U mě je to jasné - Vikingové a GoT :-)
Tak tady máme proti sobě všemi opěvované trůnění a všemi zavrhované kluky Harperovy (soudě dle reakcí v nominačních kolech). Takže tam už je asi rozhodnuto... :) Dneska šly hlasy vikingům a 2,5M.
achjo, tohle asi New Girl prohraje 😢
U mě je to taky dneska jasné.
V prvním duelu volím New Girl. Trailer na pilot mě tenkrát před mnoha lety dohnal smíchy k slzám, na seriál se hodně těším. Na Vikingy jsem byla taky natěšená, ale pilot přinesl docela chladnou sprchu.
U druhého duelu volím GoT. Tady jsem pro změnu viděla oba seriály. GoT nepatří mezi moje srdcovky, ale u seriálu jsem se dobře bavila. Chlap je pro mě průměr, poslední série mu sice pověst trošku napravily, ale celkově je to seriál, který bych si znovu nepustila.
Vikings a GoT su jasná voľba. Oba seriály majú síce zostupnú tendenciu kvality ale stále su ďaleko preďaleko pred svojími súpermi.
moje hlasy jdou dnes taky “outsiderům”
Dva a půl chlapa bylo jednoznačný, je to jeden z mých oblíbených sitcomů, ale co si budem, proti GoTku bych hlasovala asi pro cokoliv... už stačilo 😅
Dva a půl chlapa je jeden z mála sitcomů, ke kterým se opakovaně vracím a to už něco znamená, takže má můj hlas.. ale je jasné, že to nemůže vyhrát :D
Vikings a GoT. Zatímco velké dramatické ságy můžu vždycky, u sitcomů jsem vybíravá ;) a na tyhle dva jsem začala být trochu alergická.
Můj první hlas jde dneska GoT, protože jsem na něj pořád míň alergická než na chlapáky (bože to je chujovina) a druhý hlas jde k Vikings, kde jsem viděla aspoň pilot to za a) a za b jsem na komedie neskonale alergická, takže je nechci vidět postupovat v žádném hlasování :D.
Katschaba napsal(a):
U mě je to jasné - Vikingové a GoT :-)
Přesně tak i já :D
Fíha. Dnes jsem měl snadné rozhodování a oba seriály prohrávají. Ach jo.
Dneska v prvním duelu volím Vikingy, i když mám oba seriály moc ráda, přece jen mám historické drama trochu radši než komedii :)
Co se týká druhého duelu, Dva a půl chlapa taky není moje topovka, ale oproti GoT bych dala hlas asi čemukoli...