Tak dneska opět jednoduché rozhodování. :) U dalších kol to bude horší. :D
Dnes zase těžší rozhodování mezi iZombie a The Originals. Hlas ale nakonec putuje pro zombíka Liv. <3
Takovýhle náskok měl můj favorit snad naposledy, když tam byl Lucifer. Seattle Zombies for the win! :)
Dneska Hawai, protože komedie by měli zakázat a Liv, protože totéž co o komediích platí i o upírských seriálech. Plus, Rose McIver že :D
Dneska pro mě taky snadné. Hawaii těšing a iZombie jsem viděla a hlas dostává zcela zaslouženě :))
Tak dnes opět trošku adrenalin.
První duel jasná Hawaii :)
Ale ten druhý duel, to jako vážně???? No tady opravdu rozhodoval celkový dojem ze seriálu a to, jak moc podle mě pokazili poslední řady u obou seriálů.
Nakonec hlas šel Liv Moore a je to teď 50/50.
Mimochodem... dokáže někdo z hlavy říct, kdo bude v posledním článku z top 64? :)) Bez dohledávání, jen prostě že čekáte na svého favorita a stále jste se ho ještě nedočkali?
Dnes je to rozhodovanie extrémne ťažké, medzi iZombie a The Originals. Oba seriály milujem, ale asi predsa len sa mi o niečo viac zapísali do srdca Pôvodní upíri. :) <3
Tak já dnes hlasuji jednoznačně pro H5-0. Z druhého duelu jsem neviděla ani jeden seriál, ale jelikož nemám ráda upírskou tématiku, tak jsem dala hlas iZombie :D
H50 to je jasné <3 z druhého duelu neznám ani jedno :D
ragelly napsal(a):
Mimochodem... dokáže někdo z hlavy říct, kdo bude v posledním článku z top 64? :)) Bez dohledávání, jen prostě že čekáte na svého favorita a stále jste se ho ještě nedočkali?
Jo, čekám na Homeland. Ostatní nevím, co by tam mohlo být.
Klik napsal(a):
Tak ja rodinku neznášam, neprišli mi vôbec na chuť :D
😀 ze své zkušenosti vím, že chutě se mění. Taky jsem tenhle seriál dřív nesnášela, ale s věkem jsem se v tom našla 😉.
Imagin napsal(a):
Jo, čekám na Homeland. Ostatní nevím, co by tam mohlo být.
👏 super, dockas se 😊
janulam11 napsal(a):
😀 ze své zkušenosti vím, že chutě se mění. Taky jsem tenhle seriál dřív nesnášela, ale s věkem jsem se v tom našla 😉.
Videla som niekoľko častí ale nepáčilo sa mi dokopy nič. Dokonca ani postavy mi nie sú sympatické, pravdepodobne u mňa najviac nenávidení seriál.
Ale ako sa hovorí "sto ľudí, sto chutí" :D
Vyzerá to tak, že to Liv nezvládne :-( Aspoňže Hawaii prejde ďalej.