Hra je boží! A to, že to bude na HBO znamená kvalitu!
Skvělý, těším se, hra je výborná!
Nějak mi v tom názvu článku nedává smysl slovo "vyvíjí". Musel jsem to číst několikrát, než mi došlo, jak je možné, že tvůrci seriálu něco vyvíjí...
Mnohem lepší varianta, než když se před lety diskutovalo o vzniku filmu, to by museli příběh hooodně osekat. Pocity mám ale smíšené.
No, tak to zní zajímavě a HBO je jistá záruka, že to nebude patvar, takže hurá do toho :)
TLOU patří mezi moje osobní TOP5 her, co jsem v životě hrál. Nemůžu se dočkat :)
Jak dvojky, tak seriálu...
Last Of Us je pro mě také jedna z nejlepších her, které jsem v životě hrál (několikrát dokola). Už když jsem ji prošel poprvé, ta myšlenka, že by byla zajímavá jakožto seriál, mi hlavou prošla, ale zavrhl jsem ji z důvodu, že by byla dějově značně nevyvážená. Technicky by to bylo cca 12-13 dílů, ale některé by byly kratší a některé delší (a teď nemluvím o minutách, ale o desítkách minut), nebo by musely být děleny (pak by dílů mohlo být tak 18 +/-), kdy by to ztrácelo akčnost.
Proto: Na seriál se těším (kdo bude hrát hlavní hrdiny? To bude dost náročný výběr), ale, přestože ho bude dělat HBO, se tak trochu bojím. I oni umí zkazit skvělé věci (viz 8. GoT). Takže index očekávání je čtyři a půl napnutých provázků z pěti.
Tak to je pecka! Jen nevim, jak přežiju, jestli Ellie nebude hrát Ellen Page.
Sang napsal(a):
Tak to je pecka! Jen nevim, jak přežiju, jestli Ellie nebude hrát Ellen Page.
Rozhodně ji hrát nebude, jelikož v původní verzi jí byla Ellie trošku více podobná a na Naughty Dog si stěžovala. A taky je už dost starší.
Hlavně at to nepodělají, potom to budebomba no a ja bych se měl vratit k jedniče na pořipomenutí před tou dvojkou :D