Jednoznačná voľba: The Americans
Edit: nemalo byť v hlasovaní 6 seriálov? :D
Miluju Ballers i The Americans, ale moje srdce patří Leslie Knope a Parks and Recreation!
Zatímco v základních kolech jsem občas musel vybírat ze dvou, tu hned ze čtyř 😭
Pre mňa dneska Jane 🤗
Skoro to vypadá, že jsem jediná, kdo tady dá hlas Rookie Blue O_o...
Můj hlas jde směrem k You're the Worst. Ale vypadá to, že v tak velké konkurenci seriál nakonec dál asi nepostoupí :'( Jinak mám docela jasnou představu, kterých šest z výběru bych ráda viděla v duelech, ale obávám se, že se mi splní tak možná půlka :D
Jednoznačně Rookie Blue :)
The Americans <3
Zas a znova jde můj hlas pro Saving Hope. :)
Lois prostě musí postoupit.
Tak Náhlá smrt mě absolutně míjí. :D Ale vzhledem k tomu, že mám statistiku 17/17 pro postupující a 8 šampionů a 0 lůzrů, tak se to asi dalo čekat. :) Nakonec jsem to hodila Parks and Recreation, protože o tom můžu aspoň říct, že se na to chystám. ;)
jedině Parks and Recreation! <3
Jsem zmatena. Vymysleno je to super, jen potrebuji doladit napovedu. Davam i toto kolo jen jeden hlas? Zkraje jsem to pochopila, ze jich davam sest :D...
Pipa22 napsal(a):
Jsem zmatena. Vymysleno je to super, jen potrebuji doladit napovedu. Davam i toto kolo jen jeden hlas? Zkraje jsem to pochopila, ze jich davam sest :D...
Jen jeden :(
Pipa22 napsal(a):
Bohužel jen jeden :D Postupuje šest.
Jednoznačně You're the Worst, před nedávnem jsem začal opáčko, abych se posunul, jelikož jsem se před časem zasekl a se seriálem nepohl, teď jsem skončil ještě dřív a teď to vypadá, že seriál ani nepostoupí dál, no toto teda...
ragelly napsal(a):
Bohužel jen jeden :D Postupuje šest.
Diky za info.
Skoda ;-). Davat sest by byl dobry masakr.
.... kdyz uz tech deset nebozaku ma smulu, ze se prodraly a presto spadly znovu do volebniho kose, bylo by to husty :D.
Můj hlas jde k Jane, ta je pro mě z nabídky určitě nejlepší. ^^
Jednoznačně Jane. Rogelio forever!
za mě teda Scandal, přestože bych ho v normálním kole nezvolila, tak tady to je jediný mnou sledovaný seriál, takže jasná volba :-)
PARKS AND REC !!! 💪
Můj hlas dostali Bažanti, ale koukám, že Saving Grace má smůlu...
Ty jo, možná The Americans do dalšího kola protlačíme.
...také jsem je připotlačil :-)
Fruiko napsal(a):
Zatím to vypadá nadějně, tak snad!!!
Tak z tohto výberu Jane, ostatné som nevidela alebo videla len pilot a ten nezaujal.
Fruiko napsal(a):
Také jsem pro něj hlasoval a vypadá to, že to má jisté.
Z této nabídky určitě The Americans. Kdybych měl dva hlasy, tak bych dal ještě Scandal, ale to bohužel nemohu :D
Tak Američani asi prolezou. :)