Většina zestárla s noblesou ;D
Až na Sarah Hyland - tu, když jsem poslední dvě série viděla, tak jsem měla chuť maskéry propleskat... nevím, jestli to bylo samotnou Sarah (barva pleti a její obličej jako takový) nebo tím, jak jí líčili, ale působila neuvěřitelně uměle...
Tohle je parádní fotočlánek :) Se ani nechce věřit, jak se člověk změní. Když na seriály koukáme průběžně nebo postupně, tak to člověku ani nepřijde, ale jak náhodně vidíme nějaké video na youtube nebo jeden z prvních dílů v televizi, tak je ta změna neskutečně viditelná.
A jinak souhlas, všem to sluší :))
ragelly napsal(a):
Tohle je parádní fotočlánek :) Se ani nechce věřit, jak se člověk změní. Když na seriály koukáme průběžně nebo postupně, tak to člověku ani nepřijde, ale jak náhodně vidíme nějaké video na youtube nebo jeden z prvních dílů v televizi, tak je ta změna neskutečně viditelná.
A jinak souhlas, všem to sluší :))
To jsem si říkala zrovna tenhle týden, když jsem si z nostalgie pustila první díl Chirurgů – jaká jsou všichni neskutečná ucha :)
Viem, že v článku zahrnutá nie je - ale najväčšiou zmenou určite prešla Lilly :D
E Š napsal(a):
Viem, že v článku zahrnutá nie je - ale najväčšiou zmenou určite prešla Lilly :D
Ta nastoupila až ve třetí sérii. Takže promofotky z první nemá. :-( A nechtěl jsem to míchat.
Fruiko napsal(a):
Ta nastoupila až ve třetí sérii. Takže promofotky z první nemá. :-( A nechtěl jsem to míchat.
Úplne chápem 🙂 Bol to len vtip - založený práve na tej výmene herečiek. Článok sa mi veľmi páčil 😊
Tak, Ed O'Neill je ten typ, co vypadá několik let stejně a pak se najednou změní a byly doby, kdy jsem tolik milovala Ala Bundu (jako komickou postavu, asi dodnes má nejoblíbenější - je to satira, tudíž jako feministka proti ničemu nejdu), že jsem si zkoukla filmy, kde měl jen vedlejší role, takže o tom jeho zrání něco vím.
Všichni ostatní jsou jako víno, jenom souhlasím se Sarou Hyland, je to moc krásná holka, ale ten make-up už k ní fakt neseděl a vypadala jako barbína, přitom je přirozeně moc hezká, tolik patlanin na ksichtě nepotřebovala. A že já mám pomádu, že se divím, že mi z toho obličeje nespadne.