neviete niekto kedy by mal ist googwin games?? :)
elli585 napsal(a):
neviete niekto kedy by mal ist googwin games?? :)
Až v mid-season ;)
Těšim se na Andyho Samberga, mam ho hrozně ráda a štve mi, že odešel ze SNL, tak snad mu ten seriál vyjde :))
Lucius napsal(a):
Až v mid-season ;)
Těšim se na Andyho Samberga, mam ho hrozně ráda a štve mi, že odešel ze SNL, tak snad mu ten seriál vyjde :))
Tak zatím zkus Cuckoo, prej tam hraje :)
Já nevím, jak vás, ale mě z toho nic nezaujalo. Jenže je pravda, že takhle mi to nic moc neřekne, spíš mě přesvědčí v konečné fázi.
Tak The B team vypadá docela dobře, trochu mi to připomíná jeden film, ale jelikož si nedokážu vybavit název, vlastně jenom plýtvám místem :) A taky se těším na Andyho Samberga, doufám, že seriál nestáhnou dřív, než začnou natáčet... Aspoň pilot, prosím :)
Tak akorát tak ten poslední připomíná dost filmů, kdy někdo ,,podědil" děti svých příbuzných, uvidíme, co se z toho vyklube :)
No tak.. to první.. jako vážně? Vypadá to jako hrozná blbost... The Commuters je spíš námět na film, ale tak uvidíme... The B Team naopak vypadá hodně dobře, nevím proč jsem si vzpomněl na Machry a šprty :D a zbytek.. nic moc... děti jsou fajn, ale dlouhodobě je to neúspěšný námět, tak tomu moc dlouhou budoucnost nedávám.
aislinn napsal(a):
Tak The B team vypadá docela dobře, trochu mi to připomíná jeden film, ale jelikož si nedokážu vybavit název, vlastně jenom plýtvám místem :) A taky se těším na Andyho Samberga, doufám, že seriál nestáhnou dřív, než začnou natáčet... Aspoň pilot, prosím :)
Kick-Ass: Nářez? Mně se to taky hned vybavilo...