Za mě The Fosters a PLL, oba se mi líbily a ani jeden z těch dalších jsem neviděla, takže dneska jasná volba.
yuriy napsal(a):
Zatial to vyzera slubne :D
:'DDD
Já dneska hlasuju pro Raye a PLL, protože druhé dva jsem zatím neviděla. Ale nevylučuju, že až se někdy mrknu na House of Cars, tak toho hlasu budu litovat :D
je nějaká šance to vylosovat tak, aby alespoň někteří moji oblíbenci měli šanci?
Pepka napsal(a):
je nějaká šance to vylosovat tak, aby alespoň někteří moji oblíbenci měli šanci?
Všechno se losovalo současně :))
ragelly napsal(a):
Všechno se losovalo současně :))
já vím, to je jen můj povzdech)
Pepka napsal(a):
já vím, to je jen můj povzdech)
A komu fandíš? Jsem se dívala do tvých ohodnocených a nenašla jsem tuším ani jeden z těchto seriálů :))
Tohle jsem čekala. Spousta duelů, kde jsem nehlasovala a teď se nemůžu rozhodnout! >:( :D
ragelly napsal(a):
A komu fandíš? Jsem se dívala do tvých ohodnocených a nenašla jsem tuším ani jeden z těchto seriálů :))
tady zrovna nesoutěží žádný z mých oblíbenců, ale radši mám Fosters a House of Cards :D
PLL ani Ray mi zrovna nesedli
Dnes relativně dobré, dala jsem The Fosters a House, i když PPL mám taky ráda. Ale pak už se to začalo divně motat...
Ach jo. The Fosters proti Donovanovi? To je zlej sen. Stef a Lena nemají šanci :(. Tak aspoň doufám, že PLL vykopnou nudné House of Cards, přece jenom by tu mohly mít Emily a spol trochu větší fandom.