Diskuze k článku Novinka pod lupou: Bloodride (Netflix)
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
14. 3. 2020 / 08:47:49 (před 4 roky)
off

Teda ja jak ty horory spatne snasim, tak vy me tu porad takhle lakate, ze mam sto chuti to videt :D ragelly, proc jsi mela strach ze skandinavskeho provedeni? Vzdyt to dneska byvaji nejlepsi veci.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 3. 2020 / 09:02:55 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Teda ja jak ty horory spatne snasim, tak vy me tu porad takhle lakate, ze mam sto chuti to videt :D ragelly, proc jsi mela strach ze skandinavskeho provedeni? Vzdyt to dneska byvaji nejlepsi veci.

Protože jsem si nevím proč myslela, že to je německý seriál a němčinu nesnáším :'D ale při psaní clanku jsem viděla, že je to Norsko, tak jsem to v názoru automaticky, leč blbě prepsala.

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
14. 3. 2020 / 18:02:13 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Protože jsem si nevím proč myslela, že to je německý seriál a němčinu nesnáším :'D ale při psaní clanku jsem viděla, že je to Norsko, tak jsem to v názoru automaticky, leč blbě prepsala.

Aha, no mně ani němčina nevadí, ale chápu. Každopádně jsem se tedy opravdu podívala i na tohle a za mě dobré! To je přesně správná dávka hororu pro mě :D (čili skoro žádná). Mám pocit, že něco takového byly ty Hitchcockovy seriály... Je to takový mix Hitchcocka a Kinga (alespoň pilot). Mám z toho takový podobný pocit jako u nových Amazing Stories.