Nominaci 1 jsem stihla, ale asi jsem mimon, protoze ten predchozi clanek nemuzu najit.
Mizi tedy clanky po zverejneni dalsi nominace nebo ne?
D za upresneni, asi jsem se v textu poztracela.
tak tady to bylo jednoduché :)
Pipa22 napsal(a):
Nominaci 1 jsem stihla, ale asi jsem mimon, protoze ten predchozi clanek nemuzu najit.
A do prčic. Druhá nominace a už těžký rozhodování. Haven, Americans, HoC a ještě i Lucifer. HoC bylo po vyhození Spaceyho slabý. The Americans byli výborní, ale ukončení, i když je mám hodně rád. Lucifer bude velice pravděpodobně pokračovat i šestou sérií. Takže Haven...
Pipa22 napsal(a):
Omlouvám se, blbě čtu, ale vážně mne dostalo, když mé oči uviděly.....asi jsem se v textu pozvracela.)
jednoznacne Haven :)
Pipa22 napsal(a):
diky
Jinak články máš provázané mezi sebou, všechny ze série najdeš mezi anketou a komentáři na konci článku.
Za mě těžká volba :D Paradoxně nejvíc jsem tady viděla SW: The Clone Wars, protože jsem jeden čas pomáhala s titulkami. Ale ten můj hlas nedostane, stejně jako BoJack. Jenže na zbylé čtyři se teprve chystám. Asi u mě zvítězí Lucík, protože u něj mám asi největší míru natěšenosti.
Byl to těžký boj mezi Clone Wars a BoJackem, ale nakonec to vyhrál o chlup BoJack.
Haven! Můj oblíbený Haven jsem tu nečekala. Pravdou je, že Lucifer umí vstát z mrtvých, takže jako tip ihned vypadl a Dům z karet bez KevinaS není hoden slzy za ukončení.
TyfuZ napsal(a):
Byl to těžký boj mezi Clone Wars a BoJackem, ale nakonec to vyhrál o chlup BoJack.
Tak jsem rád, že pro něj nehlasuji jediný.
Haven byla jasná volba, ale The Americans byl taky super seriál....
Lucifer by tu vůbec neměl být....
To jako vážně Lucifer a House of Cards v jedné nominaci? :(
Nemám vás rád. Víte co jste mi udělali? Sotva jsem odhlasoval, už se těším na další skupinu Sofiiných voleb. :D
migilko napsal(a):
Nemám vás rád. Víte co jste mi udělali? Sotva jsem odhlasoval, už se těším na další skupinu Sofiiných voleb. :D
Já říkala, že to občas nebude snadné :D
A.R.G.U.S. napsal(a):
Haven byla jasná volba, ale The Americans byl taky super seriál....
Lucifer by tu vůbec neměl být....
Prozatím platí zrušení, na spekulace se nehraje :)
ragelly napsal(a):
Prozatím platí zrušení, na spekulace se nehraje :)
Tak S05 ještě ani nebyla odvysílaná, že i kdyby byla poslední, tak ten seriál není celý odvysílaný narozdíl od ostatních....
Že bych tam dával jen ty seriály, které mají konec za sebou a jde je hodnotit jako celek, takhle se neví zda ta poslední série co je potvrzená bude odpad nebo bude výborná....
A zvlášť u Lucifera kde s03 byla hodně zlá a pak prý S04 už byla zase dobrá....
House of Cards byla poslední série o ničem, takže to tady ani nevyhraje, pokud tu poslední sérii nebudou lidi ignorovat... Ale přesto pak to lidem úplně zkazí zážitek z toho seriálu...
Haven byl výborný všechno se krásně uzavřelo a vysvětlilo a to mi přišla první série trošku slabší taková seznamovací epizodní a rozjezdová pak se to teprve začalo rozjíždět v další sérii....
Lucíka nepovažuju za ukončený seriál (zatím, pán pekel nějak rád vstává z hrobu :D), takže jednoznačně Haven.
Hmh, takže, Lucifer to má celkem jasný a ještě jsem ho neviděla...ale už, už jsem málem klikla na první díl, takže již brzo! :D
Ale hlas dostane Haven, protože...GO, HAVEN, GO! :D
Lucifer není ukončený, takže jste House of Cards dali "pěkný" handicap...
Haven - "když ho miluješ, není co řešit" :-)
Jednoznačně Bojack
S The Americans to už vypadá bledě. :-(
Fruiko napsal(a):
No buzz seriál bohužel, však to moc dobře víš.
Fruiko napsal(a):
Že skončí na posledních místech The Americans a BoJack Horseman mi pořád nejde do hlavy. Chápu oblíbenost Lucifera, ale tohle jsou pro mě jedny z TOP věcí posledních 10 let.
Kolombo napsal(a):
Že skončí na posledních místech The Americans a BoJack Horseman mi pořád nejde do hlavy. Chápu oblíbenost Lucifera, ale tohle jsou pro mě jedny z TOP věcí posledních 10 let.
Americans jsem tak nějak tušila, to je u nás jeden z těch přehlížených kousků. Ale BoJack mě překvapil, o tom se tu mluvilo docela nahlas a docela často. Spíš jsem myslela, že místo něj bude mít trable Clone Wars.
Dneska jsem kvůli tomuhle začala další seriál! Já to nechápu, furt na něco čučím, a pak při takových anketách zjistím, že mám stejně nakoukáno málo?! Já se z vás asi brzy zblázním... :P
IrmaVep napsal(a):
Dneska jsem kvůli tomuhle začala další seriál! Já to nechápu, furt na něco čučím, a pak při takových anketách zjistím, že mám stejně nakoukáno málo?! Já se z vás asi brzy zblázním... :P
Neboj, už jen 16 dalších nominačních kol, po nich už se ty seriály začnou pak opakovat :'DDD
ragelly napsal(a):
Neboj, už jen 16 dalších nominačních kol, po nich už se ty seriály začnou pak opakovat :'DDD
To je bezva, fááákt bezva ;D
ragelly napsal(a):
Americans jsem tak nějak tušila, to je u nás jeden z těch přehlížených kousků. Ale BoJack mě překvapil, o tom se tu mluvilo docela nahlas a docela často. Spíš jsem myslela, že místo něj bude mít trable Clone Wars.
Nějak mi ten Bojack nesedl, viděl jsem pilot, ale u toho zůstalo. Ty Američany asi taky zkusím, obzvlášť když tomu dal Fruiko 100 %. :) (jestli se nepletu)
migilko napsal(a):
Nějak mi ten Bojack nesedl, viděl jsem pilot, ale u toho zůstalo. Ty Američany asi taky zkusím, obzvlášť když tomu dal Fruiko 100 %. :) (jestli se nepletu)
To mám v TOPce na prvním místě!
Fruiko napsal(a):
To mám v TOPce na prvním místě!
A když porovnám moje a tvoje Top3 tak bych se do toho měl vážně pustit. Mě se do top3 dostal teda Mr. Robot. Schválně jestli už ses dostal k tý poslední sérii.
migilko napsal(a):
A když porovnám moje a tvoje Top3 tak bych se do toho měl vážně pustit. Mě se do top3 dostal teda Mr. Robot. Schválně jestli už ses dostal k tý poslední sérii.
Nedostal. A nestraš, že budu muset přerovnávat topku. Už takhle to byl porod. :D Jinak Banshee je asi v top 20. Ale chtěl jsem první desítku různorodější.
Fruiko napsal(a):
Nedostal. A nestraš, že budu muset přerovnávat topku. Už takhle to byl porod. :D Jinak Banshee je asi v top 20. Ale chtěl jsem první desítku různorodější.
Nechápu, jak jsem mohl zapomenout si tam hodit trpaslíka. To pořadí u mě ale asi není vypovídající, spíš bych všechny ty seriály nacpal tak do top 3. Fakt nedokážu říct co je na kterým místě. :/bAle docela mě těší jakou mám velkou shodu se samotným velkým šéfem. :D
Proč tam je Lucifer? Jako celkově nechápu proč tam jsou seriály který ještě neskončili.