Tak z dnešní čtveřice jsem neviděla vůbec nic :D Hlasuju pro Killjoys a Blindspot, na ty se těším asi trošku víc než na Downton a Teen Wolf. Každopádně ve watchlistu na mě čekají všechny čtyři.
To jsem ani nevěděl že už blindspot skončil. Třeba to nakonec aj někdy dokoukám. :)
migilko napsal(a):
To jsem ani nevěděl že už blindspot skončil. Třeba to nakonec aj někdy dokoukám. :)
Za chvíli začne poslední řada.
Downton Grabby (záměrná hříčka, kdo pozná hlášku z jiného seriálu je borec :D) jsem viděla snad jenom pilot kvůli jedné výzvě a hrozně jsem se nudila, takže za mě fakt ne. Killjoys jsem zvládla aspoň jednu sezonu (ty další na mě furt trpělivě čekají :D). Teen Wolf mě minul obloukem a Blindspot mě celkem baví, takže tady taky hlas jasný :-).
Konečně! Poprvé hlasuju v obou duelech :D a v tom druhém jenom proto, abych hlasovala :D Blindspot pro mě s přesunem na pátek ztratil šťávu, ale i tak jsem mu dala hlas.
Olivia Caroline Jones napsal(a):
jak může mít Blindspot více hlasů než Teen Wolf? 🤷🏻♀️
jakožto člověk, co někdy koukal na obojí, můžu s klidem říct, že Teen Wolf je 100% lepší a zaslouží si to mnohem víc 😊
Myslím, že svoje udělá už jenom to Teen v názvu.
Tak tady jsem neviděla ani jeden.
Ale jelikož na mě Downtown a Teen Wolf čekají ve watchlistu, jdou hlasy jim.
migilko napsal(a):
To byla přesně moje první myšlenka :D
uznávám, že nejhorší věc na celým seriálu je jeho název 😃 a to ani nemluvím o tom českým 😂 škoda, jak to dokáže odradit 😊
Olivia Caroline Jones napsal(a):
jak může mít Blindspot více hlasů než Teen Wolf? 🤷🏻♀️
jakožto člověk, co někdy koukal na obojí, můžu s klidem říct, že Teen Wolf je 100% lepší a zaslouží si to mnohem víc 😊
No mel jsem problem se u tohoto duelu rozhodnout a to jsem videl oba serialy. Nakonec jsem to dal Blindspotu. Netvrdim, ze Teen Wolf byl spatny, ale spis mi sedi Blindspot. Nikde totiz neni napsano, podle ceho se ma hlasovat - je to na nas ... Klidne bych si u nekterych serialu mohl hodit minci a hlasovat podle toho vysledku ;)
andromache napsal(a):
Downton Grabby (záměrná hříčka, kdo pozná hlášku z jiného seriálu je borec :D) jsem viděla snad jenom pilot kvůli jedné výzvě a hrozně jsem se nudila, takže za mě fakt ne. Killjoys jsem zvládla aspoň jednu sezonu (ty další na mě furt trpělivě čekají :D). Teen Wolf mě minul obloukem a Blindspot mě celkem baví, takže tady taky hlas jasný :-).
Vzhledem k tomu, že během třetí řady šly celý Killjoys do kytek a stala se z toho nekoukatelná pitomost, tak právě hlasuju pro DA :D
migilko napsal(a):
Jo, je to jeden z důvodů, proč na to nehledím :D. Z teen seriálů mě vyléčili Pretty Little Liars a od té doby nechci vidět nic, v čem mají puberťáci hlavní roli :D.
Seraphine313 napsal(a):
Vzhledem k tomu, že během třetí řady šly celý Killjoys do kytek a stala se z toho nekoukatelná pitomost, tak právě hlasuju pro DA :D
Já se pořád vezu na kvalitě té první :D. U toho jsem totiž aspoň neusínala :D.
Killjoys , lebo Scifi nie je nikdy dost a Blindspot lebo Ellie :)
andromache napsal(a):
Jo, je to jeden z důvodů, proč na to nehledím :D. Z teen seriálů mě vyléčili Pretty Little Liars a od té doby nechci vidět nic, v čem mají puberťáci hlavní roli :D.
aki pubertaci? sak im vsetkym tahalo na 30 :D
yuriy napsal(a):
aki pubertaci? sak im vsetkym tahalo na 30 :D
Hercům možná :D. Ale pokud vím, postavy byly puberťáci :D. S otravnými puberťáckými problémy :D. Ne dík :D.
Tentokrát snadná volba... Downton a Teen Wolf.
tommmyk napsal(a):
Tentokrát snadná volba... Downton a Teen Wolf.
Mám to úplně stejně :))