Diskuze k článku Novinka pod lupou: Vampires (Netflix)
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
21. 3. 2020 / 18:16:12 (před 4 roky)
on

Moje francouzština není zrovna nejlepší... tedy není žádná. Francouzsky umím maximálně pár random slov, ale jsem rád, že jsem se trefil. Jak si ale čtu raggelin popis zápletky tak to zní zajímavě, ale provedení zřejmě není. Takže jestli seriál dělala stejná osoba, která stříhala trailer, tak se není čemu divit. :D

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
21. 3. 2020 / 19:59:30 (před 4 roky)
on

A já chtěla nějaký nový upírský seriál, který by stál za to.:(

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
21. 3. 2020 / 20:34:30 (před 4 roky)
off
proobacz napsal(a):

A já chtěla nějaký nový upírský seriál, který by stál za to.:(

Tak ho zkus, třeba ti sedne!

proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
21. 3. 2020 / 21:20:57 (před 4 roky)
on
ragelly napsal(a):

Tak ho zkus, třeba ti sedne!

Naposledy jsem zkoušela tenhle https://www.serialzone.cz/serial/what-we-do-in-the-shadows/
a rychle jsem od toho prchla. Chvíli jsem se podezírala, že nemám smysl pro humor, protože to dost lidí hodnotilo pozitivně a jaká je to legrace. Ale co já vím, třeba je to vážně vtipný. Na každý pád zkusím to, jestli se mi to bude líbit i přes názor většiny, tak se nad sebou zamyslím.)

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
21. 3. 2020 / 22:41:02 (před 4 roky)
off
proobacz napsal(a):

Naposledy jsem zkoušela tenhle https://www.serialzone.cz/serial/what-we-do-in-the-shadows/
a rychle jsem od toho prchla. Chvíli jsem se podezírala, že nemám smysl pro humor, protože to dost lidí hodnotilo pozitivně a jaká je to legrace. Ale co já vím, třeba je to vážně vtipný. Na každý pád zkusím to, jestli se mi to bude líbit i přes názor většiny, tak se nad sebou zamyslím.)

Ako mne sa to prave pacilo, nie ten styl kamery ale prave ten humor. a ako hovorim upirii tribunal je mega .... .

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
22. 3. 2020 / 08:20:09 (před 4 roky)
on
proobacz napsal(a):

Taky mi What We Do in the Shadows nesedl. :)

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
22. 3. 2020 / 08:26:08 (před 4 roky)
off

10% ? Tak to asi vážně nebude žádná sláva. A to jsem byla celkem zvědavá, protože mi tenhle žánr chybí. Éra upírů asi skončila...:(