Diskuze k článku Novinka pod lupou: Self Made: Inspired By The Life Of Madam C.J. Walker (Netflix)
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 3. 2020 / 18:23:26 (před 4 roky)
on

Vidíš ragelly a já si Octavii zrovna v Red Band Society zamilovala :-). Nebo takhle, poprvé jsem tam na ni narazila a hrozně se mi tam líbila. Tak, že pak její další věci sleduju. Takže tohle půjde rozhodně do Chci vidět :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 3. 2020 / 18:31:02 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Vidíš ragelly a já si Octavii zrovna v Red Band Society zamilovala :-). Nebo takhle, poprvé jsem tam na ni narazila a hrozně se mi tam líbila. Tak, že pak její další věci sleduju. Takže tohle půjde rozhodně do Chci vidět :-).

Mě trošku straší ty její věčně vykulený oči :D

andromache
23. 3. 2020 / 18:31:55 (před 4 roky)
on
ragelly napsal(a):

Mě trošku straší ty její věčně vykulený oči :D

Ale tak ty má všude ne :D?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 3. 2020 / 18:34:11 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Ale tak ty má všude ne :D?

To jo :D Ale tuším v Red Band jsem ji viděla poprvé a prostě jsem si na ni nemohla zvyknout :D Ale teď v tom Truth Be Told mě zaujal příběh natolik, že jsem ochotná ji tolerovat a to samé tady :D

andromache
23. 3. 2020 / 18:36:31 (před 4 roky)
on

Mě se líbila v Hidden Figures :-). Nebo teda tam mi definitivně potvrdila, že stojí za to ji sledovat :-). Vykulených očí jsem si fakt nějak nevšimla. Jsou tací, kteří to mají horší :D. A nebo mě vycepoval Blindspot, kde je těch záběrů na oči nějak moc :D.

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
23. 3. 2020 / 19:29:30 (před 4 roky)
off

Tak ja zivotopisne veci uplne nezeru, ale ten trailer se mi libil (od jiste doby se mi libi to divne spojeni historickeho pribehu s moderni hudbou. Za druhe, vzdycky me zajimalo - ale jakoze fakt to nechapu - jak cernosi dokazi takovym zpusobem zkrotit ty svoje strapate kudrny, ba dokonce je narovnat?! Dodnes jsem si myslela, ze zkratka vsichni umeji carovat. A na to navazuje za treti - tady se podivame pod poklicku vzniku kosmetickeho produktu, potazmo znacky, coz mi ve spojeni s hlavni predstavitelkou vraci vzpominku na jeji uzasnou scenu v Cernobilem svete, kdy jsem pro zmenu nahledla pod poklicku toho, jak se odjakziva v Americe pripravovalo to jejich zatracene slavne smazene kure!... Ano, z celeho uzasneho filmu je tohle ma nejoblibenejsi scena :D (ale vazne, ten film je super uplne cely)

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 3. 2020 / 19:30:51