Tenhle článek jsem tvořila už na jaře a dal mi pěkně zabrat! :D Ale výsledek (myslím si) stojí za to 😊😍 Ráda se na ty gify dívám, je to takové relaxační :D Nejvíc se mi líbí 14. série, kterou jsem dala i jako úvodní fotku článku. Obsahově se mi hodně líbily první série, ale taky Amara a počátky s Jackem :)
ragelly napsal(a):
Tenhle článek jsem tvořila už na jaře a dal mi pěkně zabrat! :D Ale výsledek (myslím si) stojí za to 😊😍 Ráda se na ty gify dívám, je to takové relaxační :D Nejvíc se mi líbí 14. série, kterou jsem dala i jako úvodní fotku článku. Obsahově se mi hodně líbily první série, ale taky Amara a počátky s Jackem :)
Je to perfektní.
Páni tak tohle je úplně úžasný článek, jsi úžasná moc za něj děkuji.
ragelly napsal(a):
Super práce. Je to výborné shrnutí. U některých serií jsem si to logo znovu připomněla a jsem za to ráda.
Skvely clanok, ale je neuveritelne, ze dnes Supernatural konci 😭 mne osobne sa najviac paci logo tretej, siedmej a strnastej serie
Moc zajímavé.
Skvely clanok, vdaka za uzasnu pracu 👏 ako som prechadzal cez jednotlive loga a popisky k nim tak som dostal chut zbehnut vsetky casti nanovo tak mozno raz, ked sa checklist trosku precisti. Mne sa pacili vsetky loga no to posledne je pre mna asi naj.
Tá čierna "hmota" v logu 15. série mi trochu pripomína aj Epmpty (Prázdnotu), ktorá síce nemala až takú veľú rolu ale v rámci možností dej ovplyvnila.
Mne osobne sa najviac páči logo k 11. sérii. Jedno z tých jednoduchých ale výstižných.
Ragelly chtěl bych ti moc poděkovat za skvělý článek na který jsem se těšil
a opravdu nemá chybu. Já osobně mám rád všechny serie a vždy jsem se těšil na novou serii i kvůli logu (která něco symbolizovala a navnadila na serii).
Budu se těšit na další články
PS:Lovci duchů (Supernatural) jsou můj jasně nejoblíbenější.
Diky moc! Uzasny clanek.
Vážně skvělý článek!😍👏 Krásně se mi díky rekapitulaci všechno vrátilo. Takže děkuji!😊
Za mě vítězí loga třetí, šesté, desáté, třinácté a čtrnácté série.😍😍
No teda úžasný článek, děkuji za něj. Tak to věřím, že dal zabrat a stojí opravdu za to .o))
Logo se mi nejvíc líbí 9tka - andělská křídla bez peří. Ze sérii? asi nejvíc 1. a 2. tam bylo nejvíc strašidelných dílů -)
Jedna zajímavost - u nápisu SUPERNATURAL, uvádějícím S08 (logem bych to nenazýval), jsou dvě do očí bijící chyby - mezera mezi SU je příliš malá a mezi AT příliš velká. Měli si od nějakého studenta typografie v prvním ročníku nechat vysvětlit, co je to "postrkání písmen"!
Perfektný článok, obrovská nostalgia. Ďakujeme za skvelú prácu, ragelly :)