Diskuze k článku Anketa: Který ukončený seriál máte nejraději? (duel 13+14)
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 4. 2020 / 17:29:03 (před 4 roky)
off

Tak dneska pro mě snadné :) U Willa a Grace jsem sice neviděla nové série, ale těch prvních osm mě bavilo, takže jasný hlas. A u druhé dvojice jsem neviděla ani jednoho, ale na Vražedná práva se těším mega moc :)

darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
26. 4. 2020 / 17:54:29 (před 4 roky)
off

Tyjo, druhá dvojce plichta, ale snad to vyhraje Annalise!

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
26. 4. 2020 / 17:58:54 (před 4 roky)
off

Komedie nesleduju, takže první dvojce jde těžce mimo mě a u druhé jednoznačně HTGAWM, protože u Magicians jsem se tak tak překousala pilotem...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
26. 4. 2020 / 18:47:57 (před 4 roky)
off

Tak druhý duel je pořád značně vyrovnaný. Ale všichni známe Annalise a její praktiky, takže je jasné, kdo to tu vyhraje =D

IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
26. 4. 2020 / 19:05:17 (před 4 roky)
off

To je kombo... Kdyby tak dneska šlo hlasovat proti všem dnešním kandidátům. :D Jedna blbost vedle druhý...

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
26. 4. 2020 / 19:55:12 (před 4 roky)
off

Willovi a Grace jsem hlas dát musela, ale kvůli rodince Heckových se cítím blbě, přirostli mi k srdci, hlavně v poslední sérii. Z druhých dvou seriálů jsem příliš nesledovala ani jeden a tak dávám hlas The Magicians jen proto, že mám v oblibě fantasy.

ShedStories
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
26. 4. 2020 / 21:03:18 (před 4 roky)
off

The Middle. Jedna z mála komédií, ktoré fakt môžem. :)

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
kumla
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
26. 4. 2020 / 21:47:17 (před 4 roky)
off

Tak dnes za mě Will & Grace a vraždy 👍.

Kumla
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
26. 4. 2020 / 22:25:21 (před 4 roky)
off

Willa a Grace a i Heckovi jsem kdysi sledovala v televizi, ale zatímco z prvního si nepamatuji téměř nic, s Heckovými jsem se já i moje rodina kolikrát mohla ztotožnit, tudíž hlas jde The Middle.

Pilot HTGAWM už mám nachystaný do letošní seriálové výzvy, ale z kouzelníků už mám něco viděno a bavilo mě to, takže hlas směřuje tam.

What the fork?!
novoten
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
27. 4. 2020 / 13:05:53 (před 4 roky)
off

Volby jsou u mě jasné, protože z každé dvojice jsem sledoval / sleduju jen jeden seriál, ale pokaždé je to s výtkou. Will a Grace je jeden z mých nej sitcomů, bohužel poslední, jedenáctá sezóna chvílemi vařila z vody a dojmy z celého revivalu tak silně kazí.

To samé How to Get Away with Murder rozhodně získá můj hlas, protože druhý seriál neznám, ale doby, kdy jsem dění kolem Annalise hladově hltal týden co týden a při pauzách odpočítával div ne dny, jsou dávno pryč.

Nicko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
28. 4. 2020 / 01:15:00 (před 4 roky)
off

Toto je snad nejtěžší hlasování jelikož všechny čtyři jsou moje topky.