uvidíme necháme sa prekvapiť ako to pôjde ďalej :/ :( treba veriť a byť pozitívny momentálne vo všetkom, hlavne aby sme boli ok :)
Těším se na Survivor 40.
Jen moc nechápu proč chtějí zahodit CHicaga a FBI, když mají natočeno.
To by byla škoda. Jinak s mě nic moc netýká.
bettyragy napsal(a):
Těším se na Survivor 40.
Jen moc nechápu proč chtějí zahodit CHicaga a FBI, když mají natočeno.
To by byla škoda. Jinak s mě nic moc netýká.
Taky jsem trochu nepochopila, co tím zahozením jako myslí...
Já to pochopila tak, že mají kompletní díly hotové a z toho zbytku jen minimum nebo nic, tak to prostě nechají být a nebudou to už dodělávat ten zbytek.
Njn, s tím bohužel nic neuděláme..aspoň máme čas si najít novej seriál na podívání nebo zkouknout resty ;)
Držte se všichni!
Noo pěkné...
Každopádně Magnum P.I. má pevně stanovený návrat na 10.4. už je to i v programu CBS, název dílu je "Say Hello to Your Past"
Prekvapuje ma, že seriály, ktoré majú natočiť 2 epizódy, že to nevedia aspoň v jednej nejako rýchlo zhrnúť a natočiť aspoň jednu. Zaujímalo by ma, čo robili doteraz. Možno keby sa dali do karantény a natáčali by v nej, tak by sa to dalo. Ale ktovie. Najviac ma mrzí Riverdale a Legacies, že nevieme či to dotočia, alebo keď to skrátia, že to nebude dávať zmysel. Nič s tým nenarobíme. Najprv všetky krajiny dlho podceňovanie vážnosť tohto vírusu a teraz sa všetky vlády tvária ako keby objavili svet.
O seriály strach nemám, i jako seriálový blázen mám všude možné postahováno a pozapisováno strašně moc kousků, které chci vidět a ještě jsem se k nim nedostal.. z tohohle seznamu mám strach asi jen o novou závislost v podobě Prodigal Son..
Sakra One Chicago :( :( :(. Zrovna tam jsou tak nadějné páry (slowburn).
Když tak vidím ty nárůsty případů a pohodičku lidí v USA, tak už se bojím i o podzimní sezonu :( Ať se pletu!
jukab napsal(a):
Když tak vidím ty nárůsty případů a pohodičku lidí v USA, tak už se bojím i o podzimní sezonu :( Ať se pletu!
Pohodičku? Já teď četla, že v USA kupují všichni zbraně jak vzteklí.. To mi moc na pohodičku neukazuje :D. Spíš naopak :D.
Tak ja mam obavu jen o Supernatural. Prece jen je to KONEC.
Žutka napsal(a):
Sakra One Chicago :( :( :(. Zrovna tam jsou tak nadějné páry (slowburn).
Zas ale dobře že chybí jen pár dílů, si představ že by to nastalo tahle situace než by odvysílali povánoční díl PD..to by byla moje smrt..zatím příští týden výjde nový..
Nevíte, jak je to s Luciferem? Stihli už novou řadu, co má být v červnu, dotočit?
Jessica Angell napsal(a):
Zas ale dobře že chybí jen pár dílů, si představ že by to nastalo tahle situace než by odvysílali povánoční díl PD..to by byla moje smrt..zatím příští týden výjde nový..
Ale no tak :D. Vždyť bylo jasný, že to přežije.. bohužel...
andromache napsal(a):
Ale no tak :D. Vždyť bylo jasný, že to přežije.. bohužel...
Hej..jasný to teda moc nebylo..ale pořád mi hlava nebere co ti tak vadí..jo kdysi s Erin byl trošku upozaděný, protože se to vše točilo kolem ní až to nebylo hezké ale teď je to v pohodě..
Jessica Angell napsal(a):
Hej..jasný to teda moc nebylo..ale pořád mi hlava nebere co ti tak vadí..jo kdysi s Erin byl trošku upozaděný, protože se to vše točilo kolem ní až to nebylo hezké ale teď je to v pohodě..
Já nevím, prostě je tak nějak nesnáším oba ty Halsteady. Zrzek se mi zprotivil vnucováním léčby ženě, která měla podepsané DNR, a Jay je až moc velký Mirek Dušín na můj vkus. A právě to jeho ochomejtání kolem Erin mi vadilo :D. Já na tohle heteropárování vůbec nejsem a on mi přijde takový protláčený, co se právě téhle stránky P.D. týče. Navíc je to blbec, co se dobrovolně nechal naverbovat a já pro jiné vojáky než lékaře moc pochopení nemám. A jasný to teda bylo, je to scénáristickej mazánek :D :D. Vždyť co špatného se mu stalo? Nic. To Hankovi umřel syn, Erin měla hrozný dětství, Kevin musel poslat pryč svoje sourozence (aby se brácha vrátil a dělal mu ze života peklíčko), Alvin pro jistotu umřel, a Kim potratila.. A Jay? Nic. Nic co by ho nějak psychicky poznamenalo (a za co by si nemohl sám). A mazánky a šprty nemá nikdo moc rád :D.
Jo a ze stejného důvodu jsem vždycky hrozně v Med nesnášela Choie.. Bývalý voják, co asi někde sežral pravítko a zarazil si větev do zadku.. Nedej bohové, aby po něm někdo chtěl ohnout pravidla.. Blbec :D.