Sakra tohle bude těsné doufám že to Criminal minds zvládnou
Sakra.. Nešlo dát Olivera a Criminal minds místo proti sobě proti těm dalším dvěma v duelu? Takhle je první volba těžká a v druhé nikoho neznám tak nevolím. Občas to náhodné rozlosování nesnáším :D. Ale jinak volila jsem CM, protože Arrow se v posledních sériích strašně zhoršil.
andromache napsal(a):
Občas to náhodné rozlosování nesnáším :D
Tak už se rozhodni :DDD
Dneska jde můj hlas k Arrowovi a Elementary. Ale bude to asi hodně těsné, hlavně druhý souboj, když jsem odhlasovala, bylo to přesně 50:50 :O
já mám takový pocit, že všichni moji favoriti jsou odsouzeni k porážce, ale doufám, že CM a Elementary ještě chytí druhý dech
ragelly napsal(a):
Tak už se rozhodni :DDD
Já jsem řekla, že OBČAS to rozlosování nesnáším :D. Já myslela, že jsem tu jediná, kdo neumí pořádně číst :D.
andromache napsal(a):
Sakra.. Nešlo dát Olivera a Criminal minds místo proti sobě proti těm dalším dvěma v duelu? Takhle je první volba těžká a v druhé nikoho neznám tak nevolím. Občas to náhodné rozlosování nesnáším :D. Ale jinak volila jsem CM, protože Arrow se v posledních sériích strašně zhoršil.
Mám to úplně stejně :) Akorát já dala hlas i tak Oliverovi :)
Arrow, aj ked posledne serie stale za hovno a Elementary
ragelly napsal(a):
Dneska jde můj hlas k Arrowovi a Elementary. Ale bude to asi hodně těsné, hlavně druhý souboj, když jsem odhlasovala, bylo to přesně 50:50 :O
Dal som presne opacne. Arrow je nelogicky a Elementari ma straasne iritovalo takze hoci poldark som nesledoval , Elementari neznasam.
Já furt hlasuju pro lůzry. :D Sorry, ale CM převažuje nad Arrowem, tam to šlo cca od půlky do kopru.
Matuush napsal(a):
Já furt hlasuju pro lůzry. :D Sorry, ale CM převažuje nad Arrowem, tam to šlo cca od půlky do kopru.
Se uvidí. Statistika duelových kol soon™.
Matuush napsal(a):
Já furt doufám, že CMko looser nebude :D :D.
Asi jsem nepochopila postup při hlasování :-( jak a kde mužu hlasovat u duelů?
ludmilaliscova napsal(a):
Asi jsem nepochopila postup při hlasování :-( jak a kde mužu hlasovat u duelů?
Na konci článku máš dva duely, u každého klikneš na seriál vpravo nebo na seriál vlevo (na mobilu jsou tuším pod sebou).
Arrow je jasný a z druhej dvojice nič nesledujem ale dávam Poldark lebo kriminálky fakt neznášam :D
Zrovna včera jsem se dodíval na poslední díl Arrow, tak hlasuju pro něj, i když to byla strašná nuda.
Já jsem Arrow ani nedokoukala a to se mi moc nestává. Ale byla to pro mě nuda. Takže bod pro CM a Elementary, Poldark jsem neviděla.
První dilema mezi Arrow a CM, naštěstí ani jeden není moje srdcovka, takže žádný trauma ;). Volím Arrow, je v něm asi o chlup míň psychopatů :D. A milovanej Elementary proti mně neznámýmu seriálu, uf :).
V prvni dvojici volim určitě Criminal Minds.
Arrow neni vubec špatné, ale Myšlenky zločince řadím o level výše.
U druhe dvojice Elementary. Mám slabost pro Sherlocka. At uz knihy, filmy nebo seriály