Skvělý článek a moc pěkně napsáno a shrnuto! Rozhodně nebudu jediná, která takové články ocení, takže jen tak dál :))) Díky :)
Anča4m napsal(a):
Skvělý článek a moc pěkně napsáno a shrnuto! Rozhodně nebudu jediná, která takové články ocení, takže jen tak dál :))) Díky :)
První komentář pod mým prvním článkem a tak pozitivní, to zahřeje u srdíčka. Samozřejmě si velkou pochvalu a mé díký zaslouží i zbytek redakce, který doplnil zajímavosti, další informace, videa a další editace. :)
Já s tím mám problém už tak po dvou měsících od konce série, že si nic nepamatuji a kolikrát to zkouknu znovu od začátku, když chci vidět další sérii. Tak by se takovéto články hodily, doufám, že teď Altered Carbon budu moci bez problémů navázat.)
Super článek, perfektní shrnutí, to ponocovani se rozhodně vyplatilo, díky za osvěžení paměti.
Ano! Přesně toto jsem potřebovala, konečně se můžu bez nervů těšit na novou sérii :-) Parádně sepsáno, spousta informací, díky.
Seriál jsem neviděla a ani neplánuju, ale článek jsem si přečetla a moc díky za něj, tohle bylo super počtení :).
Seriál byl super, zatím hodnotíme 90% těším se na další sérii, díky za článek super tipy na další seriály. Díky moc za článek.
Pěkná rekapitulace před novou sérií, díky za ni! =)
Omlouvám se, článek jsem nečetla a zatím číst nebudu - na Altered Carbon se teprve chystám. ;) Ale jednu myšlenku k tomu mám - kdo by si v tomhle duchu troufnul na Westworld? :D
Tempy napsal(a):
Omlouvám se, článek jsem nečetla a zatím číst nebudu - na Altered Carbon se teprve chystám. ;) Ale jednu myšlenku k tomu mám - kdo by si v tomhle duchu troufnul na Westworld? :D
Jsem se zrovna díval, který další seriál by si něco podobného v nejbližší době zasloužil a taky mi Westworld padl do oka.
Fruiko napsal(a):
Jsem se zrovna díval, který další seriál by si něco podobného v nejbližší době zasloužil a taky mi Westworld padl do oka.
No, tak teď už jen najít někoho, kdo by se s tím potrápil. :D Já se nehlásím! ;) :D
Fruiko napsal(a):
Takže se hlásíš, jo? :-D
Já si na to nabíhám, co?
skvelý článok, dúfam, že budú častejšie, zvlášť pre tie seriály, ktoré sa vracajú po viac ako roku :)
Moc dekuji, jsem nadsena z te myslenky a urcite tyto clanky budu vyhledavat.
Prvni serii Altered jsem byla nadsena, nicmene na druhou uz se nechystam.
Tenhle nápad na článek se mi zamlouvá. Chystám se brzy pustit do druhé řady a tohle je ideální na navnadění k puštění a rozhodně doufám, že takové shrnutí se dostane většině známých velkých seriálů.