První díl si nepamatuju, ale celkově je Veep velmi zábavnej seriál a Julia Louis-Dreyfus je hrozně vtipná :)
Já si kdysi v rámci jedné z výzev pouštěla pilot a hrozně jsem u toho trpěla. Shoduju se s názorem Micuda98.. Všechny postavy protivné, humor nevtipný.. No fuj, už nikdy.
Viděla jsem komplet všechny série a mně to přišlo geniální teda :) Inteligentně vtipné, skvělá satira na americkou politiku a Julia Louis-Dreyfus hraje bezpáteřní viceprezidentku úžasně. Nemůžu jinak než doporučit.
Určitě tomu šanci dám. Ale předem nedokážu říct, jestli to budu považovat za geniální dílo, nebo nekoukatelnou blbost :D Nechám se překvapit.
ragelly napsal(a):
Určitě tomu šanci dám. Ale předem nedokážu říct, jestli to budu považovat za geniální dílo, nebo nekoukatelnou blbost :D Nechám se překvapit.
Bych to přirovnal k Yes Minister. To taky ne všichni musí.
Fruiko napsal(a):
Bych to přirovnal k Yes Minister. To taky ne všichni musí.
S britským humorem na mě nechoď, nebo mi ten Veep zprotivíš, než se k němu dostanu.
ragelly napsal(a):
S britským humorem na mě nechoď, nebo mi ten Veep zprotivíš, než se k němu dostanu.
No je to takový ten divnohumor typu Parks and Recreation či The Office (US). Ať to máš teda v US přirovnáních. :D
Fruiko napsal(a):
No je to takový ten divnohumor typu Parks and Recreation či The Office (US). Ať to máš teda v US přirovnáních. :D
OK, to jsou dva seriály, které nemůžu vystát, děkuju :D
ragelly napsal(a):
OK, to jsou dva seriály, které nemůžu vystát, děkuju :D
Náhodou, Parks and Recreation bylo super...hlavně teda poté, co jsem to v půlce prvního dílu vypla :D