Diskuze k článku Novinka na SerialZone: Upgradujeme mobilní watchlist!
Masha
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
24. 4. 2020 / 17:13:48 (před 4 roky)
off

Za mě hodně povedené, je to přehlednější. Takové to že jsem ani nevěděla, že takovou změnu potřebuji 😀 Chválím!

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 4. 2020 / 17:18:35 (před 4 roky)
off

Micuda98 dřív na Timeline a pak až na HP, jo? :'D

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
24. 4. 2020 / 17:18:36 (před 4 roky)
off

Úplně super je to! Díky! :)

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
24. 4. 2020 / 17:22:17 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Micuda98 dřív na Timeline a pak až na HP, jo? :'D

Já klikl na watchlist, ukázalo se mi, že jsou dva nové příspěvky na timeline, tak jsem šel tam. :D

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
24. 4. 2020 / 17:34:50 (před 4 roky)
off

Teď na to tak zmateně koukám a přemýšlím, jak to vypadalo předtím 😂.

ragelly
24. 4. 2020 / 17:36:35 (před 4 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Teď na to tak zmateně koukám a přemýšlím, jak to vypadalo předtím 😂.

Bohužel to kluci nasadili tak rychle, že jsem si nestihla udělat screen :'D

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
24. 4. 2020 / 18:26:08 (před 4 roky)
off

Tak si říkám, nezdrcnul se mi díky tomu i klasický desktopový watchlist? Nebo mám jenom blbý a zmatený oči?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
24. 4. 2020 / 18:41:13 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Tak si říkám, nezdrcnul se mi díky tomu i klasický desktopový watchlist? Nebo mám jenom blbý a zmatený oči?

Trochu jo. Zrušil se nekompaktní, protože udržovat dvě verze bylo neudržitelné.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
andromache
24. 4. 2020 / 18:52:17 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Trochu jo. Zrušil se nekompaktní, protože udržovat dvě verze bylo neudržitelné.

Sarka, a mě se zrovna ta větší verze líbila.. Ach jo. Nešlo by těm smártfounovým šaškům přestat tolik ustupovat :(?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
24. 4. 2020 / 18:57:06 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Sarka, a mě se zrovna ta větší verze líbila.. Ach jo. Nešlo by těm smártfounovým šaškům přestat tolik ustupovat :(?

Tohle je lepší i pro nás, co používají počítač, přece jenom když máš ve watchlistu 550 kousků, tak oceníš užší řádky :D

andromache
24. 4. 2020 / 18:59:14 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tohle je lepší i pro nás, co používají počítač, přece jenom když máš ve watchlistu 550 kousků, tak oceníš užší řádky :D

Já ani náhodou :P. Nemáš si cpát 500 věcí do watchlistu jako :D. Já potřebuju už trochu větší rozlišení, písmo a vůbec všechno, protože to zmenšení mi nedělá dobře na oči.

ragelly
24. 4. 2020 / 19:04:03 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Já ani náhodou :P. Nemáš si cpát 500 věcí do watchlistu jako :D. Já potřebuju už trochu větší rozlišení, písmo a vůbec všechno, protože to zmenšení mi nedělá dobře na oči.

Vždyť už teď to máš tak velký, že z HP vidíš jen první fotku připnutého článku :D A vůbec, ukaž, jak vypadá tvůj watchlist v XP :D

andromache
24. 4. 2020 / 19:08:20 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Vždyť už teď to máš tak velký, že z HP vidíš jen první fotku připnutého článku :D A vůbec, ukaž, jak vypadá tvůj watchlist v XP :D

Jenže to je je jenom na hlavní stránce... Watchlist vypadá takhle což je prostě hnusně namačkaný. Ne jako, stojím si zatím, že by Fruiko měl konečně přestat rýpat do vzhledu, protože každá taková změna je akorát k horšímu (krom dark módu, a ten ani v plánu neměl). Řiťolezectví debilfounům fakt nikam nevede...

ragelly
24. 4. 2020 / 19:14:29 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jenže to je je jenom na hlavní stránce... Watchlist vypadá takhle což je prostě hnusně namačkaný. Ne jako, stojím si zatím, že by Fruiko měl konečně přestat rýpat do vzhledu, protože každá taková změna je akorát k horšímu (krom dark módu, a ten ani v plánu neměl). Řiťolezectví debilfounům fakt nikam nevede...

Vede, na smartphonech k nám chodí 2/3 lidí.

Luisa
24. 4. 2020 / 19:16:56 (před 4 roky)
off

Nadhera 😍😍😍 rozhodne lepsi nez predchozi verze 😁😉 mi pripada prehlednejsi ☺️ Moc moc dekuji za kazdy upgrade 💋💋💋

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
andromache
24. 4. 2020 / 19:18:25 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Vede, na smartphonech k nám chodí 2/3 lidí.

A co jako? Ani tak jim nepolezu do zadku... Jejich problém, že neví, co je pořádný počítač a chtějí si kurvit oči miniobrazovkou.. To neznamená, že na to musí doplácet i ti ostatní.

ragelly
24. 4. 2020 / 19:20:47 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

A co jako? Ani tak jim nepolezu do zadku... Jejich problém, že neví, co je pořádný počítač a chtějí si kurvit oči miniobrazovkou.. To neznamená, že na to musí doplácet i ti ostatní.

Na to bychom tak akorát doplatili my, protože bychom ztratili návštěvnost, nezaplatil by se provoz a mohli bychom tak akorát zavřít krám :) Ne všichni si můžou dovolit být tak ignorantští vůči době a jejímu vývoji :D

andromache
24. 4. 2020 / 19:29:57 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Na to bychom tak akorát doplatili my, protože bychom ztratili návštěvnost, nezaplatil by se provoz a mohli bychom tak akorát zavřít krám :) Ne všichni si můžou dovolit být tak ignorantští vůči době a jejímu vývoji :D

Ale můžou. Protože když budou ignorantští všichni, tak se vývoj minimálně zpomalí. A při troše štěstí se něčeho výrazného už nedožiju. Ale ne, všichni si vzali do hlavy, že mi příštích 30 let prostě budou komplikovat život.. A přitom by stačilo tak málo... Nerozesírat věci, které kurva fungují....

ragelly
24. 4. 2020 / 19:34:53 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Ale můžou. Protože když budou ignorantští všichni, tak se vývoj minimálně zpomalí. A při troše štěstí se něčeho výrazného už nedožiju. Ale ne, všichni si vzali do hlavy, že mi příštích 30 let prostě budou komplikovat život.. A přitom by stačilo tak málo... Nerozesírat věci, které kurva fungují....

On se svět netočí jen kolem tebe :D Neděláme to proto, abychom tě nasrali, ale proto, abychom pomohli sobě :D A ano, snažíme se poslouchat ostatní, ale opět platí, že posloucháme, co chce většina - podle toho se rozděluje náš čas do další práce. Dark mode od začátku nebyl v plánu, ale když po něm byla taková poptávka, tak se udělal, to samé užší watchlist a nespočet dalších věcí, které jsme za poslední tři měsíce upravili, dodali nebo pozměnili podle ohlasů většiny.

andromache
24. 4. 2020 / 19:39:58 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

On se svět netočí jen kolem tebe :D Neděláme to proto, abychom tě nasrali, ale proto, abychom pomohli sobě :D A ano, snažíme se poslouchat ostatní, ale opět platí, že posloucháme, co chce většina - podle toho se rozděluje náš čas do další práce. Dark mode od začátku nebyl v plánu, ale když po něm byla taková poptávka, tak se udělal, to samé užší watchlist a nespočet dalších věcí, které jsme za poslední tři měsíce upravili, dodali nebo pozměnili podle ohlasů většiny.

Silně pochybuju o tom, že většina si odhlasovala, nebo se vůbec dožadovala něčeho jako je nový vzhled :P. Protože od doby, co je tady ta nová verze jsem fakt nezažila, že by tady byla úprava k lepšímu.. Dokonce vím o pár lidech, které nový vzhled nasral. A nejsem to jenom já, aby bylo jasno. Mě prostě štve, že protože pár lidí podlehlo tomu, že si pořizují blbfouny, tak se jim najednou musí všichni přizpůsobovat.. Jak u blbých na písku. Diktatura techniky se mi fakt nelíbí, to se na mě nezlob.

Drunk_Queen
24. 4. 2020 / 19:44:44 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

A co? Tak mají lézt do zadku radši tobě?

andromache
24. 4. 2020 / 19:47:20 (před 4 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

A co? Tak mají lézt do zadku radši tobě?

Ne, držet se toho, co funguje a nerozmrdávat to...

ragelly
24. 4. 2020 / 19:47:25 (před 4 roky)
off

Nezlobím se :P Jen to beru tak, jak to je. Lidi jsou pohodlní, prostě je hrozně snadné probudit se a nevstávat z postele, prostě ležet, vzít si do ruky telefon a brouzdat po internetu. Sama to taky dělám a vstávám až hodinu po probuzení, protože to je fakt pohodlné :D Takže se nedivím, že lidi to takhle dělají v podstatě celý den. Já sem chodím jinak z notebooku, protože u něj sedím celý den a na klávesnici se mi líp píše. Ale kdykoliv jsem mimo domov, tak hodně oceňuju, že můžu stránky stejně pohodlně využívat i na přístroji, který se mi vejde do kapsy :)
Já sama jsem největším fanouškem předchozího vzhledu webu. Bohužel vznikal v době, kdy se v první řadě používaly počítače, teď tomu tak není. Tím pádem se muselo od základu předělat celé jádro webu. Já tomu prd rozumím, je to pro mě čínská vesnice. Ale co jsem pochopila od fruika, tak prostě nebylo možné udržet ten krásný vzhled tak, aby se dal použít s tím novým jádrem. A dark mode je myslím solidní kompromis, podle mě vypadá web parádně a potěší milovníky světlého i tmavého vzhledu.

ragelly
24. 4. 2020 / 19:49:21 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Ne, držet se toho, co funguje a nerozmrdávat to...

Jenže ono to nefunguje. Už ve staré verzi se množily dotazy na aplikaci nebo mobilní verzi, protože to je prostě fakt, že čím dál míň se používají počítače a čím dál víc telefony, a neustálé přibližování lupou a oddalování spíš odradí než nový vzhled, na který si sice musíš zvykat, ale jak si najdeš svoje cestičky a zautomatizuješ používání, tak už ti to ani tak nepřijde. Samozřejmě se najdou výjimky, které si nezvyknou nikdy, ale většinově je to krok správným směrem.

andromache
24. 4. 2020 / 19:51:19 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Jenže ono to nefunguje. Už ve staré verzi se množily dotazy na aplikaci nebo mobilní verzi, protože to je prostě fakt, že čím dál míň se používají počítače a čím dál víc telefony, a neustálé přibližování lupou a oddalování spíš odradí než nový vzhled, na který si sice musíš zvykat, ale jak si najdeš svoje cestičky a zautomatizuješ používání, tak už ti to ani tak nepřijde. Samozřejmě se najdou výjimky, které si nezvyknou nikdy, ale většinově je to krok správným směrem.

Jo a kvůli těm zkurvysynům, co jsou líní používat lupu, nebo investovat do noťasu si já mám kazit oči.. Jasně. Fakt úžasný...

ragelly
24. 4. 2020 / 19:53:08 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jo a kvůli těm zkurvysynům, co jsou líní používat lupu, nebo investovat do noťasu si já mám kazit oči.. Jasně. Fakt úžasný...

Kdykoliv můžeš investovat do lepšího operačního systému :)) A vím, že nemáš zájem, stejně jako oni nemají zájem investovat do notebooku nebo používat lupu... prostě někdo musí být na té straně, která nevyhraje.

Editováno: 1x | Naposledy: 24. 4. 2020 / 19:54:02
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
24. 4. 2020 / 19:57:07 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Ale no tak... .-)
Snažíme se vyhovět maximu lidí, nikdy nic neděláme bezúčelně. Vše je o zvyku. Btw, zvětšit si web v klidu jde, pokud někdo vidí špatně. Stejně tak jde, pokud někdo nesnáší mobilní verzi, mít na mobilu desktopovou nebo mobil vůbec nepoužívat.
Ten hate je zbytečnej ;)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
andromache
24. 4. 2020 / 20:11:04 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Kdykoliv můžeš investovat do lepšího operačního systému :)) A vím, že nemáš zájem, stejně jako oni nemají zájem investovat do notebooku nebo používat lupu... prostě někdo musí být na té straně, která nevyhraje.

Tohle ale není otázka operačního systému. Stejně mrňavě to bude vypadat i v sedmičkách, desítkách a Raoví kde ještě...

andromache
24. 4. 2020 / 20:12:27 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

Ale no tak... .-)
Snažíme se vyhovět maximu lidí, nikdy nic neděláme bezúčelně. Vše je o zvyku. Btw, zvětšit si web v klidu jde, pokud někdo vidí špatně. Stejně tak jde, pokud někdo nesnáší mobilní verzi, mít na mobilu desktopovou nebo mobil vůbec nepoužívat.
Ten hate je zbytečnej ;)

Ne to teda fakt není. Protože musíte vědět, že ne všichni vám tady ty vaše adorované změny žerou. A jasně, kvůli watchlistu budu měnit neustále rozlišení tak, abych ve výsledku dostala ještě větší migrénu.. Fakt řešení..

Fruiko
24. 4. 2020 / 20:19:50 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Ne to teda fakt není. Protože musíte vědět, že ne všichni vám tady ty vaše adorované změny žerou. A jasně, kvůli watchlistu budu měnit neustále rozlišení tak, abych ve výsledku dostala ještě větší migrénu.. Fakt řešení..

Starej watchlist byl o 20px menší a taky jsi ho přečetla. Vlastně to je postupný návrat ke staré verzi!

ragelly
24. 4. 2020 / 20:21:44 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Tohle ale není otázka operačního systému. Stejně mrňavě to bude vypadat i v sedmičkách, desítkách a Raoví kde ještě...

Ale pokud vím, písmo se nezmenšilo, jen výška řádku.

andromache
24. 4. 2020 / 20:21:44 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Starej watchlist byl o 20px menší a taky jsi ho přečetla. Vlastně to je postupný návrat ke staré verzi!

Jenomže na té modré to působilo větším. Tady na téhle to působí tak, že mi to vypálí sítnici a způsobí těžkou migrénu, když na to hledím dýl jak minutu. Fakt se mi nelíbí, žes mi prostě vzal možnost nemít tam ten namačkaný hnus.

andromache
24. 4. 2020 / 20:22:33 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Speaking of old version.. Jak to vypadá s titulkama? Řeší se to vůbec nebo to uvízlo někde na mrtvém bodu a řeší se místo toho jak vypálit lidem sítnici?

andromache
24. 4. 2020 / 20:23:44 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ale pokud vím, písmo se nezmenšilo, jen výška řádku.

Právě proto to vypadá tak hnusně.Já nemám ráda, když mám něco tak strašně namačkané na sebe.

ragelly
24. 4. 2020 / 20:26:40 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Právě proto to vypadá tak hnusně.Já nemám ráda, když mám něco tak strašně namačkané na sebe.

Tak to ani nepředpokládám, že si pak koupíš VIP verzi bez reklam, kde ve watchlistu přibyde ještě jeden řádek u každého seriálu :'D Teď mi to přijde dost vzdušné (a s VIP verzí ostatně taky pořád úplně v cajku).

andromache
24. 4. 2020 / 20:30:26 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak to ani nepředpokládám, že si pak koupíš VIP verzi bez reklam, kde ve watchlistu přibyde ještě jeden řádek u každého seriálu :'D Teď mi to přijde dost vzdušné (a s VIP verzí ostatně taky pořád úplně v cajku).

Jestli je teda tohle vzdušné, tak tu VIP verzi snad ani nechci vidět... To už spíš začíná vypadat na opuštění SZ kompletně. Beztak mám i v odškrtávání epizod dost sestupnou tendenci, takže je vidět, že ani ty seriály už mě tak neberou.

Drunk_Queen
24. 4. 2020 / 20:35:00 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jenže tohle není žádná konstruktivní kritika, ty se tu prostě vztekáš jak malý děcko, kterýmu rodiče nekoupili hračku 🤷‍♀️.

andromache
24. 4. 2020 / 20:36:25 (před 4 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Jenže tohle není žádná konstruktivní kritika, ty se tu prostě vztekáš jak malý děcko, kterýmu rodiče nekoupili hračku 🤷‍♀️.

Nevztekám.Kritikou je, že jste zas udělali změnu k horšímu a vzali mi možnost nechat si nafouknutější řádky. A to teda za konstruktivní kritiku považuju.

ragelly
24. 4. 2020 / 20:38:27 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jsem si zkusila dát pod sebe watchlist ze staré a nové verze a teda přijde mi, že v té staré to vypadalo namačkaně o dost víc.

ragelly
24. 4. 2020 / 20:39:41 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Nevztekám.Kritikou je, že jste zas udělali změnu k horšímu a vzali mi možnost nechat si nafouknutější řádky. A to teda za konstruktivní kritiku považuju.

Fruiko říkal, že nešlo udržet obě verze

Editováno: 1x | Naposledy: 24. 4. 2020 / 20:40:20
andromache
24. 4. 2020 / 20:43:30 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Jsem si zkusila dát pod sebe watchlist ze staré a nové verze a teda přijde mi, že v té staré to vypadalo namačkaně o dost víc.

Ano, ale díky tomu, že tam nebyly emotikony, tak to prostě tak namačkané nevypadalo. Navíc mám větší monitor a tam to teda rozhodně vynikne, že je to na sebe namačkané jako sardinky.. Zbytečně.

andromache
24. 4. 2020 / 20:44:02 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Fruiko říkal, že nešlo udržet obě verze

Vím, že to říkal, ale to neznamená, že mě to nesere. Za mě je to prostě horší a vždycky to horší verze bude.

Fruiko
24. 4. 2020 / 20:44:26 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Jestli je teda tohle vzdušné, tak tu VIP verzi snad ani nechci vidět... To už spíš začíná vypadat na opuštění SZ kompletně. Beztak mám i v odškrtávání epizod dost sestupnou tendenci, takže je vidět, že ani ty seriály už mě tak neberou.

VIP náhled.

ragelly
24. 4. 2020 / 20:44:52 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Ano, ale díky tomu, že tam nebyly emotikony, tak to prostě tak namačkané nevypadalo. Navíc mám větší monitor a tam to teda rozhodně vynikne, že je to na sebe namačkané jako sardinky.. Zbytečně.

Pořád nechápu, co je namačkané :D Máš větší šířku řádku i větší písmo.

andromache
24. 4. 2020 / 20:46:02 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

VIP náhled.

Tak nevím.. Je to tou bílou, nebo to vypadá širší?

Fruiko
24. 4. 2020 / 20:46:24 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

A kvůli emotikonům oslepneš? :-D Já myslel, že to je skrz malý písmo.

Fruiko
24. 4. 2020 / 20:48:37 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

V černý.

ragelly
24. 4. 2020 / 20:49:14 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Šířka je pořád stejná s VIP i bez VIP

andromache
24. 4. 2020 / 20:52:00 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Pořád nechápu, co je namačkané :D Máš větší šířku řádku i větší písmo.

Tak jinak Vlevo, jak bych si to představovala, vpravo jak je to teď a huntuje mi to oči... Stačí?

Fruiko
24. 4. 2020 / 20:53:41 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Tak jinak Vlevo, jak bych si to představovala, vpravo jak je to teď a huntuje mi to oči... Stačí?

Jsem ti to tam vrátil. :D Ale do první změny, protože pak se to nejspíš rozbije, protože si nikdo nebude pamatovat, že to musí upravovat na dvou místech.

andromache
24. 4. 2020 / 20:55:00 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

V černý.

Takže to pořád vypadá širší, než je to teď...

andromache
24. 4. 2020 / 20:56:23 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Jsem ti to tam vrátil. :D Ale do první změny, protože pak se to nejspíš rozbije, protože si nikdo nebude pamatovat, že to musí upravovat na dvou místech.

A já si říkala, že se mi to vrátilo :D. A já si jenom odškrtávám epizody a vzhledem k tomu, že jsem zas dva dny neviděla ani díl, tak se tím můžu chvíli kochat.. Protože ta naňahňaná verze je prostě zlo a za tím si budu stát kterýkoli den (názory neměním prakticky vůbec :D).

Fruiko
24. 4. 2020 / 21:03:47 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Takže to pořád vypadá širší, než je to teď...

Je furt stejný. Dokonce to musí být víc naňahnaný, protože tam je o řádek víc.

Jinak jsem zjistil, že nekompakt je na mobilech úplně rozbitej. Tak nevím jestli ti to zase nevypnu. :D

andromache
24. 4. 2020 / 21:05:20 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Je furt stejný. Dokonce to musí být víc naňahnaný, protože tam je o řádek víc.

Jinak jsem zjistil, že nekompakt je na mobilech úplně rozbitej. Tak nevím jestli ti to zase nevypnu. :D

To je vidět, jak mám z té aktuální změny dojebaný oči... Ach jo.

janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
24. 4. 2020 / 21:24:23 (před 4 roky)
off

Jaj, tak původně jsem sem chtěla napsat pochvalu na novou verzi, ale nejdřív musím zpracovat předchozí konverzaci 😂.
Ale k věci, mně se změna líbí a souhlasím s Masha, že někdy přijde něco lepšího i když ani nevíš, že to potřebuješ 😀. Watchlist je na pohled hezčí, působí přehledněji a mně se v něm líp orientuje. Díky.

Masha
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
24. 4. 2020 / 22:20:09 (před 4 roky)
off

Ehm wtf? Tohle je nejvíc náhodně zbytečně hateful "diskuze" ever. Naprosto mi zůstává rozum stát nad tím, že nová verze SZ je každou změnou horší, a přitom se odvolávat, že dřív to bylo "lepší" pro oči? Cože? Nová verze je čistší, přehlednější, v mnoha ohledech vzdušnější, včetně watchlistu kde dříve snad bylo i menší písmo. Všechno to naprosto popírá jakoukoli kritiku na toto téma.
andromache: holka prosím tě, pokud dokonce používáš zásadně desktop a špatně se ti na to kouká, tak není nic jednoduššího než si to v prohlížeči přiblížit (ctrl + +) - problem solved, btw. vůbec nijak to nemá co dočinění s používaným operačním systémem. Co se týče "naňahňanosti", tak si myslím, že máš možná akorát ten pocit, protože například u čísla epizody a těch ikon jsou boční "mezery" od okrajů o dost menší, jelikož jsou to větší prvky než například název epizody atd. - takže to jediné mě napadá, že by se mohlo trošičku poupravit (pokud to jde a nerozháže to akorát dalších X věcí). Ale i tak je to vcelku minoritní záležitost, kvůli které mi nepřijde adekvátní nazvat všechny už ani nevím čím vším :D
Stěžovat si na pokrok a přizpůsobování se většině - tak to abychom ze serialzone udělali tištěný týdeník, by potom pravděpodobně bylo určitě příjemnější na čtení 🤷‍♀️.

andromache
24. 4. 2020 / 22:48:42 (před 4 roky)
off
Masha napsal(a):

Ehm wtf? Tohle je nejvíc náhodně zbytečně hateful "diskuze" ever. Naprosto mi zůstává rozum stát nad tím, že nová verze SZ je každou změnou horší, a přitom se odvolávat, že dřív to bylo "lepší" pro oči? Cože? Nová verze je čistší, přehlednější, v mnoha ohledech vzdušnější, včetně watchlistu kde dříve snad bylo i menší písmo. Všechno to naprosto popírá jakoukoli kritiku na toto téma.
andromache: holka prosím tě, pokud dokonce používáš zásadně desktop a špatně se ti na to kouká, tak není nic jednoduššího než si to v prohlížeči přiblížit (ctrl + +) - problem solved, btw. vůbec nijak to nemá co dočinění s používaným operačním systémem. Co se týče "naňahňanosti", tak si myslím, že máš možná akorát ten pocit, protože například u čísla epizody a těch ikon jsou boční "mezery" od okrajů o dost menší, jelikož jsou to větší prvky než například název epizody atd. - takže to jediné mě napadá, že by se mohlo trošičku poupravit (pokud to jde a nerozháže to akorát dalších X věcí). Ale i tak je to vcelku minoritní záležitost, kvůli které mi nepřijde adekvátní nazvat všechny už ani nevím čím vším :D
Stěžovat si na pokrok a přizpůsobování se většině - tak to abychom ze serialzone udělali tištěný týdeník, by potom pravděpodobně bylo určitě příjemnější na čtení 🤷‍♀️.

Ááá, další potrefená husa do party... Není to minoritní, když si toho všimnu okamžitě a okamžitě mě to nasere. Minoritní změna je taková, kterou ani nezaregistruju, což změna v rozházení watchlistu rozhodně není. Řešit to lupou, tak dostanu ještě větší migrénu, protože zvětšování a zmenšování při překlikávání mez watchlistem a dalším obsahem je asi takové, jako zkoušet desatery brýle za sebou. Takže ne, to fakt není řešení. A ano, tištěný týdenník by byl asi nejlepší :P.

Ciclonwar
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
24. 4. 2020 / 23:57:02 (před 4 roky)
off

Já sem sice z mobilu prakticky nechodím, ale na pécéčku mi nový watchlist připadá velmi koukatelný. Dobrá práce. (y)

Fruiko
25. 4. 2020 / 00:18:26 (před 4 roky)
on
Ciclonwar napsal(a):

Já sem sice z mobilu prakticky nechodím, ale na pécéčku mi nový watchlist připadá velmi koukatelný. Dobrá práce. (y)

Tam je furt stejný. :-) Teda pro všechny kromě 18 lidí, co si nastavili, že nechtějí kompaktní.

Nighters
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
25. 4. 2020 / 10:59:14 (před 4 roky)
off

A co takhle konečně ten DARKMODE? Asi nejočekávanější upgrade. Musím nosit sluneční brýle.

Fruiko
25. 4. 2020 / 11:10:14 (před 4 roky)
on
Nighters napsal(a):

A co takhle konečně ten DARKMODE? Asi nejočekávanější upgrade. Musím nosit sluneční brýle.

No jeden už tu měsíc je, ale nevím, třeba megawir udělá ještě jeden.

ragelly
25. 4. 2020 / 11:13:31 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Nehledě na to, že je zmíněný přímo v článku i s odkazem plus je ukázaný na půlce hlavního obrázku, aby náhodou lidi nezapomněli, že tu máme světlou i tmavou verzi :))

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
25. 4. 2020 / 11:34:58 (před 4 roky)
off
Nighters napsal(a):

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
megawir
25. 4. 2020 / 11:38:30 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

🙈😂

Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
25. 4. 2020 / 12:52:15 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

🙈😂

Měl bys udělat ještě dark mode dark modu :D

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
megawir
25. 4. 2020 / 13:33:31 (před 4 roky)
off
Kaelee napsal(a):

Měl bys udělat ještě dark mode dark modu :D

Ten je hotovej, stačí zavřít oči, případně vypnout veškerou elektroniku :)

Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
25. 4. 2020 / 13:49:51 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

Ten je hotovej, stačí zavřít oči, případně vypnout veškerou elektroniku :)

V tom případě jsem našla chybu - když zapnu druhý dark mode a vyhodím pojistky, ta mi vůbec nejde hrát šibenice, prostě ji nesputim...divný (Kruhu, přidej smajlíka s rukama jakože "vůbec nevím proč to nejde") :D

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
25. 4. 2020 / 16:09:14 (před 4 roky)
off

nejlepší bylo všimnout si té změny dřív, než si o tom přečíst článek 😁 jsem fakt nadšená, ta stará podoba mě trochu rozčilovala. Takhle je to mnohem lepší! Díky!

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Nighters
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
25. 4. 2020 / 23:11:30 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Článku jsem si nevšiml, a vždy jsem se díval do nastavení (ozubené kolo), nikdy by mě nenapadlo se podívat do patičky stránky.

megawir
25. 4. 2020 / 23:21:29 (před 4 roky)
off
Nighters napsal(a):

Článku jsem si nevšiml, a vždy jsem se díval do nastavení (ozubené kolo), nikdy by mě nenapadlo se podívat do patičky stránky.

Pokud jsi četl TENHLE článek, tak tam o tom Eva psala .-)

ragelly
25. 4. 2020 / 23:53:28 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

Pokud jsi četl TENHLE článek, tak tam o tom Eva psala .-)

Moje články nikdy nikdo nečte, už jsem si zvykla :D Po měsíci anket jsem se taky dozvěděla, že lidi netuší, jak to funguje, i když to bylo 30× napsané ve 30 článcích stále dokola a dokola :D

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
26. 4. 2020 / 01:00:08 (před 4 roky)
off

já, jakožto ”smártfounový šašek”, tuto změnu velice cením! děkuji 🤩

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
megawir
26. 4. 2020 / 19:17:03 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Moje články nikdy nikdo nečte, už jsem si zvykla :D Po měsíci anket jsem se taky dozvěděla, že lidi netuší, jak to funguje, i když to bylo 30× napsané ve 30 článcích stále dokola a dokola :D

Solidní 😁