Tak tady to bylo lehké :) Ze všech seriálů jsem viděla jen The Originals.
Nashville mám dlouho ve watchlistu, ale pořád se k němu nemůžu dokopat.
Upřímně doufám, že to Person of Interest vyhraje celý :)
Já dávám Nashville. Sice jsem ho ještě nedokoukala, ale je jediný, který jsem alespoň trošku viděla. To bylo ještě v době, kdy jsem měla vybrané seriály ke sledování průběžně (aka Glee a Nashville) :D
Z ostatních se těším v podstatě na všechny. Nejvíc asi na PoI, když je tu kolem toho takové haló :))
Come on! Rookie Blue a POIka vedle sebe?? To je jak naschvál :-/. Ale tak nějak počítám s tím, že PoI dostane víc hlasů, tak můj půjde pro Bažanty... Probably.. :D.
The Originals se hodně povedl a v byl v řadě ohledech lepší než několik posledních sérií TVD.
Kolombo napsal(a):
Upřímně doufám, že to Person of Interest vyhraje celý :)
Moje řeč. :-) Ale nevypadá to.
andromache napsal(a):
Come on! Rookie Blue a POIka vedle sebe?? To je jak naschvál :-/. Ale tak nějak počítám s tím, že PoI dostane víc hlasů, tak můj půjde pro Bažanty... Probably.. :D.
Mám stejný dilema :D
Tady je to těžké, Nashville jsem poctivě odsledovala celý, většinou i nadšeně, ale tak zprasenou poslední sérii a půl jsem dlouho neviděla. Z Bažantů mám za sebou zatím jen jeden díl, ale vypadají slibně, takže těžko říct, kam můj hlas nakonec půjde.
Evie napsal(a):
Mám stejný dilema :D
Já to nakonec dala Bažantům ;).
Person of interest! Bože ten serial mi stále chýba.
Bažanti mi chýbaju doteraz :( takže u mňa žiadna dilema.
Dnes niet nad čím rozmýšľať, Person of Interest
Rookie Blue bylo super, ale Person of Interest je jeden z nejlepších seriálů, které jsem viděl :)
andromache napsal(a):
Já to nakonec dala Bažantům ;).
Taky tak :)
Person of interest... na jednu stranu me stve ze skoncil, ale na druhou stranu.. skoncil v nejlepsim a skvele ukoncenej