A zas o 2 roky, čo?
Tu fakt strácam záujem, keď sa vždy tak dlho čaká. Zvlášť po slabej druhej sérii.
Nooooooo... vždyť říkali, že to mají promyšlené a naplánované na tři řady...
Alias napsal(a):
A zas o 2 roky, čo?
Tu fakt strácam záujem, keď sa vždy tak dlho čaká. Zvlášť po slabej druhej sérii.
Still better than Sherlock? :D
Taky jsem žil v tom, že mluvili o 3 řadách, a těšil se teď na závěr, takže nevím, nevím, jestli to brát jako dobrou zprávu, i když ten seriál pořád hodně můžu.
Tak tohle je fakt překvapení. Jako ok, HBO nemá nic do programu, ale rvát prachy do tohohle projektu? Třetí řada je ... uf, nelogická až na půdu, příběh hrozný. Vizuál a herci nadstandartní.
Po divné druhé řadě, která měla rozšířit příběh, ale spíše ho jen zamotala, tu máme skvělou post-apo třetí řadu. Jen škoda, že zatím nemá víc příběhu dějová linka s Aaronem Paulem.
Seraphine313 napsal(a):
Still better than Sherlock? :D
To hej :)
Ale tam zas dej nenadväzuje, takže sa to skôr dá stráviť.
CrazyGeek napsal(a):
Tak tohle je fakt překvapení. Jako ok, HBO nemá nic do programu, ale rvát prachy do tohohle projektu? Třetí řada je ... uf, nelogická až na půdu, příběh hrozný. Vizuál a herci nadstandartní.
No jak byla první super, tak druhá byla minimálně divná, tak jsem se na třetí ještě neodhodlal. A to mi chceš říct, že je třetí taky děs? :(
arthurcz napsal(a):
No jak byla první super, tak druhá byla minimálně divná, tak jsem se na třetí ještě neodhodlal. A to mi chceš říct, že je třetí taky děs? :(
Třetí řada je natočena bezvadně. Každá scéna vypadá nádherně. Herci excelentní. Hodnocení to od lidí mívá maximální. Jenomže, když člověk přestane koukat na tu nádheru a zeptá se, proč postavy dělají to, co dělají, prostě to nedává smysl.