Tak z dnešních nominovaných jsem viděla jen Justified, chystám se na čtyři - nemám v plánu jen Hell on Wheels, protože to vůbec není můj žánr. Hlas dávám Agentům, protože splňují největší těšing. Druhé místo by bylo pro Elementary, kdyby se dalo hlasovat víckrát.
Pro Shield nemůžu hlasovat, když se čeká na finální sérii...
Takže to bylo mezi Justifield a Hell on Wheels a to už bylo těžší rozhodování, ale nakonec dávám hlas HoW :P
Tak z tých som videla agents aj elementary to som prestala pozerať. Takže jedine Baby Daddy :)
tak tohle bylo jednoduchý, jedině AoS :-)
Tak tady jsem sekla s Agenty už ani nevím kdy a zbytek nesleduju a ani neplánuju, takže se pro tentokrát zdržuju hlasování :D.
Marvel bere vše pod sebe a Agenti už nejsou kánon, takže je zrušení finální. Můj hlas jde tedy Agentům SHIELDu (takhle to měli přeložit a nikdo mi to nevykecá!).
Justified.
Miluju ten krásnej pohled na venkov plnej buranů,dealerů a nácků. :D
Což mi připomíná,že bych to měl dát znova.
Agenti, snadná volba.
A páni, já hlasuju pro favorita. Zvláštní pocit. Obvykle to bývá někdo z posledních...
Elementary. Ale překvapil mě success Baby Daddy.
Fruiko napsal(a):
Elementary. Ale překvapil mě success Baby Daddy.
Taky jsem nečekala, myslela jsem, že tady bude jasné druhé místo pro Elementary - ten seriál míval za dob své největší slávy solidní pozornost i u nás na SZ.
Tak tady začíná jít do tuhého...zatím nejhorší rozhodování pro mě.
Agenti, Baby Daddy nebo Hell on Wheels????
Nakonec jsem dala na pocit a co si ráda sjedu jako maraton. Vyhrálo Baby Daddy.
I když Marvel filmy a seriály mám ráda, u Agentů jsem ještě neviděla poslední sérii a Hell on Wheels mělo super rozjezd, ale ke konci už bylo slabší.
Jsem zvědavá na další volby.