Diskuze k článku Netflix prodlužuje Lost in Space pro závěrečnou třetí řadu
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
9. 3. 2020 / 21:37:44 (před 4 roky)
on

Škoda, že seriál končí, ale dobře, že to ohlašují předem. A hlavně doufám, že řeči o zamýšlené "trilogii" myslí vážně a že se nejedná jen o marketingové řeči a výmluvy.

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
9. 3. 2020 / 22:07:29 (před 4 roky)
off

Jsem rád, že to ví předem a nějak to zakončí, v poslední době mě triggeruje nepřeberné množství otevřených, ale ukončených seriálů bez konce. Zlatý voči.

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
9. 3. 2020 / 22:59:04 (před 4 roky)
off

Skvělá zpráva. Tři série jsou akorát.

"Let's put a smile on that face!"
Alias
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 3. 2020 / 23:14:02 (před 4 roky)
off
F.Valek napsal(a):

Jsem rád, že to ví předem a nějak to zakončí, v poslední době mě triggeruje nepřeberné množství otevřených, ale ukončených seriálů bez konce. Zlatý voči.

Tak je. Neukončený seriál je úplne zbytočný.
Keby ich aspoň iné televízie nekupovali, tak by dotlačili stanice k ukončeniu. Ale je to asi lacné, tak to kúpia, u nás tomu robia reklamu, ako keby prinášali nejakú pecku a pritom je to zbytočná investícia času do niečoho bez konca.

BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
10. 3. 2020 / 01:54:39 (před 4 roky)
off

První série byla super, bavilo mě to dost, i když to bylo takové dětské. Druhá byla dejme tomu ok, ale už mi tam dost věcí vadilo. Působila jako nastavovaná kaše, kdy děj ve finále nikam neposunuli a vše se dost táhlo. A hlavně začal být otravný ten mustr seriálu - každý díl nějaký člen rodiny v ohrožení života, každý díl strašení, že zemře, každý díl situaci zachránil nějaký člen rodiny, každý den časový pres a honem honem něco musíme stihnout, nebo ten a ten zemře. Jako by to drama neuměli vytvořit nijak jinak. Jako oddech fajn pokoukání, ale podle mě dost nevyužitý potenciál.

Podle mě měla druhá série o dost horší sledovanost. Ten pokles zájmu je vidět i na stahování titulků k tomu seriálu. Na opensubtitles má poslední díl první sezóny u všech jazyků 163 tisíc stažení (titulky.com cca 4900), a poslední díl druhé sezóny 45 tisíc stažení (titulky.com cca 1200).

Snad tomu dají tou třetí sezónou důstojný konec, ale pochybuju, že byl od začátku plán na tři sezóny.