Diskuze k článku Novinka pod lupou: Vagrant Queen (Syfy)
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
28. 3. 2020 / 15:52:00 (před 4 roky)
on

Je dobře, že jsem Star Wars nezmiňoval. Takhle jsme se krásně shodli a vzájemně i doplnili. :)

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
Pepka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
28. 3. 2020 / 16:20:58 (před 4 roky)
off

musím říct, že jsem se nezvládla soustředit ani na to abych dokoukala trailer, takže tohle asi vynechám

JohnCZ
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
28. 3. 2020 / 17:53:34 (před 4 roky)
off

Myslel jsem, že to už víc nejde, ale vypadá to, jako ještě o mnoho větší tragédie, jak Killjoys. Why Syfy, why?!

puf-muf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
28. 3. 2020 / 19:41:04 (před 4 roky)
off

To čo bolo...

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
Micuda98
28. 3. 2020 / 20:21:03 (před 4 roky)
on
puf-muf napsal(a):

To čo bolo...

To je reakce na článek nebo na pilot, který jsi viděl? :D

puf-muf
28. 3. 2020 / 23:04:58 (před 4 roky)
off
Micuda98 napsal(a):

To je reakce na článek nebo na pilot, který jsi viděl? :D

:D Na pilot :)Niečo také mohlo vzniknúť len vdaka blbnutiu"me too"...

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
Editováno: 1x | Naposledy: 28. 3. 2020 / 23:11:27
Micuda98
28. 3. 2020 / 23:13:16 (před 4 roky)
on
puf-muf napsal(a):

Na pilot :)Niečo také mohlo vzniknúť len vdaka blbnutiu"me too"...

Já tam spíš vidím jiné "módní" trendy jako třeba čtvrtá vlna feminismu, který už často není o rovnocennosti, ale nadřazenosti žen. Samozřejmě mluvím o tom, řekněme, extremistickém... ženy by měli mít přednost v zaměstnání, i když jsou méně kvalifikované... prostě kvóty a tak. Podle mě by se nemělo dívat na pohlaví a barvu kůže. A to už zacházím až moc do politiky. Na traileru mě neskutečně vytočila věta: I hate labels. :D

Editováno: 1x | Naposledy: 28. 3. 2020 / 23:13:56
puf-muf
29. 3. 2020 / 09:47:51 (před 4 roky)
off
Micuda98 napsal(a):

I hate labels.

Celý svet je onálepkovaný. :D
Tak to dopadá, keď spôsobilosť na nejakú činnosť je na posledom mieste.Preto aj celková kvalita seriálov upadá...

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
5. 12. 2020 / 21:13:32 (před 3 roky)
off

Dokoukáno 🙈 Kdyby si to ze sebe dělalo asi tak 200× intenzivněji srandu, mohla by to být dobrá sci-fi komedie. Takhle těch vtipných momentů ale bylo v porovnání s tragickým zbytkem hodně málo. Oceňuju, jak vždy zamrzla hudba, když se něco nepovedlo, u toho jsem se bavila nejvíc. Naopak už od druhého dílu mě neskutečně vytáčelo, jak v popisku vždy bylo u galaxie napsáno "ne ta vaše". Jako bychom to nepochytili hned na začátku, museli nám to pokaždé připomínat znovu a znovu a znovu a znovu... grr.

Seriál jede na vlně low-budget, levná hudba, triky, jako by to natáčeli studenti odpoledne po škole. Příběh průměrný, postavy nesympatické. Nešlo mi to moc vnímat, nedokázala jsem se do děje ponořit. Seriál končí cliffhangerem, ale chybět mi určitě nebude.

Závěr:
Cliffhanger. Elida zjistí, že je její matka naživu. Lazaro pomocí sbírače energie ovládá mysli Amae, Isaaca a Xevelyn, kterou donutí říct dceři pravdu o tom, že před lety otrávila jejího otce (krále), aby vyvolala revoluci. Lazaro si myslí, že ovládá i mysl Elidy, kterou chce donutit podříznout si vlastní hrdlo. To se ale nestane, hrdinka místo toho použije nůž, aby medailon se sběračem energie rozbila. Lazaro ztratí moc nad ostatními a uteče, Elida ho následuje a v náročném boji ho dokáže porazit. Tým plánuje zničení Steerzadu, což se nelíbí Xevelyn, která řekne dceři, že toho až příliš obětovala a chce místo zachránit. Elida ale ví, že všechny snahy povedou ke zničení. Amae má plán, jak při zničení místa dokáže Isaaca dostat zpátky do jeho galaxie a na Zemi. Než se však Isaac rozloučí s Elidou, její matka převezme vládu, unese loď s Amae na palubě a zmizí s ní do neznáma. Elida s Isaacem v šoku koukají a pronesou, že loď míří na Zemi.