Dneska je pro mě první souboj docela těžký, protože jsem ještě neviděla ani jeden seriál, ale těším se na oba. Nakonec jsem zvolila Orphan Black, protože si myslím, že hlasy navíc bude potřebovat o trošku víc.
Druhý duel je pro mě jasná volba. Glee all the way :D
Taková škoda :( Orphan Black je srdcovka, ale očividně ne pro každého...
Ja dneska zjevne fandim luzrum (a ne, nemyslim tim, ze muj hlas sel Glee, i kdyz tady jsem vazne nevedela).
Jsem basic bitch a ač Glee nenávidím, tak mu ten hlas dám...
Orphan black byla jasná volba. Kéž by měl víc fanoušků než Once, na který se od 3. série nedalo koukat :(
U prvního nehlasuju, protože s Once jsem sekla po první řadě (aneb kdyby bylo po mém, Rumpl se dávno houpal na nejbližším stromě a ne ho furt brát na milost) a OB jsem neviděla a u druhého Panna Jana, protože jednak Glee z celého srdce nenávidím (opět, jak jsem si všimla.. Je tu docela dost seriálů ke kterým mě váže hluboká nenávist a jen málo takových, které miluju) a druhak Jane byla docela i vtipná a koukatelná...
Orphan Black dostává celkem nakládačku a přitom je podle mě oproti OUAT v úplně jiné lize...
Anyway, samozřejmě, že můj hlas šel Glee (a OB).
Kym vcera by som dal hlas aj vsetkym 4, dnes pre zmenu ziadnemu, ach to vyzrebovanie :X
Škoda. Orphan Black je buď veľmi nedocenený seriál alebo ho pozná málo ľudí. OUAT som videl len pár dielov ale na Orphan Black sa to podľa mňa rozhodne nechytá.
Takže dnes opět hlasování tak trochu naslepo.
První duel jsem dala Once, protože na mě čeká ve watchlistu a celkem se na něj těším.
Druhý duel je Glee, protože Jane neznám a Glee mám zkouknuté. Je to příjemná oddychovka, tak proto má můj hlas.
yuriy napsal(a):
Kym vcera by som dal hlas aj vsetkym 4, dnes pre zmenu ziadnemu, ach to vyzrebovanie :X
súhlasím
včera problém. dnes také chobotiny, že žiadnu z nich nepoznám :)
Škoda, že je OUAT tak profláklej a Orphan black očividně moc lidí nezná. Jinak by ty průběžný výsledky byly rozhodně prohozený. Druhá volba mířila Jane the Virgin, ačkoli je toto moje první setkání se seriálem. Proti Glee bych dal totiž hlas i Soukupovo Premiérovi. :)
Kolombo napsal(a):
Taková škoda :( Orphan Black je srdcovka, ale očividně ne pro každého...
... take si to rikam. Jak je to mozne, ze jsou takova cisla?
jako dát proti sobě Glee a Jane the Virgin? to je skoro jako Sofiina volba!
ty jo, pro mě dnes dost těžké. Poprvé jsem viděla všechny seriály :D Ale rozhodla jsem se dát hlas Orphan Black a Jane <3
Dnes jasné OB, Tatiana byla výborná! A druhé jsem dala Glee, neviděla jsem sice celé, ale byla to taková oddechovka. A některé písničky byly povedené.
Taky nemůžu uvěřit, že Orphan Black má tak málo hlasů. Pro mě je to jeden z nejlepších seriálů vůbec.
Orphan Black považuju za jeden z nejlepších seriálů vůbec. Kvalita od první do poslední klapky. Ještě teď si pamatuju poslední scénu. Nechápu, že má tak málo hlasů, nejspíš ho lidi tolik neznají, přece jen propagace OUAT byla daleko větší.
Druhý můj hlas jde zase outsiderovi Jane. Rogelio nejspíš zůstane jednou z mých nejoblíbenějších postav vůbec.
Dnes OUAT a Glee, druhé dva neznám. Nicméně OB už přidán do 'chci vidět' :).
andrea168 napsal(a):
Orphan Black považuju za jeden z nejlepších seriálů vůbec. Kvalita od první do poslední klapky. Ještě teď si pamatuju poslední scénu. Nechápu, že má tak málo hlasů, nejspíš ho lidi tolik neznají, přece jen propagace OUAT byla daleko větší.
Druhý můj hlas jde zase outsiderovi Jane. Rogelio nejspíš zůstane jednou z mých nejoblíbenějších postav vůbec.
Za mě taky Orphan Black. Možná má méně hlasů, protože jde o kanadský seriál a není tolik v hledáčku jako americké seriály.
Tak to vypadá, že po Bones mi vypadne další oblíbený seriál.
Orphan Black si nezaslouží, jak dopadá. Nechápu. Co se týká druhého duelu, tak to bylo obtížné rozhodování, protože sledování JTV považuji za stejné utrpení jako sledování Glee. Je to typ seriálů, u kterých si pustím pár úseků z pilotu a jednoho, nebo dvou dalších dílů jen a jen proto, abych se ubezpečil, že "tohle opravdu nikdy ne".
andromache napsal(a):
U prvního nehlasuju, protože s Once jsem sekla po první řadě (aneb kdyby bylo po mém, Rumpl se dávno houpal na nejbližším stromě a ne ho furt brát na milost) a OB jsem neviděla a u druhého Panna Jana, protože jednak Glee z celého srdce nenávidím (opět, jak jsem si všimla.. Je tu docela dost seriálů ke kterým mě váže hluboká nenávist a jen málo takových, které miluju) a druhak Jane byla docela i vtipná a koukatelná...
To me prekvapuje, ze jsi Orphan Black nevidela. Neznam te tedy osobne, ale podle toho, co tady vzdycky pises o tom, jake serialy s ti libi (apamatuju si to, protoze se casto shodneme), delali tenhle primo pro tebe :-)
andrea168 napsal(a):
To me prekvapuje, ze jsi Orphan Black nevidela. Neznam te tedy osobne, ale podle toho, co tady vzdycky pises o tom, jake serialy s ti libi (apamatuju si to, protoze se casto shodneme), delali tenhle primo pro tebe :-)
Jako znám ho, že jsem o něm slyšela, ale až doteďka mě neustále míjí :-). Zatím jsem nenašla odvahu k tomu si ho pustit. Se bojím, že to bude kapánek překombinované se všemi těmi klony.
andromache napsal(a):
Jako znám ho, že jsem o něm slyšela, ale až doteďka mě neustále míjí :-). Zatím jsem nenašla odvahu k tomu si ho pustit. Se bojím, že to bude kapánek překombinované se všemi těmi klony.
To je na tom právě to úžasný, že to dává celou dobu smysl. Jsou to klony, ale každý je úplně jiný. A rozjíždí se to přesně tak rychle, že to člověk stačí sledovat.
andrea168 napsal(a):
To je na tom právě to úžasný, že to dává celou dobu smysl. Jsou to klony, ale každý je úplně jiný. A rozjíždí se to přesně tak rychle, že to člověk stačí sledovat.
Jako mám to někde ve chci vidět, tak uvidíme, kdy na to dojde řada :-). Ale jako musím říct, že Tatianu obdivuju, to zas jo.