Paráda, to zní skvěle, už se těším :)
Edit: Proč mám pocit, že si na základě těch zajímavostí zas přeplním watchlist?
Kaelee napsal(a):
Paráda, to zní skvěle, už se těším :)
Edit: Proč mám pocit, že si na základě těch zajímavostí zas přeplním watchlist?
Nejspíš proto, že to bude pravda.) Za tím stojí jasný úmysl, aby ani jeden uživatel SerialZone neměl šanci si watchlist někdy pročistit.)
proobacz napsal(a):
Nejspíš proto, že to bude pravda.) Za tím stojí jasný úmysl, aby ani jeden uživatel SerialZone neměl šanci si watchlist někdy pročistit.)
Muhehehe ]:D
andromache napsal(a):
Muhehehe ]:D
Také v tom máš prsty?) Že se tak zlomyslně křeníš?)
proobacz napsal(a):
Také v tom máš prsty?) Že se tak zlomyslně křeníš?)
Co? Já? Kdy? Kde? Proč? Nač? Zač? Jak? :-O?
Kaelee napsal(a):
Proč mám pocit, že si na základě těch zajímavostí zas přeplním watchlist?
Tak takhle jsem nad tím teda nepřemýšlel! :D Ale když to tak vezmu, tak to je vlastně hezkej bonus, ne? :D
Super nápad! Jen zajímalo by mě, jakého "stylu" ty zajímavosti budou? Osobně se totiž vyhýbám všem spoilerům, co jen to jde, tak jestli si to mám vůbec přidávat 😀
Masha napsal(a):
Super nápad! Jen zajímalo by mě, jakého "stylu" ty zajímavosti budou? Osobně se totiž vyhýbám všem spoilerům, co jen to jde, tak jestli si to mám vůbec přidávat 😀
Díky za pochvalu! :) Budou to obecné zajímavosti k různým seriálům a občas i nějaké zajímavosti přímo k epizodám, ale těch nebude tolik. Obecně se spoilerům budeme snažit vyhnout, avšak nedokážu říct, jestli třeba někdo nebere jako spoiler i dnešní zajímavost. :)
Masha napsal(a):
Dá se zajímavost z deset let starého seriálu považovat vůbec za spoiler :D?
andromache napsal(a):
Pro mě rozhodně jo! :D
Každopádně věřím, že zajímavosti jsou vesměs nespoilerové, určitě bych se nebála, pokud to vyloženě nebude něco typu "Vítěz xx. série Survivor abc ... :D
andromache napsal(a):
Co? Já? Kdy? Kde? Proč? Nač? Zač? Jak? :-O?
Já ti ale vážně věřím, že zvládáš vyjmenovat všechna možná příslovce.)
ragelly napsal(a):
Každopádně věřím, že zajímavosti jsou vesměs nespoilerové, určitě bych se nebála, pokud to vyloženě nebude něco typu "Vítěz xx. série Survivor abc ... :D
No jo, taky ty :D. Ale myslím, že tvým stylem tady nejede skoro nikdo (až na pár bláznů, ale ty bych teda ráda poznala :D).
proobacz napsal(a):
Já ti ale vážně věřím, že zvládáš vyjmenovat všechna možná příslovce.)
:D :D. Jenom se mi nějak nezdála ta otázka :D. Ale jinak jo, taky v tom jedu /-).
andromache napsal(a):
No jo, taky ty :D. Ale myslím, že tvým stylem tady nejede skoro nikdo (až na pár bláznů, ale ty bych teda ráda poznala :D).
Pravda, já jsem taková odstrašující výjimka :D A stejně spoilery zapomenu hnedka, takže jsem v klidu :D
ragelly napsal(a):
Pravda, já jsem taková odstrašující výjimka :D A stejně spoilery zapomenu hnedka, takže jsem v klidu :D
No tak vidíš :D. Takže se vracím k tomu, že spoilery z deset let starého seriálu prostě nejsou spoilery :D. Neříká rok dva, to se ještě brát dá, ale ta dekáda je fakt trochu moc :D.
ragelly napsal(a):
Mne asi po nejake aktualizaci androida nebo kyho certa na telefon zacaly chodit samy od sebe google zpravy, coz mi nijak neprekazi, az na to, ze se tam nejak strasne nadsene venuji Survivoru a to si obcas zanadavam, kdyz nestihnu zavrit oci vcas - protoze jsem pozadu, ale zase ne o tolik, abych si sem tam neco nepamatovala nestastne dostatecne dlouho :D
To máte z toho, že čučíte na takové škváry :D :D.
andromache napsal(a):
tak pokud to bude něco takto starého tak asi ne :D
tak za sebe uvidím, ale jinak určitě dobře vymyšleno a předpokládám, že tam třeba budou občas i spadat nějaké ty "behind the scene" dramata, což je vždy zajímavé zjistit, proč vlastně někdo zmizel 😀
Super nápad.
Možno by bolo zaujímavé ak by si Děd Vševěd pridal seriály ku ktorým písal zaujímavosti do obľúbených, po čase by to mohla byť zaujímavá zmes :)
cindy napsal(a):
Super nápad.
Možno by bolo zaujímavé ak by si Děd Vševěd pridal seriály ku ktorým písal zaujímavosti do obľúbených, po čase by to mohla byť zaujímavá zmes :)
Píšu sice s několikatýdenním zpožděním, ale vytvořil jsem veřejný seznam seriálů, o kterých byla v rubrice zmínka. Budu se ho snažit nějak pravidelně doplňovat, zatím tam jsou všechny seriály za květen a za červen. :)