Jednoznačně Rizzlesky! Jedna z mála detektivek, která měla dobře vyváženou složku vyšetřovací a humornou. Plus, Angie a Sasha měly skvělou chemii (byť jsem je na rozdíl od velké části tumblr neshippovala a spíš jsem milovala to jejich pošťuchovací přátelství). Grimm mě přestal bavit kolem páté řady (klasika :D) a zbytek neznám (a ani nechci znát, caugh Parks and Recs, Suits caugh...), nebo jsem se nedostala přes první díl (Vikings).
Teda těžký výběr ale prostě GRIMM :-)
Urcite Grimm :)
Vikingovia. Je to jediny serial, ktorý z daného výberu sledujem aj keď už dlhšiu dobu mam v pláne pozrieť Grimm. Aj keď je nuné povedať, že u Vikingo sa teším, že končia lebo potom čo zo serialu spravili v piatej a šiestej sérii som to takmer prestal pozerať.
Že Parks and Recs vypadnou hned takhle na začátku jsem nečekal...
Kolombo napsal(a):
Že Parks and Recs vypadnou hned takhle na začátku jsem nečekal...
Tak to já jo. Kdo by to sledoval :P :D Ne, dělám si srandu. Je to těžká konkurence.
Dnes hlasuju pro Suits = největší míra natěšenosti. Ale těším se hodně i na Rizzolky a Grimm.
Jinak dneska je poslední nominační kolo, necháme hlasování otevřené tak do středy/čtvrtka a pak přijde na řadu Náhlá smrt 3:)
Achjo, vždy volím losera :D Parks and Recreation jsou ale srdcovka <3
Většinou si vyberu jednoho vítěze bez problémů, občas mě dokonce nic nezaujme,ale dát Grimma a Rizzlesky do jednoho ranku to je PODRAZ !!! Proč se nedá hlasovat pro dva ?!!Ach jo..... :-D
Jasný hlasování za mě Grimm
Dneska jsem si zahrala na vedmu a predpovedela, ze PaR mi jednou (rozumej, az se na to podivam) urcite bude chybet vic nez RaI, ktere jsem jedine videla do konce, ale uz to byl takovy opruz, ze mi ani nechybi.
Tak tady to bylo jasné :)
Suits mají můj hlas :)
I když poslední řady už nejsou to co dřív, ale pořád se mi ten seriál líbí.
ragelly napsal(a):
Dnes hlasuju pro Suits = největší míra natěšenosti. Ale těším se hodně i na Rizzolky a Grimm.
Jinak dneska je poslední nominační kolo, necháme hlasování otevřené tak do středy/čtvrtka a pak přijde na řadu Náhlá smrt 3:)
Uvitam nejake podrobnejsi info k Nahle smrti... ta se da vylozit ruzne. Jako, ze kdo objevi clanek jako prvni, klikne, tak rozhodne nebo jak? Abych neminula vyveseni tech nebozaku, z kterych budeme vybirat. D
Pipa22 napsal(a):
Uvitam nejake podrobnejsi info k Nahle smrti... ta se da vylozit ruzne. Jako, ze kdo objevi clanek jako prvni, klikne, tak rozhodne nebo jak? Abych neminula vyveseni tech nebozaku, z kterych budeme vybirat. D
Neboj, tak drastické to nebude :D A všechno tam pak popíšu. V podstatě si to představuju asi tak, že teď budou moct lidi hlasovat ve všech 17 článcích ještě tak do středy do noci. A ve čtvrtek sepíšu výsledky, rozdělím postupující a nepostupující vyhodím. Z postupujících pak vezmu 10 seriálů s nejmenším počtem hlasů, které se utkají proti sobě. Z nich tuším šest (nebo čtyři, teď nevím, aby to vycházelo na pavouka) s nejvyšším počtem hlasů postoupí klasicky dál. Hlasovat se bude tak od čtvrtka do neděle/pondělí :) Takže bude dost času na poslání hlasu, ale těžké rozhodování a velká konkurence :D
Ty jo, tohle vypadá asi na nejvyrovnanější souboj. Parks sice zaostává, ale ostatní čtyři jsou víceméně nastejno.
Rozhodně Rizzoli & Isles. Na ty se dá vždy koukat znovu.
Jednoznačně Parks and Rec. Ale jako když jsem viděl tu konkurenci, bylo mi hned jasné, že je problém... A taky jo.
Teď je přesně 0:58 a Parks and Rec jsou v anketě úplně poslední... Tohle bolí. Fyzicky bolí.
To, že je Parks and Rec poslední, je ostuda lidstva! Leslie Knope je nadnárodní poklad!
Matuush napsal(a):
To, že je Parks and Rec poslední, je ostuda lidstva! Leslie Knope je nadnárodní poklad!
Naopak :D. Je to tak nesympatická ženská, že mě naopak fyzicky bolí jenom ji vidět někde na obrázku :D. A vůbec, fuj, žánr mocumentary by měli zakázat zákonem jako zločin proti lidskosti :D. Z toho krvácejí oči...
Naprosto bez pochyb Grimm.
Matuush napsal(a):
Amen to that!
andromache napsal(a):
Naopak :D. Je to tak nesympatická ženská, že mě naopak fyzicky bolí jenom ji vidět někde na obrázku :D. A vůbec, fuj, žánr mocumentary by měli zakázat zákonem jako zločin proti lidskosti :D. Z toho krvácejí oči...
Jasně, pokud něco, co je naprosto boží, je zločin proti lidskosti, pak ano, formát mocumentary je zločin... to si klidně odsedím :P
andromache napsal(a):
Tak určitě. Modern Family, Arrested Development, Parks and Recreation, The Office ... Vlastně je docela zajímavé, že pokud se amíkům podaří vtipný seriál, je to většinou Mocumentary.
Luteka napsal(a):
Tak určitě. Modern Family, Arrested Development, Parks and Recreation, The Office ... Vlastně je docela zajímavé, že pokud se amíkům podaří vtipný seriál, je to většinou Mocumentary.
The Good Place, Superstore, Brooklyn Nine-Nine, Rick and Morty Pár nápadů z poslední doby, co nejsou mockumentary :)
Matuush napsal(a):
Úplný súhlas <3 ! Podľa mňa sú tam všetky postavy jedinečné a svojské, Ron, Andy, Tom, April... ale chápem, že nie každému sadnú.
andromache napsal(a):
Tak to mě mrzí. Mé nejoblíbenější žánry jsou sci-fi, horor a mockumentary :D :D já se divím, že se se mnou vůbec bavíš :D :D (a na Amy Poehler jsem měla několikaletý crush :D)
Mimochodem, info pro statistikofily!
Fruiko nám vytvořil cool statistiku, na tu svou se můžete mrknout v odkaze. Dostanete se tam jinak snadno Hry a zábava -> Seriálová anketa.
Plus jste si určitě už všimli, že hlasujícím přibyla na profilu trofej O:)
Sice ještě není hlasování ukončené, ale zatím mám 14× pro postupující, 3× pro nepostupující, z toho pak 6× pro šampiona a 3× pro největšího lůzra :D
Grimm, ač ne tak kvalitní, já ho měla ráda.
Luteka napsal(a):
Přesně seriály ze kterých dostávám osypky a vola co to vymyslel bych zavřela až zčerná a doživotně bych mu zakázala pracovat kdekoli blízko zábavního průmyslu :D. Jedno větší číčovina než druhá :D.
Matuush napsal(a):
Tak to mě mrzí. Mé nejoblíbenější žánry jsou sci-fi, horor a mockumentary :D :D já se divím, že se se mnou vůbec bavíš :D :D (a na Amy Poehler jsem měla několikaletý crush :D)
Řeknu to asi takhle: Gay gay gay gay gay gay gay :D. Ale jinak mě scifi až tak nevadí, ale nesnáším, když mi scifárny vnucují myšlenku, že pyramidy, nebo Atlantidu postavili ufoni (cough SG frančíza cough), když jsou lidi víc než schopní to zvládnout sami... Jinak scifi můžu :-). Akorát z mimozemšťanů mám ráda jenom jednoho no :D. Mocumentary nesnáším.. Jako nesnáším sitcomy, ale mocumentary je nehlubší dno komediální televizní tvorby (pak jsou tu taky jiné odpady, kterých se tady v NPL taky objeví dost :D). Co je vtipného na tom, že někdo něco řekne a pak se začučí do kamery? Nic.
Kolombo napsal(a):
The Good Place, Superstore, Brooklyn Nine-Nine, Rick and Morty Pár nápadů z poslední doby, co nejsou mockumentary :)
Nine-Nine a Good place souhlas ;). Rick a Morty mě míjejí (animáky moc nemusím, asi až na Simpsony :D) a Superstore má už od pohledu strašně nesympatickou bandu postav...
andromache napsal(a):
Nine-Nine a Good place souhlas ;). Rick a Morty mě míjejí (animáky moc nemusím, asi až na Simpsony :D) a Superstore má už od pohledu strašně nesympatickou bandu postav...
Já nepotřebuju sympatický postavy k tomu, aby se mi líbil humor. Friends byla skupina asi nejhorších individuí ever a jak jsem se u nich před lety bavil :D
Kolombo napsal(a):
Já nepotřebuju sympatický postavy k tomu, aby se mi líbil humor. Friends byla skupina asi nejhorších individuí ever a jak jsem se u nich před lety bavil :D
A to já zase jak nemám v oblibě aspoň jednu postavu, tak mě ten seriál většinou ani nebaví a neztrácím s ním čas. Proč se taky koukat na bandu kreténů, které chci spíš zabít, než aby mě bavili? Což u Friends platí beze zbytku.. Tam není jediná sympatická postava, ale takový Ross by zasluhoval vykastrovat a pak mučit hodně hodně hodně bolestivým způsobem :D.
Grimm vs. Suits
Trochu radšej mám Suits ale hlas som dal Grimmovi z nostalgie.
V nominacích mi chyběly Gilmore Girls. Kterou podmínku nesplňují?
Žutka napsal(a):
V nominacích mi chyběly Gilmore Girls. Kterou podmínku nesplňují?
Asi unikly mému filtru :/