Diskuze k článku Anketa: Který ukončený seriál máte nejraději? (duel 25+26)
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 5. 2020 / 17:05:56 (před 4 roky)
off

Za mě dneska snadné. Parks nesnáším, takže Castle má stoprocentně můj hlas. U druhé dvojice jsem viděla Mentalistu a byl super, takže mu hlas dám s klidným svědomím. Na Orange se ale jinak taky hodně těším :)

ragelly
2. 5. 2020 / 17:09:59 (před 4 roky)
off

Tak mě napadá... co je pro vás nejhorší možnost? :D

1. na obou stranách jsou seriály, které neznám/nesnáším -> nemůžu (nechci) hlasovat
2. mám jasného favorita, ale stojí proti populárnějšímu seriálu, takže nemá šanci na postup
3. proti sobě stojí dva moji favoriti a já se nemůžu rozhodnout, kterému dát hlas

:D

darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
2. 5. 2020 / 17:12:49 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

1. na obou stranách jsou seriály, které neznám/nesnáším -> nemůžu (nechci) hlasovat
2. mám jasného favorita, ale stojí proti populárnějšímu seriálu, takže nemá šanci na postup
3. proti sobě stojí dva moji favoriti a já se nemůžu rozhodnout, kterému dát hlas

Rozhodně dvojka. Obzvlášť, když ten populárnější seriál fakt nemusím :D

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Imagin
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
2. 5. 2020 / 17:26:18 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Určitě 2, už kvůli tomu, že mi takhle vypadnou Bones a Orphan Black. Dnes určitě Castle a Mentalista. Tak si říkám, jestli by nemohla být anketa i tzv. pro pamětníky. Tím mám na mysli seriály, které skončily před rokem 2015. Chybí mi Alias, Fringe aj.

zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
2. 5. 2020 / 17:34:42 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

rozhodně 2. a 3. možnost

"It's a beautiful day to save lives.”
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
2. 5. 2020 / 17:36:09 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

2. Jednoznačně.

Tak nejdřív vybojujeme pro Parks and Recreation postup, aby pak dostalo Nathana Filliona. Castle byl super první 4 sezony a pak kvalita klesala. Parks mají nejslabší první sérii a pak kvalita rostla. Život je tak nefér, deníčku...

Non cuspi causa qui non debe cuspire
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
2. 5. 2020 / 17:55:20 (před 4 roky)
off

Tak dneska nehlasuju vůbec.. Sešly se mi tři seriály co nesnáším a jeden co neznám so.. :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
2. 5. 2020 / 18:31:19 (před 4 roky)
off

1 - Vidím soupeřící seriály.
2 - Hlasuji.
3 - Vidím, jak obrovské procento má opačná volba.
4 - Bye, bye Lil' Sebastian, I miss you in the saddest fashion...

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
2. 5. 2020 / 18:32:34 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

nejic me frustruje 2., uff

Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
2. 5. 2020 / 18:34:13 (před 4 roky)
off
Imagin napsal(a):

Určitě 2, už kvůli tomu, že mi takhle vypadnou Bones a Orphan Black. Dnes určitě Castle a Mentalista. Tak si říkám, jestli by nemohla být anketa i tzv. pro pamětníky. Tím mám na mysli seriály, které skončily před rokem 2015. Chybí mi Alias, Fringe aj.

tip na drivejsi serialy - anketa, by byla super...

SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
2. 5. 2020 / 18:39:47 (před 4 roky)
off

Jak moc jsem byla ráda, že se Parks and Rec přece jen dostali dál, dneska musí můj hlas putovat na druhou stranu pro Caskett :)

A budu kriminálkovat i nadále, jelikož OITNB jsem ještě neviděla a Mentalistu mám moc ráda, takže hlas putuje tam :)

What the fork?!
ragelly
2. 5. 2020 / 18:40:35 (před 4 roky)
off
Imagin napsal(a):

Dám si do nápadů na další témata, díky! :)

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
2. 5. 2020 / 18:59:22 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Dám si do nápadů na další témata, díky! :)

Taky poprosím o zvyšné roky spraviť anketu ;) Ako teraz to neber v zlom, nápad ankiet je skvelý! Ale konkrétne táto je nie že o ničom, ale taká no diskutabilná by som povedal. Lebo 5 let je v seriálov naozaj strašne málo. Nie sú tu veľké legendy Friends, Stargate, Lost, CSI a hromada dalších samozrejme. Táto anketa nech sa dokončí a potom by mohli ja neviem víťazi/ finálna dvojica/ štvorica z tých jednotlivých ročných období sa utkat proti sebe vo veľkom finále alebo čo ja neviem, nápad :P

May the odds be ever in your favor.
ragelly
2. 5. 2020 / 19:02:50 (před 4 roky)
off
24ron24 napsal(a):

Taky poprosím o zvyšné roky spraviť anketu ;) Ako teraz to neber v zlom, nápad ankiet je skvelý! Ale konkrétne táto je nie že o ničom, ale taká no diskutabilná by som povedal. Lebo 5 let je v seriálov naozaj strašne málo. Nie sú tu veľké legendy Friends, Stargate, Lost, CSI a hromada dalších samozrejme. Táto anketa nech sa dokončí a potom by mohli ja neviem víťazi/ finálna dvojica/ štvorica z tých jednotlivých ročných období sa utkat proti sebe vo veľkom finále alebo čo ja neviem, nápad :P

Že by se to až tak provázalo? :)) Uvidíme. Zatím mám vymyšlenou druhou anketu, která bude na jiné téma, ale samozřejmě se k tomuhle dá kdykoliv vrátit, vítězům jejich vítězství nikdo nesmázne :)

janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
2. 5. 2020 / 19:06:24 (před 4 roky)
off

U seriálu Castle jsem nikdy nepochopila, proč je tak oblíbený, a tak, ačkoli ho neznám, hlasovala jsem pro Parks and Recreation, když už se probojoval dál :D
A samozřejmě pro můj oblíbený The Mentalist.

ragelly napsal(a):

Pro mě je asi nejhorší 3; když nastane 2, nic s tím nenadělám ;) a v prvním případě nehlasuju.

Editováno: 2x | Naposledy: 2. 5. 2020 / 19:12:52
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
2. 5. 2020 / 19:13:08 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Že by se to až tak provázalo? :)) Uvidíme. Zatím mám vymyšlenou druhou anketu, která bude na jiné téma, ale samozřejmě se k tomuhle dá kdykoliv vrátit, vítězům jejich vítězství nikdo nesmázne :)

Presne tak víťaz ostane víťazom a potom by si mohol zmerať sily so staršou generáciou :DD Určite by bola zaujímavá konfrontácia trebárs Akty X vs. Supernatural a podobne :P 4 alebo 8 seriálov z tých jednotlivých ročníkov by bolo ideálne, neviem koľko ankiet dokopy by bolo z tejto témy nakoniec. Hovorím je to len nápad, ale myslím žeby veľa ľudí zaujala tá konfrontácia, tak sa vyjadrite aj ostatní či by bol záujem o to časom spraviť ;)

May the odds be ever in your favor.
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
2. 5. 2020 / 19:13:27 (před 4 roky)
off

Tak dnes snadné a díkybohu jsou to oba vedoucí seriály v anketě.

Romix
Lucik21
Redaktor | Cool level: 33 | Jack Carter
2. 5. 2020 / 19:14:29 (před 4 roky)
off

Tak dneska to bylo snadné. Castle i Mentalista jsou moje oblíbené seriály. Jó kdyby tyhle seriály stály proti sobě, to by teprve byla sranda. :D Tam bych měla těžké rozhodování.

ragelly
2. 5. 2020 / 19:17:56 (před 4 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

Tak dneska to bylo snadné. Castle i Mentalista jsou moje oblíbené seriály. Jó kdyby tyhle seriály stály proti sobě, to by teprve byla sranda. :D Tam bych měla těžké rozhodování.

Pokud oba postoupí, tak v dalším kole budou... :D

Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
2. 5. 2020 / 19:30:52 (před 4 roky)
off

Tak za mě to bylo dnes snadné - Castle a Mentalista, ostatní dva seriály jsem neviděla. Ale když jsem viděla obrázek pro duel s tím, že tam je Castle a Mentalista, tak ve mně chvíli zatrnulo. Jsem ráda, že tyto dva seriály nestály proti sobě (zatím), nevím jak bych se rozhodla :D

ragelly napsal(a):

A tady si nejsem jistá, váhám mezi 2 a 3. A myslím si, že jak se bude výběr seriálů zužovat tak 3 mě bude frustrovat nejvíce :D

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
Editováno: 2x | Naposledy: 2. 5. 2020 / 19:37:30
ESESEL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
2. 5. 2020 / 19:31:41 (před 4 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

1 - Vidím soupeřící seriály.
2 - Hlasuji.
3 - Vidím, jak obrovské procento má opačná volba.
4 - Bye, bye Lil' Sebastian, I miss you in the saddest fashion...

Mně to bylo bohužel úplně jasné, takže jsem šel 1-4-2-3...

Grab a lollipop on your way out.
TerriEstrabao
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
2. 5. 2020 / 22:27:14 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Určitě 2, to už se mi stalo několikrát. 3 vlastně není až tak špatná možnost, protože má člověk jistotu, že aspoň jeden z těch favoritů do dalšího kola postoupí, takhle se mi stává, že v obou kolech hlasuju pro ten míň populární seriál a vypadnou oba dva.

Lucik21
Redaktor | Cool level: 33 | Jack Carter
2. 5. 2020 / 23:08:47 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

No právě... :D

Luteka
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
2. 5. 2020 / 23:38:05 (před 4 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Parks mají nejslabší první sérii a pak kvalita rostla. Život je tak nefér, deníčku...

Naprostý souhlas. :) Od dvojky je to pecka seriál.

Jinak mě tedy udivuje, že mám ale naprosto odlišný vkus od místní většiny. Moje nej seriály, jsou vždy naprostí loseři, a vítězové jsou naopak seriály, které mám většinou na hate listu ... No nic, třeba mi sedne jiná anketa :)

I am not always a bitch ... Just kidding, go fuck yourself.
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
2. 5. 2020 / 23:56:00 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Takže příště proti sobě nastoupí vítězové duelů, které jsou teď v jeden den? A sakra. Sbohem, Alicio...

ragelly
3. 5. 2020 / 00:12:21 (před 4 roky)
off
Litocha napsal(a):

Takže příště proti sobě nastoupí vítězové duelů, které jsou teď v jeden den? A sakra. Sbohem, Alicio...

Jj, top 64 už je v pavoukovi.

Pipa22
3. 5. 2020 / 00:33:14 (před 4 roky)
off
Luteka napsal(a):

....

Jinak mě tedy udivuje, že mám ale naprosto odlišný vkus od místní většiny. Moje nej seriály, jsou vždy naprostí loseři, a vítězové jsou naopak seriály, které mám většinou na hate listu ... No nic, třeba mi sedne jiná anketa :)

... mam to podobne. A asi nas bude vic, jen ty z hejtoveho seznamu se vsude lepi a lepi a neda se jich porad zbavit :D

Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
3. 5. 2020 / 00:49:55 (před 4 roky)
off

Už som sa zľakla, že sú proti sebe Mentalista a Castle, to by nehlasovala, lebo sú to moje srdcovky a nevedela by som sa rozhodnúť 😱

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
3. 5. 2020 / 01:35:15 (před 4 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Tak nejdřív vybojujeme pro Parks and Recreation postup, aby pak dostalo Nathana Filliona. Castle byl super první 4 sezony a pak kvalita klesala. Parks mají nejslabší první sérii a pak kvalita rostla. Život je tak nefér, deníčku...

Přesně! Tak těžce bojujeme, Parks & Rec vstane z mrtvých a v duelech dostane Castla 😂

Luteka napsal(a):

Alespoň máš (podle komentu předpokládám) stejný vkus jako já. ;) Ve většině případů hlasuju pro nepostupující a ještě navíc s drtivou porážkou. Profláknuté seriály, které se dělají pro zalíbení se masám, fakt nemusím.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Luteka
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
3. 5. 2020 / 11:24:45 (před 4 roky)
off
Pipa22 napsal(a):

... A asi nas bude vic, jen ty z hejtoveho seznamu se vsude lepi a lepi a neda se jich porad zbavit :D
Matuush napsal(a):

... Alespoň máš (podle komentu předpokládám) stejný vkus jako já. ;) Ve většině případů hlasuju pro nepostupující a ještě navíc s drtivou porážkou. Profláknuté seriály, které se dělají pro zalíbení se masám, fakt nemusím.

Bylo mi jasné, že nás je víc hlasujících proti proudu. Můžeme si pak porovnat, kdo z nás byl největší loser a hlasoval uplně mimo :D Moje statistika je 17x loseři a 9x postupující (a to většinou byly spíše hlasy proti mému hate listu).

I am not always a bitch ... Just kidding, go fuck yourself.
Pipa22
3. 5. 2020 / 13:08:05 (před 4 roky)
off
Luteka napsal(a):

Bylo mi jasné, že nás je víc hlasujících proti proudu. Můžeme si pak porovnat, kdo z nás byl největší loser a hlasoval uplně mimo :D Moje statistika je 17x loseři a 9x postupující (a to většinou byly spíše hlasy proti mému hate listu).

... tak zatim mam prubezne z 26 hlasu 15x postup, 11x vyrazeno; takze take zadna hitparada :D, :D

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
3. 5. 2020 / 13:17:36 (před 4 roky)
off
Luteka napsal(a):

To určitě můžeme. :D Zatím tak průběžně z 16 udělených hlasů mám 6× pro postupující a 10×
pro vyřazené. Jak je vidno ve všech duelech nehlasuju, protože jsem líná dávat hlasy proti seriálům, které nemám ráda. To by bylo na ně až moc vydané energie. :D

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
ShedStories
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
3. 5. 2020 / 15:06:24 (před 4 roky)
off

Žiaden zo seriálov som nevidel ale rozhodnutie je u mňa jasné. Hlasujem proti kriminálkam. Navyše som mal možnosť vidieť pár minút Mentalistu aj Castla a kvôli hlavným postavám a tiež im predstaviteľom by som nedokázal pozrieť asi ani jednu jedinú časť celú 😀

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
3. 5. 2020 / 17:50:48 (před 4 roky)
off

Jednozančně Castle, protože jsem seriál sledovala (Konečně něco co Nathanovi nezrušili po pár dílech-zcela bezdůvodně, chjo chjo Firefly mě bude asi navždy mrzet), ale především protože jsem dodnes nepochopila finále. Epizoda jako taková byla strhující naprosto odpovídající závěrečné epizodě, ale ani dnes si nejsem jistá co si myslet o úplném závěru. Jsem přesvědčená o tom že (kdyby náhodou někdo ještě neviděl a měl v plánu) na konci oba zemřeli a poslední záběry jsou co by kdyby . Ale jak říkám to je jen můj názor. Takže tady mě to mrzí ne jen z důvodu skončení ale i způsobu ukončení.

For crying out loud!