Diskuze k článku Fox prodlužuje 9-1-1 a 9-1-1: Lone Star
patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
14. 4. 2020 / 05:35:14 (před 4 roky)
off

Sledujem oba seriály a predĺženie nie je naozaj žiadnym prekvapením. 9-1-1 Lone Star ma však nezaujal až tak, ako pôvodný 9-1-1. Ja naozaj dúfam, že tvorcovia si časom nevymyslia ďalší spin-off.

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
14. 4. 2020 / 10:17:00 (před 4 roky)
off

Dívám se na obojí, 9-1-1 se mi líbí moc, Lone Star je takový lepší průměr. Ale pokud si dobře vzpomínám, budu mít za něj bod do tipovačky :-)

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
14. 4. 2020 / 11:08:42 (před 4 roky)
off

Pozitivní. Člověk bude mít zase u čeho vypnout :) Na oddech je 9-1-1 mezi mými favority každý týden.

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
14. 4. 2020 / 14:15:12 (před 4 roky)
off

přemýšlím, jaký byl můj verdikt v tipovačce, ale ani za boha si nevybavím :D pomohl by mi někdo nasměrovat mě, kde tipovačku přes mobil najdu? :-)

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Litocha
14. 4. 2020 / 14:18:45 (před 4 roky)
off
Olivia Caroline Jones napsal(a):

přemýšlím, jaký byl můj verdikt v tipovačce, ale ani za boha si nevybavím :D pomohl by mi někdo nasměrovat mě, kde tipovačku přes mobil najdu? :-)

Tipovačka tady, myslím, ještě není, ale prý je v pořadí...

Olivia Caroline Jones
14. 4. 2020 / 14:21:41 (před 4 roky)
off
Litocha napsal(a):

Tipovačka tady, myslím, ještě není, ale prý je v pořadí...

aha, tak to mi asi ušlo, děkuji za info!

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 4. 2020 / 15:09:35 (před 4 roky)
off
Olivia Caroline Jones napsal(a):

aha, tak to mi asi ušlo, děkuji za info!

Jj ještě není, ale budu fruika uhánět, ať ji stihne do května.

Olivia Caroline Jones
14. 4. 2020 / 15:31:15 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Jj ještě není, ale budu fruika uhánět, ať ji stihne do května.

díky, jste super :-)
ale ono to je vlastně fajn, aspoň si teď můžu představovat, že ty body chytám, přičemž realita bude úplně jiná :D tipovačka mi moc nejde :D :D

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
14. 4. 2020 / 17:39:29 (před 4 roky)
off

Jako klasické 9-1-1 mě těší ;). Nepřekvapilo, ale těší hodně. Lone star je divný. Nějak jsem si nedokázala zvyknout na ty charaktery tam a Taylorová působí, jako by to jenom četla a ne hrála... Takže ohledně lone star nevím nevím.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Litocha
15. 4. 2020 / 21:18:05 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jako klasické 9-1-1 mě těší ;). Nepřekvapilo, ale těší hodně. Lone star je divný. Nějak jsem si nedokázala zvyknout na ty charaktery tam a Taylorová působí, jako by to jenom četla a ne hrála... Takže ohledně lone star nevím nevím.

No, kdyby nenacpali do hlavních rolí jednoho seriálu transgender černocha, muslimku, jižanského křupana, stárnoucího hezouna posedlého svými vlasy a péčí o pleť, nesympatického Mexičana, dva gaye a unylou Liv Tylerovou, mohlo to být mnohem lepší...

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
15. 4. 2020 / 21:34:22 (před 4 roky)
off
Litocha napsal(a):

No, kdyby nenacpali do hlavních rolí jednoho seriálu transgender černocha, muslimku, jižanského křupana, stárnoucího hezouna posedlého svými vlasy a péčí o pleť, nesympatického Mexičana, dva gaye a unylou Liv Tylerovou, mohlo to být mnohem lepší...

Ano, normálně jsem za podobné obsazení (mínus hezounek posedlý vzhledem a muslimka odmítající sundat šátek), ale narvat to do jednoho seriálu je fakt moc...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.