Cože :D? To je nějaký apríl :D? Jaká alternativní časová linie, proboha...
fabec1222 napsal(a):
Přesně...
... and set in an alternate timeline from the usual Star Wars universe ...
Nevím, co tím myslí :))
ragelly napsal(a):
... and set in an alternate timeline from the usual Star Wars universe ...
Nevím, co tím myslí :))
Ve starém univerzu pár takových příběhů bylo. Např. že Luke nezničil první Death Star, protože selhaly zbraně. Leia se stala jedním z vůdců Impéria. Mám dojem, že v jednom příběhu i Han hned při setkání s Yodou poznal, že kecá a pak se od něj nechal učit Síle.
Takže to asi bude taková SW verze MARVEL What if?
CrazyGeek napsal(a):
Ve starém univerzu pár takových příběhů bylo. Např. že Luke nezničil první Death Star, protože selhaly zbraně. Leia se stala jedním z vůdců Impéria. Mám dojem, že v jednom příběhu i Han hned při setkání s Yodou poznal, že kecá a pak se od něj nechal učit Síle.
Podle popisku bych čekal spíš něco jako: Anakina, Palpatína, Hana, Yodina, Lukie, Obiwana, Žvejkalka, Mace Windina... prostě známé postavy v ženské verzi. Proč jinak to cpát do alternativní reality? Jako možná to nebudou přesně ženské verze známých postav, ale budou zastupovat jejich místo.
CrazyGeek napsal(a):
To jsou Star Wars Infinities, tři 4dílné komiksy od Dark Horse. Not a canon though...
Micuda98 napsal(a):
Podle popisku bych čekal spíš něco jako: Anakina, Palpatína, Hana, Yodina, Lukie, Obiwana, Žvejkalka, Mace Windina... prostě známé postavy v ženské verzi. Proč jinak to cpát do alternativní reality? Jako možná to nebudou přesně ženské verze známých postav, ale budou zastupovat jejich místo.
To ne, prostě tam budou ženy jako hlavní postavy, ale ne ženské verze známých hrdinů.
Jiný zdroj uvádí "different timeline than other SW projects", takže by se to dalo chápat jako v jiném časovém období :))
Třeba to bude první hraný pokus z toho jejich nového knižního/komiksového projektu The High Republic. Pochybuj, že by se pouštěli do nějakých what if a alternativních realit, to by byli padlí na hlavu.
TyfuZ napsal(a):
The High Republic
Představuju si to správně, že tam všichni místo mečů mají světelné jointy, že jo? :-D
ragelly napsal(a):
To ne, prostě tam budou ženy jako hlavní postavy, ale ne ženské verze známých hrdinů.
Tak proč to cpát do alternativní reality?
fabec1222 napsal(a):
Spíš si myslím žeto mělo být spíš jiná doba, třeba v tom High Republic
Kdybych měl tu moc natočím seriál The Siths a jdu do historie. Ideálně před Old Republic. To by byla podívaná, ale moderní doba hrozně ráda recykluje a všude velí ženy. Mě to nevadí, ale mohlo by být líp.