a sakra 🙈 ani jeden můj seriál, takže stopro půjdou proti sobě... proč mi to děláte 😄
ludmilaliscova napsal(a):
Doufala jsem, že postoupí do užšího výběru Mrtvý bod.
Postoupil, v duelech se objeví :)
Olivia Caroline Jones napsal(a):
a sakra 🙈 ani jeden můj seriál, takže stopro půjdou proti sobě... proč mi to děláte 😄
#náhodnérozlosování :D
zlé rozlosovanie :X hneď prvý duel dva moje seriály proti sebe :XXX
Aha, Falling Skies vs. Shameless - to byla trochu těžší volba...
Ale ve druhém duelu bylo hned jasno! :)
ragelly napsal(a):
#náhodnérozlosování :D
*proč mi to to náhodné rozlosování dělá? jako kdyby se vůbec nezajímalo o mé osobní preference... 🙈😂
Tak toto bolo jednoduché Shameless a Supernatural ❤️
Mrzí mě nepostup Saving Hope :(
První duely zatím v pohodě. Falling Skies a Supernatural :)
Prvni dvojkku jsem nevidela, tak se i zdrzim hlasovani. Druha dvojice je jasna, kluky bych nejradeji vydela az ve finale.
Klik napsal(a):
Tak toto bolo jednoduché Shameless a Supernatural ❤️
Mám to stejně, ale ti prvně jmenovaní to budou mít těžké. O kluky Winchesterovy see nebojím. :)
U prvního nehlasuju, nesleduju ani jedno. U druhého SPN ;). Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby se nakonec ve finále proti sobě utkali právě SPN a PoI.. To by byl dobrý masakr fandomů :D.
andromache napsal(a):
U prvního nehlasuju, nesleduju ani jedno. U druhého SPN ;). Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby se nakonec ve finále proti sobě utkali právě SPN a PoI.. To by byl dobrý masakr fandomů :D.
Nevím, nevím. Potkat někde cestou GOT nebo Lucifera, tak to může dopadnou všelijak.
Fruiko napsal(a):
Nevím, nevím. Potkat někde cestou GOT nebo Lucifera, tak to může dopadnou všelijak.
Úplně nejlepší by bylo, kdyby je náhodný generátor postavil hezky proti sobě už v prvním kole :D. Ale jinak tady se dobře ukazuje síla fandomů... Masakr by byl Lucík vs. SPN vzhledem k podobnému námětu...
Proti got bude two and a half men 🙈 lucifer bude proti justified, poi ani big bang si nepamatuju z hlavy.
ragelly napsal(a):
Proti got bude two and a half men 🙈 lucifer bude proti justified, poi ani big bang si nepamatuju z hlavy.
Mrs. Spoiler, už neeee :D
Hlawoun napsal(a):
Mrs. Spoiler, už neeee :D
Já nejsem Mrs. Spoiler, já jsem Studna vědomostí :D
ragelly napsal(a):
No, tak na GoT vs 2HM jsem teda zvědavá.. Lucík má tohle vítězství jasné :D.
ragelly napsal(a):
Já nejsem Mrs. Spoiler, já jsem Studna vědomostí :D
Toho jsem si vědom, a takřka (?) bezedná, právě proto se děsím ;)
Supernatural a Falling Skies, pro mě zatím snadné volby. Uvidíme, co bude dál ;)
Tak dnes jsem dal Shameless a Cougar Town.
Supernatural ma vitezstvi jisté i bez toho, abych pro ne hlasoval. Navíc Monika jako sexy puma. Neodolal jsem.
U druheho dvojice moc nemusim serialy z mmz osobami. Takze Shameless.
Ovsem moji kandidati budou pozdeji. Např Person of Interest.
Dvojice v tomto kole uz GOT a TAAHM? To si děláte srandu ne?
Dnes duely 39-52 a 7-57 dle rankingu hlasu.
Melo se to udelat systemem 1-64,2-63, 3-62 atd.
V tomto systemu by byly duey např.
Tri kluci a nemluvne versus CSI
Ve jmenu vlasti versus Prumernakovi
Vikingove versus Bylo nebylo
Killjoys versus Rizzoli and Isles
Ray Donovan versus Vražedná práva
Lovci duchu versus Star wars
Mentalista versus Prolhane krasky
Castle versus Orange Is The New Black
2 socky versus Ripper street
Upiri deniky versus Zpatky do školy
The Originnals versus Poldark
Grimm versus Dobra manželka
Hawaii 5-0 versus Shameless
Blindspot versus Orphan black
The 100 vs Šílenci z Manhattanu
iZombie vs The Last Ship
Myslenky zločince vs V zajeti kouzel
Gotham versus Bates motel
Glee vs The Foster
Person of Interest vs House of Cards
Vladimír Adam napsal(a):
Melo se to udelat systemem 1-64,2-63, 3-62 atd.
Mohlo se to udělat i takhle, ale to by byla docela nuda, když by byly výsledky v podstatě předem dané.
ragelly napsal(a):
Mohlo se to udělat i takhle, ale to by byla docela nuda, když by byly výsledky v podstatě předem dané.
Jo, tohle rozlosování u sportu nesnáším (1-8, 2-7 atd).. To je pak předem dané. Tenhle systém je lepší. Některé seriály, co nesnáším a postoupily se tak eliminují mnóóhem dřív :D.
andromache napsal(a):
Jo, tohle rozlosování u sportu nesnáším (1-8, 2-7 atd).. To je pak předem dané. Tenhle systém je lepší. Některé seriály, co nesnáším a postoupily se tak eliminují mnóóhem dřív :D.
Právě, třeba u sportů jsou týmy ještě víceméně rovnocenné, ale tady můžou být takové výkyvy, že by fakt bylo v podstatě předem jasné, jak to dopadne. Náhodné rozlosování může proti sobě dát dva silné, nebo nemusí, nebo třeba dva slabší a ukáže se, které fanouškovské základny jsou vlivnější :D A nebude to klasická nuda GOT x TBBT ve finále (nebo možná bude, nevím, jak se ten pavouk bude vyvíjet).
ragelly napsal(a):
Právě, třeba u sportů jsou týmy ještě víceméně rovnocenné, ale tady můžou být takové výkyvy, že by fakt bylo v podstatě předem jasné, jak to dopadne. Náhodné rozlosování může proti sobě dát dva silné, nebo nemusí, nebo třeba dva slabší a ukáže se, které fanouškovské základny jsou vlivnější :D A nebude to klasická nuda GOT x TBBT ve finále (nebo možná bude, nevím, jak se ten pavouk bude vyvíjet).
Doufám, že takové finále nebude :D. Tak nějak tajně doufám (jak jsem už psala :D) ve finále PoI vs. SPN :D. A jinak ani u sportu nejsou ty týmy rovnocenné. Občas je dost znát, že ten co je osmý je osmý právem bohužel. Proto je takové rozlosování fakt dost nefér. Ale přece nemůžem dopustit, aby se nám největší favoriti (a dojné krávy ze vstupného a televizních práv) vyeliminovali na začátku... I když někdy pak ti slabší i překvapí.. pamatuju na finále hokeje Zlín-Brno 2014 kdy si dělali pak srandu A ono to v Praze pořád ještě někoho zajímá? Takže možná je tady ten strach, že ty největší fandomy se pak přestanou zajímat. Ale co já vím :D.
andromache napsal(a):
Doufám, že takové finále nebude :D. Tak nějak tajně doufám (jak jsem už psala :D) ve finále PoI vs. SPN :D. A jinak ani u sportu nejsou ty týmy rovnocenné. Občas je dost znát, že ten co je osmý je osmý právem bohužel. Proto je takové rozlosování fakt dost nefér. Ale přece nemůžem dopustit, aby se nám největší favoriti (a dojné krávy ze vstupného a televizních práv) vyeliminovali na začátku... I když někdy pak ti slabší i překvapí.. pamatuju na finále hokeje Zlín-Brno 2014 kdy si dělali pak srandu A ono to v Praze pořád ještě někoho zajímá? Takže možná je tady ten strach, že ty největší fandomy se pak přestanou zajímat. Ale co já vím :D.
Co je to ten Pol? Poldark?
migilko napsal(a):
Co je to ten Pol? Poldark?
Person of Interest ;). Poldark je jedno slovo, nepotřebuje zkratku :-).
andromache napsal(a):
Person of Interest ;). Poldark je jedno slovo, nepotřebuje zkratku :-).
Jo, to je I. :D V dnešní době lidi zkracují kde co. Moje "oblíbená" "zkratka" je psát 2k20 místo 2020. Kolik místa se tím ušetří, že? :D Ty seriály neznám, ale když se tady o tom tolik píše tak si o tom asi něco zjistím. :)
migilko napsal(a):
Jo, to je I. :D V dnešní době lidi zkracují kde co. Moje "oblíbená" "zkratka" je psát 2k20 místo 2020. Kolik místa se tím ušetří, že? :D Ty seriály neznám, ale když se tady o tom tolik píše tak si o tom asi něco zjistím. :)
Jo, to je velké I, nikoli L :D. A jo, zrovna 2k20 nechápu taky :D. To je už jedno, jestli napíšu nulu nebo k snad :D.