Diskuze k článku Na Kevina se nezapomíná! Macaulay Culkin nás bude strašit v American Horror Story
Anchee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
26. 2. 2020 / 18:56:30 (před 4 roky)
off

Na to jsem teda hodně zvědavá! Navíc za návrat Sarah a Evana jsem rozhodně ráda :)

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
26. 2. 2020 / 19:38:10 (před 4 roky)
off

Upřímně? On se tam fakt hodí. :D Snad to bude pořádná role a ne nějaký štěk. A téma? Já nevím, budou sami doma a začne jim z toho hrabat?

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 2. 2020 / 19:42:15 (před 4 roky)
off
Makronka napsal(a):

Upřímně? On se tam fakt hodí. :D Snad to bude pořádná role a ne nějaký štěk. A téma? Já nevím, budou sami doma a začne jim z toho hrabat?

:'DDD The Shining? :D

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
26. 2. 2020 / 19:52:31 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

:'DDD The Shining? :D

Here's Johnny!

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
Editováno: 1x | Naposledy: 26. 2. 2020 / 19:52:47
IrmaVep
26. 2. 2020 / 20:21:21 (před 4 roky)
off
Makronka napsal(a):

Upřímně? On se tam fakt hodí. :D

Přesně :D Ale jako fakt v dobrém. Na mě je tenhle seriál sice už moc, ale přeju mu to a možná i jeho sérii zkusím.

Lukoil Black
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
26. 2. 2020 / 20:50:23 (před 4 roky)
off

Návrat Sarah a Peterse je super, ale budou se muset hodně snažit, protože od druhé půlky Covenu to šlo hodně do prd...vlastně jediná dobrá série od té doby byl Cult a možná trochu Roanoke. 1984 byla s Hotelem asi největší tragédie.

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
26. 2. 2020 / 23:52:34 (před 4 roky)
on

Já tak nějak pořád čekám, kdy udělají sérii na téma loď duchů. Vzpomínáte na ten film? Jen lepší, víc AHS a víc Murphy :)

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 2. 2020 / 23:54:23 (před 4 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

Já tak nějak pořád čekám, kdy udělají sérii na téma loď duchů. Vzpomínáte na ten film? Jen lepší, víc AHS a víc Murphy :)

Joooo ten jsem milovala, dívaly jsme se na něj se sestřenkou, bála jsem se solidně :)

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
27. 2. 2020 / 01:16:26 (před 4 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

ragelly napsal(a):

Joooo ten jsem milovala, dívaly jsme se na něj se sestřenkou, bála jsem se solidně :)

Myslíte tenhle? Tak na ten jsem koukala kvůli Karlitovi a z toho odhalení, proč je to vlastně loď duchů mám dodneška solidní noční můry :D. Fuj :D.

A jinak myslím, že Kevin éé teda vlastně Macaulay ukázal, že se do hororu hodí, když z něj byl creepy guy v jedné epizodě Dollface :D. Možná i na základě toho tu roli dostal :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
27. 2. 2020 / 02:38:17 (před 4 roky)
off
Lukoil Black napsal(a):

Návrat Sarah a Peterse je super, ale budou se muset hodně snažit, protože od druhé půlky Covenu to šlo hodně do prd...vlastně jediná dobrá série od té doby byl Cult a možná trochu Roanoke. 1984 byla s Hotelem asi největší tragédie.

Za mňa bola najväčšia tragédia Roanoke, odvtedy som sa ani nevedela prinútiť k pozeraniu ďalších sérii.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
27. 2. 2020 / 10:13:04 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Myslíte tenhle? Tak na ten jsem koukala kvůli Karlitovi a z toho odhalení, proč je to vlastně loď duchů mám dodneška solidní noční můry :D. Fuj :D.

Áno, přesně tento film. Na některé jeho scény taky dodnes nemůžu zapomenout :D

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Micuda98
27. 2. 2020 / 10:36:25 (před 4 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

Jé! První horror, který jsem kdy viděl. Sice jsem ho neviděl už přes 10let, ale dneska fazole nebo rýži jíst nebudu. Člověka to docela poznamená, když se něj poprvé podívá ještě před nástupem do první třídy. To byl trošičku jiný level než Mumie, která taky není zrovna pro školkáčky. :D

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
27. 2. 2020 / 17:09:33 (před 4 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

Ano, například ten konec, kdy se tam kvůli tomu zlatu vyvraždí celá loď :D. Jako fuj, rozpůlení drátemje pěkně nechutný i dneska kdy jsem o dvacet let starší :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Lukoil Black
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
27. 2. 2020 / 19:32:03 (před 4 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

jj to by byla fakt bomba, mít další řadu o duších, co víc si přát?