Justified mám dokoukáno a záporáky měl solidní, ale Lucík je prostě Lucík :) U druhého dávám hlas Suits, protože čekám, že The 100 bude mít převahu, tak aby to bylo trošku napínavější :))
Tak dnes Lucifer, ač jsem ho ještě nezačal koukat (já vím, ostuda). A Kravaťáci, i když ty jsem zase ještě nedokoukal (a to je teprve ostuda).
Myslím si, že v prvním duelu má Lucifer vítězství jisté, ve druhém to bude zajímavější. Za mě každopádně rozhodně The 100. :)
Justified.Timothy se pro tu roli narodil a miluju tu atmosféru.
Jednoznačně Lucík v první anketě, už proto, že Justified mě minulo a u druhého Stovka, protože jednak jsem Suits ani neviděla a druhak jsem děsně alergická na Markelovou za to, jaký bordel udělala v královské rodině....
Tak toto byly pro mě zase ty lehčí duely.
První duel jasný Lucík a druhý duel jasný Harvey.
Lucifer a 100. Zatiaľ mám v dueloch šťastie. Ani jeden nebol postavený tak aby som musel voliť medzi dvoma svojimi obľubencami.
V prvním určitě Lucifer, Justified jsem zatím vůbec neviděla. Ve druhém to bylo na trošku rozhodování, ale hlas dávám Suits, jelikož si myslím, že 100 tady bude mít dost velkou podporu i beze mne a stejně jim ten hlas ani moc dát nechci za to, jakým směrem se ten seriál v poslední době ubírá... :/
Nesnáším Lucifera čím dál tím víc.
Soutěží jako ukončený, ale v profilu seriálu má 2016–???? ... nemluvě o tom že šestá řada je na spadnutí? Svět není fér to je jasný, ale že i seriálzone a náhodné losování není fér, to už je moc :D
Dneska mám černý anketní den!;)
Dnes to bolo jednoduché Lucifer a The 100 ❤️
Příště už se pokusím podobným nejasnostem vyhnout, no :D Mi to přišlo automatické, že tam dám i oznámené pro rok 2020, ale kdybych věděla, kolik lidí bude brečet, tak to oželím :D
Každopádně už mám vymyšlené téma druhé ankety a tam nebude pochyb o tom, že všichni nominovaní do nominovaných skutečně právem patří :)))
ragelly napsal(a):
Každopádně už mám vymyšlené téma druhé ankety a tam nebude pochyb o tom, že všichni nominovaní do nominovaných skutečně právem patří :)))
Teaser! Teaser! Chceme teaser! nebo alespoň já ho chci ^^
Néé, Suits prohrávají :(
Matuush napsal(a):
Teaser! Teaser! Chceme teaser! nebo alespoň já ho chci ^^
Těsně po skončení časů dávných bohů, hrdinných náčelníků a králů, realitkami zmítaný televizní průmysl stvořil novinku. Byly to skriptové seriály, mocní tvořiči závislostí, zocelení tvrdou konkurencí a bojem o sledovnanost. Síla, vášeň, nebezpečí - to vše klidně v rámci jediného dílu. Jejich nadcházející boj změní SerialZone! 😎
ragelly napsal(a):
Těsně po skončení časů dávných bohů, hrdinných náčelníků a králů, realitkami zmítaný televizní průmysl stvořil novinku. Byly to skriptové seriály, mocní tvořiči závislostí, zocelení tvrdou konkurencí a bojem o sledovnanost. Síla, vášeň, nebezpečí - to vše klidně v rámci jediného dílu. Jejich nadcházející boj změní SerialZone! 😎
Já tě zabiju asi :D :D :D :D :D :D. To je mi teda teaser :D :D :D
andromache napsal(a):
Já tě zabiju asi :D :D :D :D :D :D. To je mi teda teaser :D :D :D
:D Teasery nemají přece nic prozradit, jen nalákat :D
ragelly napsal(a):
:D Teasery nemají přece nic prozradit, jen nalákat :D
Tenhle mě spíš složil pod stůl jako :D :D.
andromache napsal(a):
Tenhle mě spíš složil pod stůl jako :D :D.
Jsem si říkala, že by se ti mohl líbit :D
ragelly napsal(a):
Jsem si říkala, že by se ti mohl líbit :D
Jediná smutná věc na tom je, že jsem asi jediná, komu to něco řeklo :D.
andromache napsal(a):
To si nemyslím, podle mě tohle dojde 90 % lidí :D
ragelly napsal(a):
To si nemyslím, podle mě tohle dojde 90 % lidí :D
Po tom, co jsem se ozvala já asi jo :D.
andromache napsal(a):
Po tom, co jsem se ozvala já asi jo :D.
Tak schválně uvidíme, jestli se někdo ozve :D
ragelly napsal(a):
Tak schválně uvidíme, jestli se někdo ozve :D
Ano, už teď mě sžírá zvědavost :D.
ragelly napsal(a):
Ono to ale fakt vypadá jako milostný dopis pro andromache :D :D
ragelly napsal(a):
Jsem jediná, komu ten teaser frázováním připadá jak vytržený z intra Kobry 11? 😅
Jejich revírem je dálnice.
Jejich tempo je vražedné.
Jejich protivníci jsou překupníci kradených aut, vrahové a vyděrači.
Muži z Kobry 11 pracují ve dne, v noci.
Jejich úkolem je chránit naši bezpečnost.
Ale už se těším! 😁
Matuush napsal(a):
Milostný dopis :D? Nepřeháníš to trochu :D?
muxie napsal(a):
Jsem jediná, komu ten teaser frázováním připadá jak vytržený z intra Kobry 11? 😅
Jejich revírem je dálnice.
Jejich tempo je vražedné.
Jejich protivníci jsou překupníci kradených aut, vrahové a vyděrači.
Muži z Kobry 11 pracují ve dne, v noci.
Jejich úkolem je chránit naši bezpečnost.
Ale už se těším! 😁
Trosku vedla, su to jasni Gumkaci! 😜
Tady dáváte dobré téma na potenciální další anketu :D - Nejlepší seriálové prology :D Jen nevím, jestli by se jich dalo najít dostatek na nějakou velkou anketu, alespoň 32 do pavouka :D
Matuush napsal(a):
Tak to nebyl záměr :D Jen zrovna tenhle prolog znám i po těch letech víceméně přesně nazpaměť, protože mě bavil :D A když jsi chtěla teaser, tak mě to hned napadlo touhle formou :D
Pekelný Lucík :D - 666 hlasů
ragelly napsal(a):
Tady dáváte dobré téma na potenciální další anketu :D - Nejlepší seriálové prology :D Jen nevím, jestli by se jich dalo najít dostatek na nějakou velkou anketu, alespoň 32 do pavouka :D
Já věřím že jo :D. Minimálně 4 nápady tu máš, a v osmdesátkách a devadesátkách ty prology celkem frčeli (namátkou třeba Odpadlík, Melrose Place, Hercules: The Legendary Journeys, nebo třeba Sanitka - a to jsou jenom ty hrané :-) ).
andromache napsal(a):
Já věřím že jo :D. Minimálně 4 nápady tu máš, a v osmdesátkách a devadesátkách ty prology celkem frčeli (namátkou třeba Odpadlík, Melrose Place, Hercules: The Legendary Journeys, nebo třeba Sanitka - a to jsou jenom ty hrané :-) ).
Hlavne netreba zabudat na legendarny prolog The Outer Limits, z toho mam husinu este aj teraz :D
a ked tu vidim jednu profilovku, tak som si spomenul, ze nas aj sleduju... :)
yuriy napsal(a):
Hlavne netreba zabudat na legendarny prolog The Outer Limits, z toho mam husinu este aj teraz :D
Jojo, Person of Interest je jeden z mála, co to intro z novodobých seriálů myslím má. Aspoň z těch, co jsem viděla já :-).
yuriy napsal(a):
Trosku vedla, su to jasni Gumkaci! 😜
Až teď mě napadlo kliknout si na ten odkaz ke Gumídkům :D :D.
ragelly napsal(a):
Tak to by bylo fakt něco, kdyby to klaplo :D
yuriy napsal(a):
(•_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■) We work in secret. You’ll never find us. But victim or perpetrator, if your number is up, we’ll find you.
andromache napsal(a):
Taky dobrý nápad! :) A je toho doooost i novodobého. Třeba i jen DC seriály na CW mají intra. "..and I'm the fastest man alive!"
Matuush napsal(a):
Taky dobrý nápad! :) A je toho doooost i novodobého. Třeba i jen DC seriály na CW mají intra. "..and I'm the fastest man alive!"
A no jo :D. Fastest man alive, With only one goal, my pod god knocked of.. :D :D.
andromache napsal(a):
Jednoznačně Lucík v první anketě, už proto, že Justified mě minulo a u druhého Stovka, protože jednak jsem Suits ani neviděla a druhak jsem děsně alergická na Markelovou za to, jaký bordel udělala v královské rodině....
Sakra, já v první chvíli četl "Merkelovou" a říkal jsem si, co jsem proboha zase prošvihl a co to má asi společného s tím duelem...
Jinak pokud jde o prology, tak: "My name is John Crichton, astronaut..." ;-)
Nejdříve Good Wife proti Americans, teď Justified proti Luciferovi. Není pochyb, celé je to zmanipulované!
A ačkoliv mám Lucifera hodně ráda, tak k Justified si nemůže ani čuchnout.
Tak za mňa na 100% Lucifer. Ale som prekvapená, že zrušený, myslela som si, že ešte stále sa dohadujú na ďalšej sérii. Z druhých dvoch seriálov som nesledovala ani jeden.
andromache napsal(a):
No DOVOL?! :P
ESESEL napsal(a):
Sakra, já v první chvíli četl "Merkelovou" a říkal jsem si, co jsem proboha zase prošvihl a co to má asi společného s tím duelem...
Jinak pokud jde o prology, tak: "My name is John Crichton, astronaut..." ;-)
Jsi mě pobavil :D. Ale je fakt, že Markel a Merkel k sobě mají dost blízko :D.
IrmaVep napsal(a):
No DOVOL?! :P
Tak promiŇ no :D. Já jenom, že od té doby bylo tolik seriálů, že si na tohle vzpomene málokdo no :D.
andromache napsal(a):
Až teď mě napadlo kliknout si na ten odkaz ke Gumídkům :D :D.
Snad si si nemyslela, ze by som nieco take lahke nespoznal? :D
yuriy napsal(a):
Snad si si nemyslela, ze by som nieco take lahke nespoznal? :D
Tak tady se hodně blbě odhaduje věk a říkám si, že ti co se narodili po roce 2000 to znát nebudou :D.
Když už prology, tak rozhodně i můj oblíbený:
Na počátku minulého století
hledala skupina badatelů pravěký svět.
Hnáni ctižádostí, tajnými přáními,
touhou po dobrodružství a dokonalé senzaci.
Spřátelili se s divokou kráskou,
ale zůstali uvězněni v podivném a krutém světě.
Každý den se zoufale snaží opustit...
ZTRACENÝ SVĚT.
Kolik prázdnin já s tímhle seriálem strávil :D
Pak asi na ty prology vytvořím redakční status ve Flash News, aby tam lidi házeli svoje tipy na seriálové prology - třeba se fakt najde dost nominovaných! :O
ragelly napsal(a):
Pak asi na ty prology vytvořím redakční status ve Flash News, aby tam lidi házeli svoje tipy na seriálové prology - třeba se fakt najde dost nominovaných! :O
Já říkám že jo, najde :D.