andromache je určitě jako já štěstím bez sebe a taky hnedka bouchá šampaňské :'D #sarkasmforever
Každopádně věřím, že zpráva těch 60 fanoušků ve zdejší komunitě určitě potěší :D
ragelly napsal(a):
andromache je určitě jako já štěstím bez sebe a taky hnedka bouchá šampaňské :'D #sarkasmforever
*facepalm*
COŽE, FAKT?! Byla moje reakce. Pak si přečtu, že jen na jednu epizodu. :/ hmm
Ale zapírat nebudu, těším se a doufám, že to bude kvalitní půlhoďka!
Kromě toho zde bude účinkovat také řada hostujících hvězd z Pawnee univerza.
Až na Li'l Sebastiana :( :(
ragelly napsal(a):
Každopádně věřím, že zpráva těch 60 fanoušků ve zdejší komunitě určitě potěší :D
Tak díky, no. :'D
andromache napsal(a):
*facepalm*
Hádej, kdo tu teď má malou soukromou oslavu, muhehehe :D
ragelly napsal(a):
Zatím 60. Než bude speciál, tak pevně věřím, že budeme atakovat mnohem vyšší číslo. Třeba i 65! :D
Kolombo napsal(a):
Zatím 60. Než bude speciál, tak pevně věřím, že budeme atakovat mnohem vyšší číslo. Třeba i 65! :D
Jako to si ale dáváš hodně sebevědomé cíle na to, jak krátká doba vám na to zbývá! 🙈😱 Jestli se vám to podaří, bude to o prsa 🤣🤞
Něco řeknu a stojím si za tím, i když to bude ohromně necitlivé. Úmrtí všech lidí kvůli koroně je tragické, ale jestli kvůli ní vznikne nový díl Parks + fenomenální Scrubs podcast, stálo to za to.
ragelly napsal(a):
Dotaz - podle ceho 60? Jsem se tedko koukla schvalne na profil serialu a je tam vic "ma v oblibenych/zamilovanych"...?
IrmaVep napsal(a):
Dotaz - podle ceho 60? Jsem se tedko koukla schvalne na profil serialu a je tam vic "ma v oblibenych/zamilovanych"...?
To byl joke :D Náhodně vybrané číslo cca podle výsledků v anketě :D Ale pak jsem koukala, že tam má dokonce 80 hlasů :D
ragelly napsal(a):
To byl joke :D Náhodně vybrané číslo cca podle výsledků v anketě :D Ale pak jsem koukala, že tam má dokonce 80 hlasů :D
No právě! Jsem taky koukala i do ankety a tam 80 :D Tak to potom jo... Já jakožto
"aspirantka na dalšího fanouška P&R" (právě dokoukaná s1, ale moc to mnou nehnulo) toto bedlivě sleduji :D