Diskuze k článku Novinka na SerialZone: Seriálový filtr dostává upgrade!
Hlawoun
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
30. 4. 2020 / 07:09:03 (před 4 roky)
off

Kdybych měl klobouk, už ho mám minimálně u kolen. A všechny palce nahoře :)

Zima se blíží...
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 4. 2020 / 07:44:57 (před 4 roky)
off

Negace je super, ale jaksi mně chybí u počtu epizod. Já třeba nikdy nehledám seriály s 100+ epizodami, ale spíše s méně než 13, 30 nebo 50.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
30. 4. 2020 / 07:48:14 (před 4 roky)
on
La.Volpe napsal(a):

Negace je super, ale jaksi mně chybí u počtu epizod. Já třeba nikdy nehledám seriály s 100+ epizodami, ale spíše s méně než 13, 30 nebo 50.

Ok, přidám.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Fruiko
30. 4. 2020 / 09:49:36 (před 4 roky)
on
La.Volpe napsal(a):

Asi tak? Nebo nějaký jiný hranice?

AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
30. 4. 2020 / 10:44:09 (před 4 roky)
on

Paráda, díky! Negativní filtr opravdu oceňuju! :)

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
30. 4. 2020 / 11:01:02 (před 4 roky)
off

No je to fajn... Akorát mně pořád chybí filtrování podle zač. písmene názvu seriálu (už jenom kvůli výzvě :D) Takhle po nějaké filtraci vždycky vyjede max prvních 100 ze všech seriálů, takže se třeba nedostanu dál jak na seriály začínající na "D" třeba. Nebo blbě hledám??

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 4. 2020 / 11:03:49 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Asi tak? Nebo nějaký jiný hranice?

Za mě paráda. Děkuji.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 4. 2020 / 11:08:00 (před 4 roky)
on
IrmaVep napsal(a):

No je to fajn... Akorát mně pořád chybí filtrování podle zač. písmene názvu seriálu (už jenom kvůli výzvě :D) Takhle po nějaké filtraci vždycky vyjede max prvních 100 ze všech seriálů, takže se třeba nedostanu dál jak na seriály začínající na "D" třeba. Nebo blbě hledám??

Zkus si přidat víc parametrů, docela rychle se nabídka zmenšuje, když přidáš třeba jednu podmínku navíc :) Ale jinak Fruiko určitě zváží :)

janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
30. 4. 2020 / 11:22:18 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Za to se taky přimlouvám ;). Jinak super.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
30. 4. 2020 / 18:18:45 (před 4 roky)
off

Tak jo, jdu si hrát s novým filtrem... Třeba mi to konečně najde nějakou akční pecku bez vedlejších cajdáků co není anime :D. Aka, moc díky za negativní filtr, rozhodně ho při svých omezených preferencích využiju víc než dost...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
IrmaVep
30. 4. 2020 / 18:19:57 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Zkus si přidat víc parametrů, docela rychle se nabídka zmenšuje, když přidáš třeba jednu podmínku navíc :) Ale jinak Fruiko určitě zváží :)

No u tech oblibenych zanru jako drama, konedie apod. to fakt snad ani neni mozny, aby se dala nastavit filtrace, ktera ti vyjede ve 100 serialech vyber z cele abecedy, ne...
Jako, prijde mi ten vyber podle pismene uzitecnejsi nez treba razeni podle poctu hlasek v serialu :D
A jeste takovy dotaz, asi jsem si toho nikdy nevsimla nebo proste neresila... ale my tu nerozlisujeme, zde je serial ukonceny nebo zruseny (bez radneho konce)? Napadlo me to, kdyz jsem rozbalila zalozku Status a tam je pod jednou volbou "ukonceno/zruseno"). To by mi prislo taky fajn (nemam zajem koukat na 1 serii zruseneho serialu), ale predpokladam, ze uz jste to nekdy urcite resili a holt to rozlisit neslo...?

andromache
30. 4. 2020 / 18:23:36 (před 4 roky)
off

A já taky ještě přidám jednu věc.. Nešlo by do negativního filtru přidat i televizní stanice? Když hledám třeba seriál, ale nechce se mi koukat na ty krátké věci od Quibi, nebo chci jinou stanici než netflix, protože na ty jejich roztahanosti nemám náladu?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
30. 4. 2020 / 18:32:49 (před 4 roky)
on
IrmaVep napsal(a):

No u tech oblibenych zanru jako drama, konedie apod. to fakt snad ani neni mozny, aby se dala nastavit filtrace, ktera ti vyjede ve 100 serialech vyber z cele abecedy, ne...
Jako, prijde mi ten vyber podle pismene uzitecnejsi nez treba razeni podle poctu hlasek v serialu :D
A jeste takovy dotaz, asi jsem si toho nikdy nevsimla nebo proste neresila... ale my tu nerozlisujeme, zde je serial ukonceny nebo zruseny (bez radneho konce)? Napadlo me to, kdyz jsem rozbalila zalozku Status a tam je pod jednou volbou "ukonceno/zruseno"). To by mi prislo taky fajn (nemam zajem koukat na 1 serii zruseneho serialu), ale predpokladam, ze uz jste to nekdy urcite resili a holt to rozlisit neslo...?

Zatím se to nerozlišuje, ale je to něco, po čem hodně touží fruiko. Akorát pochybuju, že se to odrazí v samotném statusu (zrušeno), spíš jen bude někde na profilu napsáno, jestli to skončilo uzavřeně, cliffhangerem, nebo se uzavřelo to hlavní, ale mělo to otevřená vrátka na pokračování... něco na ten způsob.

Jinak u obecných žánrů je hodně zástupců, to je pravda, ale dost se dají zúžit právě výběrem konkrétních zemí / stanic / let vysílání / počtu epizod

Editováno: 1x | Naposledy: 30. 4. 2020 / 18:33:39
IrmaVep
30. 4. 2020 / 19:04:00 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Zatím se to nerozlišuje, ale je to něco, po čem hodně touží fruiko. Akorát pochybuju, že se to odrazí v samotném statusu (zrušeno), spíš jen bude někde na profilu napsáno, jestli to skončilo uzavřeně, cliffhangerem, nebo se uzavřelo to hlavní, ale mělo to otevřená vrátka na pokračování... něco na ten způsob.

Jinak u obecných žánrů je hodně zástupců, to je pravda, ale dost se dají zúžit právě výběrem konkrétních zemí / stanic / let vysílání / počtu epizod

Aha, OK :) Diky za odpovedi, uz dam pokoj :D

Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
30. 4. 2020 / 20:03:03 (před 4 roky)
on

Já ho včera používal a říkal jsem si, že to je nějaký jiný :D
Jedna věc mě napadla - vím, že je tam možnost zadat alespoň 50 hodnocení atd.. Co to i otočit a možnost hledat něco, co nemá víc jak 500 hodnocení a tak dál, abych si odfiltroval ty nejprovařenější seriály

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Phantom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
1. 5. 2020 / 00:21:32 (před 4 roky)
off

Díky za novou filtraci, potěšilo. Malý návrh, nešlo by ještě přidat neobsahuje u domovské stanice. Stává se mi, že třeba nechci seriál od CW nebo od kohokoli z velké 5 atd.

Fruiko
1. 5. 2020 / 11:42:31 (před 4 roky)
on
Phantom napsal(a):

Díky za novou filtraci, potěšilo. Malý návrh, nešlo by ještě přidat neobsahuje u domovské stanice. Stává se mi, že třeba nechci seriál od CW nebo od kohokoli z velké 5 atd.

Hotovo.

andromache napsal(a):

A já taky ještě přidám jednu věc.. Nešlo by do negativního filtru přidat i televizní stanice? Když hledám třeba seriál, ale nechce se mi koukat na ty krátké věci od Quibi, nebo chci jinou stanici než netflix, protože na ty jejich roztahanosti nemám náladu?

Přidáno.

Pajky napsal(a):

Já ho včera používal a říkal jsem si, že to je nějaký jiný :D
Jedna věc mě napadla - vím, že je tam možnost zadat alespoň 50 hodnocení atd.. Co to i otočit a možnost hledat něco, co nemá víc jak 500 hodnocení a tak dál, abych si odfiltroval ty nejprovařenější seriály

Máš to tam.

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 5. 2020 / 11:42:40
proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
1. 5. 2020 / 14:13:05 (před 4 roky)
off

No teda, ono je to ještě více vylepšené to vyhledávání.) Moc děkuji.

andromache
1. 5. 2020 / 15:07:55 (před 4 roky)
off

Díky za další vylepšení Fruiko

Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 5. 2020 / 21:17:46 (před 4 roky)
off

Super, díky moc za vylepšený filtr! :-) Ty negace jsou fakt úžasné, už na mě nebude vypadávat anime :-) Fakt díky moc.

Jen dotaz k tomu počtu epizod. Pochopila jsem to tak, že se jedná o celkový počet epizod seriálu. Šlo by udělat vyhledávání třeba i podle toho, kolik je počet epizod v jedné sérii?

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
ragelly
1. 5. 2020 / 21:28:27 (před 4 roky)
on
Katschaba napsal(a):

Super, díky moc za vylepšený filtr! :-) Ty negace jsou fakt úžasné, už na mě nebude vypadávat anime :-) Fakt díky moc.

Jen dotaz k tomu počtu epizod. Pochopila jsem to tak, že se jedná o celkový počet epizod seriálu. Šlo by udělat vyhledávání třeba i podle toho, kolik je počet epizod v jedné sérii?

Hm, ono obecně i vyhledávání podle počtu sérií (minimálně x, maximálně x) by nemuselo být špatné. By se tam mohl navolit celkový požadovaný počet dílů i požadovaný rozptyl počtu sérií a našlo by to ještě přesnější výsledky.

Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
2. 5. 2020 / 13:06:16 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Hm, ono obecně i vyhledávání podle počtu sérií (minimálně x, maximálně x) by nemuselo být špatné. By se tam mohl navolit celkový požadovaný počet dílů i požadovaný rozptyl počtu sérií a našlo by to ještě přesnější výsledky.

Jo to taky není vůbec špatný nápad :) Moc nás ten Fruiko rozmazluje, přidá nám tolik nových věcí a my bychom chtěli stále více :D

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
ragelly
2. 5. 2020 / 13:30:50 (před 4 roky)
on
Katschaba napsal(a):

Jo to taky není vůbec špatný nápad :) Moc nás ten Fruiko rozmazluje, přidá nám tolik nových věcí a my bychom chtěli stále více :D

Ono je nejhorší to vymyslet, protože takhle když nad tím přemýšlí pár lidí, tak nás spousta případů nebo dalších možností ani nenapadne, takže vždycky je lepší to pak zapojit a společně s ostatními přijdeme na to, jak to ještě vylepšit :)) viď, Fruiko?

Fruiko
2. 5. 2020 / 13:40:34 (před 4 roky)
on

Série nejdou. Teda jdou, ale je to výpočetně tak náročné, že to nemá smysl.

lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
6. 5. 2020 / 17:05:36 (před 4 roky)
off

Wow... luxusní práce, kdybych neměla tolik seriálů, které chci vidět, hned bych začala hledat, takhle ocením později :). Výborná práce, děkuji.