Zas tak moc se nikdo z nich nezměnil. Sice trochu zestárli, ale všichni vypadají pořád dobře. Aspoň tedy tady na fotkách. :-)
Kromě toho propůjčuje svůj hlas Jareku Yeagerovi ve Star Wars hrách.
ve hrách daboval Dartha Vadera a Jarek Yeager je asi jenom v seriálu Star Wars Resistance
JAG byl super, koukám, že to bude už devět let, co jsem si sjela všech deset řad maratonem :) A na Harma a Mac jsem musela čekat až do úplného konce! Kam se hrabou trable těch, co se nemohli dočkat u Castla nebo v Bones :'D
A Webb byl moje oblíbená postava, díky němu jsem se o to víc těšila na Desperate Housewives, až herce zase uvidím :D
ragelly napsal(a):
A Webb byl moje oblíbená postava, díky němu jsem se o to víc těšila na Desperate Housewives, až herce zase uvidím :D
Zato já ho moc nemusela, takže vždycky když se ten chlap někde objeví, tak je moje reakce Panebože, zase Culp :D.
Jedna z mych nejvetsich srdcovek. Vsechny postavy jsem milovala a okamzite jsem si je tady v clanku dokazala vybavit (coz se mi casto nestava, abych si pamatovala i vedlejsi role). Jen mi tady chybela postava Mica Brumbyho. Toho jsem si nakonec oblibila az tak, ze jsem byla ochotna prijmout fakt, ze Mac zustane s nim a ne s Harmem.
Podivala jsem se tedy, co se stalo s Trevorem Goddardem, jeho predstavitelem, a s prekvapenim a smutkem jsem zjistila, ze uz neni mezi nami. Takze ackoli jste me clankem potesili, mam ted smutnou dusicku.
Díky za vzpomínky :D Když si vzpomenu na dobu předinternetovou, když na Nově dali poslední díl série JAGu, kde Harm skončil v moři a nevěděla jsem kdy a zda vůbec bude pokračování:D Zlatý časy :D