Diskuze k článku Hawaii Five-0 končí! Desátá řada je poslední.
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
28. 2. 2020 / 22:48:35 (před 4 roky)
off

Tak to je velká zpráva, fakt jsem čekal, že to budou chtít zkusit s novou postavou, ale takto je to asi lepší. Každopádně je to další velký křížek v letošním roce.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
28. 2. 2020 / 22:51:44 (před 4 roky)
off
jesmot napsal(a):

Tak to je velká zpráva, fakt jsem čekal, že to budou chtít zkusit s novou postavou, ale takto je to asi lepší. Každopádně je to další velký křížek v letošním roce.

Letošek je fakt drsný. Asi udělám i nějaký přehledový článek, nebo ty velké konce zpracuju nějak jinak. Uvidíme. A to jsme teprve na začátku roku. Úplně se bojím, co se bude oznamovat v květnu během Upfronts. Každopádně seriál u mě míří do watchlistu.

jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
28. 2. 2020 / 22:57:03 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Letošek je fakt drsný. Asi udělám i nějaký přehledový článek, nebo ty velké konce zpracuju nějak jinak. Uvidíme. A to jsme teprve na začátku roku. Úplně se bojím, co se bude oznamovat v květnu během Upfronts. Každopádně seriál u mě míří do watchlistu.

Jako letos je to dobré maso, ne že by loni nebylo, ale tam snad všechny větší konce byly známi předem. Ještě že mně už většinu věcí porušili v uplynulých letech, tak teď můžu být v klidu. Ale teda taky si pohrávám s myšlenkou hodit si Hawaii do watchlistu, jen teď fakt na maratony nemám úplně čas, aspoň ne tak dlouhé.

Když jsi zmínila ty články a konce, dočkáme se ještě souhrnného článku na zesnulé postavy? Za rok 2019 je zatím jen fotočlánek na seriály, bylo by fajn si ještě jednou připomenout, kdo nás opustil, tak nějak jsem pravidelně nepročítal diskuzi.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
28. 2. 2020 / 23:13:13 (před 4 roky)
off
jesmot napsal(a):

Jako letos je to dobré maso, ne že by loni nebylo, ale tam snad všechny větší konce byly známi předem. Ještě že mně už většinu věcí porušili v uplynulých letech, tak teď můžu být v klidu. Ale teda taky si pohrávám s myšlenkou hodit si Hawaii do watchlistu, jen teď fakt na maratony nemám úplně čas, aspoň ne tak dlouhé.

Když jsi zmínila ty články a konce, dočkáme se ještě souhrnného článku na zesnulé postavy? Za rok 2019 je zatím jen fotočlánek na seriály, bylo by fajn si ještě jednou připomenout, kdo nás opustil, tak nějak jsem pravidelně nepročítal diskuzi.

Těch jsem se vzdala už minule, měl je mít na starost 24ron24, který na tom spolupracoval tuším s argusem, ale asi se na to vyprdli :)

luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
28. 2. 2020 / 23:18:44 (před 4 roky)
off

Ach jo, tak to konečně přišlo. Den, kterého jsem se hrozila. Zrušení Hawaii Five-0. Na jednu stranu mě to mrzí, ale na druhou stranu si vedle Danna nedokážu představit nikoho jiného než Steva.

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
29. 2. 2020 / 00:48:42 (před 4 roky)
off

Tak tohle je vážně rána, uznávám, že jsem poslední série prohlašoval, že by H50 už mohli zrušit, ale zrovna tahle série u mě docela šla nahoru. Tak teď doufejme, že Magnum P.I. tady s námi bude pár let.

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
TyfuZ
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
29. 2. 2020 / 01:20:59 (před 4 roky)
off

Tak to mě mrzí, že mi ruší moji pravidelnou pohodičku k sobotnímu obědu :( Tak nějak jsem čekal, že tu H5O s náma ještě pár let pobude. Ale pokračování bez McGarreta s novým parťákem pro Danna by asi moc nefungovalo, když tam Danno každý druhý díl není (ten se do toho New Jersey fakt nacestuje:)

Jakub Jurák
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
29. 2. 2020 / 01:34:00 (před 4 roky)
off

Musím říct že mně to při pátečním večeru dost šokovalo. Jak to oznámili tak sem chvili nevěřil, že to bude pravda.. :/ Končí jedna velká stálice kterou jsem sledoval od samého začátku... Na druhou stranu , končí v dobrém.. sledovanost a odezva je stále dost velká a nenatahují to zbytečně. Osobně mně zajímá co bude obývat páteční večery na CBS od příští sezony.

Jakub
lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
29. 2. 2020 / 02:16:09 (před 4 roky)
off

Nemůžu říct, že mi to není líto, ale dává to smysl a je to tak lepší. Ono stejně už kvalita upadala a dívala jsem se spíše kvůli hrdinům, než kvůli případům.
Seriál měl hodně zajímavých postav, některé už odešly, některé se neobjevily, ale celkově tomu v poslední době chybí šťáva, ale budou mi chybět, všichni :). Doufám, že aspoň některé postavy se třeba víc budou objevovat v magnum pi.

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
29. 2. 2020 / 07:29:37 (před 4 roky)
off

tak toto je teda dobrý šok takto na ráno.jeden z mála seriálov, ktoré sledujem od začiatku a určite mi bude chýbať. začínam mať pocit,že ten môj watchlist sa mi pomaličky začína vyprázdňovať, na jeseň to bude určite zaujímavé

Gallifrey fall no more!
Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
29. 2. 2020 / 09:03:48 (před 4 roky)
off

Tak tohle jsem nečekala. Byla jsem si 100% jistá, že seriál bude minimálně ještě jeden rok pokračovat. Ach jo :(

minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
29. 2. 2020 / 13:07:07 (před 4 roky)
off

asi lepšie to ukončiť, ako mu dať nového parťáka :) nebolo by to ono :) už teraz mi je smutno :/ :(

Bee Doo, Bee Doo
mmm66
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
29. 2. 2020 / 14:16:23 (před 4 roky)
off

Velká škoda,patřil mezi moje zamilované.

Mmm
Magdalyaly70
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
29. 2. 2020 / 20:42:48 (před 4 roky)
on

Pro mne velká seriálová rána :'(

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
1. 3. 2020 / 14:32:41 (před 4 roky)
off

Zamilovaný seriál od začátku .o) bude mi chybět .

Jenny