Tak tohle je rána, ale hlavní je, že to uspokojivě zakončí.
Nedělní seriál si vede solidně. Čísla mu sice možná zvětšuje sport, ale stanice nemá důvod cokoliv měnit na systému, který funguje.
OK, tak moje předpovědi začínají jít do kytek :D
CBS mně v roce 2020 zatím jen nepříjemně překvapuje :( ..Nejdřiv Havaj a teď tohle...No doufam že to taky stejně pěkně ukončí :)
Pro mě je to jen hodně odpočinkový seriál, takže mi to zrušení vůbec nevadí. Navíc už mě pomalu štve, jak se 2 série pořád řeší jedna zápletka se stejným výsledkem i když všichni víme, že se inspirovali POI. Být to rozvleklé třeba do 4 sérií, asi bych ho stejně přestala sledovat. Takhle jsem ráda za uzavřený konec.
To mi zní jako ideální čas na krátký maraton. Už od loňské sezóny chci seriál vidět, ale furt jsem se k němu nedostal, tak teď mám o důvod víc.
Ach jo, tak to mě vůbec ale vůbec netěší... Třeba ten včerejšek mě zas dostal jak to bylo hezky všechno propletené. A oni mi můj feel good seriál takhle zruší... :´(. Jen doufám, že to s Ali aspoň dobře dopadne a nedopadne jako její máma (i když tu nezabila rakovina ale opilec na silnici)...
Matuush: Já ti nevím, víc než PoIku mi to připomíná Touch s Kiefrem Sutherlandem... Ano, je za tím nějaký kód, ale zatímco PoIka se soustředila téměř výhradně na zločin, tohle se týká spíš lidských příběhů a obyčejných lidských starostí....
andromache chtěla jsem napsat, že Touch neznám, ale zřejmě jsem viděla 1. sérii. :D Každopádně si nevzpomínám (nejspíš na mě neudělal žádný dojem), takže nemůžu posoudit.
Ale ráda bych ti vyvrátila to, že to k POI nesedí - je to úplně to samé, dokonce i v některých případech jde lidem o život. A zločin =/≠ trable? Já bych řekla, že je to jak opsaný domácí úkol s nějakou změnou.
A schválně jsem to dala jako spoiler, protože třeba ragelly to ještě neviděla :D jsem ohleduplný přispěvatel O:)
Matuush napsal(a):
andromache chtěla jsem napsat, že Touch neznám, ale zřejmě jsem viděla 1. sérii. :D Každopádně si nevzpomínám (nejspíš na mě neudělal žádný dojem), takže nemůžu posoudit.
Ale ráda bych ti vyvrátila to, že to k POI nesedí - je to úplně to samé, dokonce i v některých případech jde lidem o život. A zločin =/≠ trable? Já bych řekla, že je to jak opsaný domácí úkol s nějakou změnou.
A schválně jsem to dala jako spoiler, protože třeba ragelly to ještě neviděla :D jsem ohleduplný přispěvatel O:)
A to mě zas Touch oslovilo hodně (protože i když se to vehementně snažím popírat, jsem děsnej cíťa, co miluje šťastné konce :D), takže tohle byla taková milá náhrada.. A jinak ten tvůj systém rovnítek ve spoileru jsem nepochopila :D.
Taky bych to přirovnal spíše k tomu Touch, je to takový ten feel good seriál o hromadě "náhod" a "propojení".
Btw, a uvedli vůbec důvod, proč to ruší?
To je mi dost líto, ale co se dá dělat, pokud budu spokojená se závěrečným dílem, budu asi uspokojená.
Jinak nemělo by být v článku, že si dokázal získat, než odkázal získat slušné publikum?
P. S. Hlavně doufám, že pak někdo vysvětlí, proč jako se Jaya musela rozejít s Rakeshem, jestli to nebylo z důvodu odchodu herečky, ale protože to tak někdo napsal ve scénaři, tak budu pěkně naštvaná, že nemohl mít Rakesh hezký konec. Nebo spíš takhle doufám, že v závěru Rakesh nějaký hezký závěr dostane a doufám, že se tam třeba objeví i postavy z minulé řady (Simon, Ray, …) a třeba i Joy, tu jsem si též oblíbila. Jsem trochu doufala, že ve třetí řadě by se mohla rozvinout linka Joy a její dcery, že by to dokončily, ale na to podle mě už v této řadě nezbyde čas...
andromache napsal(a):
Btw, a uvedli vůbec důvod, proč to ruší?
Ne, ale to většinou nedělají (u Velké pětky). V podstatě se tady všechno dá svádět na sledovanost.
ragelly napsal(a):
Ne, ale to většinou nedělají (u Velké pětky). V podstatě se tady všechno dá svádět na sledovanost.
Mě jebne *facepalm obřích rozměrů*. Teď jenom fakt doufám, že ten konec bude stát za to.
A Violett Beane je bez práce. Do Flashe se vrátit nemůže a teď zrušili God Friended Me.
Micuda98 napsal(a):
A Violett Beane je bez práce. Do Flashe se vrátit nemůže a teď zrušili God Friended Me.
Proč by nemohla? Kvůli událostem z poslední sezony Arrowa? Fakt mám v tom Arrowverse bordel po tom, co za chaos ten cross udělal (asi proto se k němu furt přemlouvám :D). Ale jinak taky mě to štve. Dobře se na ni kouká...
andromache napsal(a):
Proč by nemohla? Kvůli událostem z poslední sezony Arrowa? Fakt mám v tom Arrowverse bordel po tom, co za chaos ten cross udělal (asi proto se k němu furt přemlouvám :D). Ale jinak taky mě to štve. Dobře se na ni kouká...
Taky je pravda, že se jedná o komiksy a tam je možné vše, ale to už by na fanoušky bylo moc.
Takže další slečna, na které se shodneme? :D
Micuda98 napsal(a):
Taky je pravda, že se jedná o komiksy a tam je možné vše, ale to už by na fanoušky bylo moc.
Takže další slečna, na které se shodneme? :D
Jo, v komixech v podstatě klasická pravidla přírodních zákonů neplatí, takže co není, může být :D. A ano, rozhodně shodneme :D :D. Asi si začnem vést někde seznam ne :D?
andromache napsal(a):
Jo, v komixech v podstatě klasická pravidla přírodních zákonů neplatí, takže co není, může být :D. A ano, rozhodně shodneme :D :D. Asi si začnem vést někde seznam ne :D?
Očividně se k tomu schyluje. :D
Micuda98 napsal(a):
Očividně se k tomu schyluje. :D
Taky bych to tak viděla :D.