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
27. 2. 2020 / 21:21:47 (před 4 roky)
off

Sex Education, Arrow a Doctor Who? Naprostý souhlas, všechny tři vybrané scény byly úžasné, dojemné (dvě z nich) a každá úplně jiná. Super výběr.

janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
28. 2. 2020 / 01:28:15 (před 4 roky)
off

Souhlasím s výběrem 24ron24, jen jsem si všimla, že do názvu seriálu se nějak hacknul Mr. Robot ;-).

Editováno: 1x | Naposledy: 28. 2. 2020 / 01:49:44
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
28. 2. 2020 / 01:57:04 (před 4 roky)
off

Taky souhlas s 24ron24. Já jsem neskonale čuměla, když se ukázalo, že Ruth je taky Doctorka a že využila ten samý princip, jako kdysi Desítka s těma hodinkama. Plus ještě to, že ani jedna Doctorka si nepamatuje tu druhou.. Prostě wow. Já pořád říkám, že 12.série je boží odvaz. Přišlo mi, že 11. sezona byla rozkoukávací a teprve teď se do toho nový showrunner pořádně opřel. No a Jack.. Jeho návrat mi vykouzlil úsměv na tváři. A taky mě pobavil fakt, že nadrženej je furt stejně :D :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
28. 2. 2020 / 06:47:19 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Taky souhlas s 24ron24. Já jsem neskonale čuměla, když se ukázalo, že Ruth je taky Doctorka a že využila ten samý princip, jako kdysi Desítka s těma hodinkama. Plus ještě to, že ani jedna Doctorka si nepamatuje tu druhou.. Prostě wow. Já pořád říkám, že 12.série je boží odvaz. Přišlo mi, že 11. sezona byla rozkoukávací a teprve teď se do toho nový showrunner pořádně opřel. No a Jack.. Jeho návrat mi vykouzlil úsměv na tváři. A taky mě pobavil fakt, že nadrženej je furt stejně :D :D.

Cože?! On se vrátil Jack?! Chtěla jsem zkouknout celou sérii naráz, ale prdím na to, musím už začít! Teda...až příjdu z práce, tady nemají pro seriály pochopení...nechápu proč :(

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
otaku.girl
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
28. 2. 2020 / 13:25:40 (před 4 roky)
off

nooo.... jsem otaku ta jsem se zamerila na to bnha.. jakoo njo byla to mega scena ale lepsi bylo (zda se mi ze stejny dil) [spoiler][/spoiler] jak toga zacala utocit xd

andromache
28. 2. 2020 / 14:24:21 (před 4 roky)
off
Kaelee napsal(a):

Cože?! On se vrátil Jack?! Chtěla jsem zkouknout celou sérii naráz, ale prdím na to, musím už začít! Teda...až příjdu z práce, tady nemají pro seriály pochopení...nechápu proč :(

Tak vrátil, ale zatím jen tak jako na skok ;). Uvidíme, jestli nás poctí nějakou další návštěvou (jakože doufám, že jo, zatím je to role ve které mi Borrowman lezl na nervy nejmíň :D).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
28. 2. 2020 / 16:13:52 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak vrátil, ale zatím jen tak jako na skok ;). Uvidíme, jestli nás poctí nějakou další návštěvou (jakože doufám, že jo, zatím je to role ve které mi Borrowman lezl na nervy nejmíň :D).

Buď ve finále nebo ve speciálu. Co jsem tak zaslechla. ;)

Bradu dole jsem měla skoro u celého dílu. :O

Jinak nutno říct, že tahle série je o poznání lepší jako ta předešlá.

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
andromache
28. 2. 2020 / 17:55:20 (před 4 roky)
off
verca.sotek napsal(a):

Buď ve finále nebo ve speciálu. Co jsem tak zaslechla. ;)

Bradu dole jsem měla skoro u celého dílu. :O

Jinak nutno říct, že tahle série je o poznání lepší jako ta předešlá.

S tím rozhodně souhlasím ;). Jak jsem už psala, podle mě byla ta minulá série rozkoukávací ;).

janulam11
28. 2. 2020 / 18:52:09 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

S tím rozhodně souhlasím ;). Jak jsem už psala, podle mě byla ta minulá série rozkoukávací ;).

Moc doufám, že máš pravdu. U minulý série jsem poprvý uvažovala, že svůj milovaný seriál opustím. (A ne kvůli Jodie, ta je skvělá)

andromache
28. 2. 2020 / 19:06:54 (před 4 roky)
off
janulam11 napsal(a):

Moc doufám, že máš pravdu. U minulý série jsem poprvý uvažovala, že svůj milovaný seriál opustím. (A ne kvůli Jodie, ta je skvělá)

Mě právě hrozně mrzí, že se to všechno vždycky sveze na to, že je to kvůli Jodi jako Doctorce, když to není pravda. Lidi zapomínají na poučky že i sebelepší herec toho s debilním scénářem moc nezmůže...

janulam11
28. 2. 2020 / 22:01:22 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Mě právě hrozně mrzí, že se to všechno vždycky sveze na to, že je to kvůli Jodi jako Doctorce, když to není pravda. Lidi zapomínají na poučky že i sebelepší herec toho s debilním scénářem moc nezmůže...

Jj, to podepíšu. Naštěstí to vypadá, že snad dostane šanci to rozbalit. Ještě něco udělat s těma společníkama... :)

andromache
28. 2. 2020 / 23:15:53 (před 4 roky)
off
janulam11 napsal(a):

Jj, to podepíšu. Naštěstí to vypadá, že snad dostane šanci to rozbalit. Ještě něco udělat s těma společníkama... :)

Co se týče společníků, tak za sebe říkám vyhodit Grahama a Ryana a nechat Yaz :-). S Doctorkou si rozumí asi nejlíp a myslím že tam dělá nejmíň šlápnutí vedle :D.

šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
11. 3. 2020 / 19:21:50 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Co se týče společníků, tak za sebe říkám vyhodit Grahama a Ryana a nechat Yaz :-). S Doctorkou si rozumí asi nejlíp a myslím že tam dělá nejmíň šlápnutí vedle :D.

Tak to vypadá, že to tak nejspíš bude. ;)

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
andromache
11. 3. 2020 / 19:33:00 (před 4 roky)
off
verca.sotek napsal(a):

Tak to vypadá, že to tak nejspíš bude. ;)

Finále jsem ještě neviděla, ale fingers crossed :D.