Diskuze k článku 5+1 na téma Policie
Fifipek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
5. 5. 2020 / 13:29:39 (před 4 roky)
off

z toho výběru jednoznačně Line of Duty. Prakticky v každé sérii přijde buď nějaký solidní zvrat a nebo ostrá akce, která stojí za to...

jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
5. 5. 2020 / 13:48:25 (před 4 roky)
off

The Bletchley Circle nevypdá vůbec špatně, navíc jen sedm epizod, to by šlo. Instinct mě láká už nějakou dobu, po přečtení mě láká ještě víc a tak se do něj asi taky výhledově pustím. Ani Line of Duty nevypadá špatně, ale asi mě neláká až tak moc, každopádně věřím, že když do toho člověk pronikne, tak ho to pohltí. No výběr se fakt povedl, snad to tak uvidí i ostatní.

Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
5. 5. 2020 / 14:11:56 (před 4 roky)
off

Magnum je super. Já miluju Hawaii Five-0 a tohle je dobrý nástupce ( tedy teď už nástupce). Doufám že se dočkáme dalších sérií. Magnum je typ chlapa který se s tím nepáře. I když co si budem, skok z vesmíru do severní koreii ( klidně mě opravte) byl šílený. Kdo viděl ví.

Gabka
Editováno: 1x | Naposledy: 5. 5. 2020 / 14:12:34
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
5. 5. 2020 / 14:22:12 (před 4 roky)
off

Ach The Bletchley Circle.. Rachel Sterling mám ráda už od Tipping the Velvet a tady jsem si ji oblíbila ještě víc.. Asi to chce fakt už dohnat ten spin-of z Ameriky.. A jinak na Magnum P.I. se chystám už nějakou dobu ale ne a ne se dokopat.. Tak snad :-). Zbytek mě nějak tématicky nezaujal. Podle popisu moc nudné a zdlouhavé.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
5. 5. 2020 / 14:29:24 (před 4 roky)
on

Já už psala Pajkymu, že Line of Duty mám v plánu dýl a on mě svým příspěvkem navnadil ještě víc, takže brzo určitě zkouknu 😉

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
5. 5. 2020 / 15:32:42 (před 4 roky)
off

A Kobra 11 a Komisař Rex jsou kde? :D Nejikoničtější policejní seriály.

A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
5. 5. 2020 / 15:42:17 (před 4 roky)
off
patrik1177 napsal(a):

Vítáme vás u staronové rubriky, která se zaměřuje na opomíjené seriály. Pět redaktorů a autor článku vybrali šestici seriálů, které unikají pozornosti davů, ale přesto stojí za zhlédnutí.

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
5. 5. 2020 / 15:42:35 (před 4 roky)
on
patrik1177 napsal(a):

"Pět redaktorů a autor článku vybrali šestici seriálů, které unikají pozornosti davů, ale přesto stojí za zhlédnutí."
EDIT: A.R.G.U.S. byl o 18 sekund rychlejší. :D

SerialZone Influencer | Vratař | Současný obyvatel Metro Vancouveru, kde se točí séroše.
Editováno: 1x | Naposledy: 5. 5. 2020 / 15:43:53
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
5. 5. 2020 / 15:46:30 (před 4 roky)
off

The Bletchley Circle a Line of Dutý jsem neznal a zní mi dobře, na to se kouknu
O Ultraviolet jsem už slyšel, ale nechystal jsem se na to, což se teď změnilo
Takže díky za tipy k sledování a snad mě to bude bavit :)

Gabik.029
5. 5. 2020 / 15:48:35 (před 4 roky)
on
Micuda98 napsal(a):

"Pět redaktorů a autor článku vybrali šestici seriálů, které unikají pozornosti davů, ale přesto stojí za zhlédnutí."
EDIT: A.R.G.U.S. byl o 18 sekund rychlejší. :D

A ještě bych vás kluci doplnila - "I tentokrát byl důležitým faktorem pro výběr počet hodnocení v naší databázi a hranice pro opomíjený seriál byla stanovena stejně jako minule pouze na 200 hodnocení." 🤷‍♀️

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
5. 5. 2020 / 16:34:06 (před 4 roky)
off

Jako byste nevěděli, že ty články nikdo nečte :D Všichni mrknou jen na obrázky a názvy a tím to končí :D

Editováno: 1x | Naposledy: 5. 5. 2020 / 16:34:25
andromache
5. 5. 2020 / 16:37:04 (před 4 roky)
off

Btw, a už víte, na jaké další téma se chystá 5+1?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Gabik.029
5. 5. 2020 / 16:49:25 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Btw, a už víte, na jaké další téma se chystá 5+1?

Jojo, máme rozpis, ale Pajky to chce nechat asi jako překvápko.

andromache
5. 5. 2020 / 16:56:10 (před 4 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Někdy si říkám, že redakční rozpisy by měli být k dispozici celé redakci :D.

jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
5. 5. 2020 / 22:22:43 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Zbytek mě nějak tématicky nezaujal. Podle popisu moc nudné a zdlouhavé.

A to jsem si říkal, že zrovna tobě by se Ultraviolet mohl líbit. Nevadí, trefa vedle.

A.R.G.U.S. napsal(a):

O Ultraviolet jsem už slyšel, ale nechystal jsem se na to, což se teď změnilo

Tak to jsem rád, že alespoň někoho jsem nalákal =D

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
5. 5. 2020 / 22:26:32 (před 4 roky)
off

Kde tie seriály sledujete? Mne by dlhšie trvalo hľadať ich v hlbinách internetu než potom sledovať :D Každopádne pozerám, že Ultraviolet je na Netflixe, tak ten skúsim. Magnum mám tiež v pláne, keď dobehnem zvyšné epizódy Hawaii.

andromache
5. 5. 2020 / 22:50:44 (před 4 roky)
off
jesmot napsal(a):

A to jsem si říkal, že zrovna tobě by se Ultraviolet mohl líbit. Nevadí, trefa vedle.

To by mě zajímalo, co tě k té myšlence dovedlo :-). A mě možná dost odrazuje i fakt, že jde o Polsko. Být to anglicky mluvený seriál tak to možná i prubnu, ale evropská produkce mimo VB je příšerná.

Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
6. 5. 2020 / 11:47:09 (před 4 roky)
off

Jsem rád, že i policejní článek vyvolal dobrou reakci. Doufáme, že tomu tak bude i u daších vydání :)
Nevím, jak moc vás tady baví funkce seznamů, ale přišlo mi to jako ideální věc na pěkný přehled námi doporučených seriálů. Tak se podívejte odkaz

Gabik.029 napsal(a):

Přesně tak, to by se všichni, co na tom nepracují okradli o očekávání dalšího vydání :)

Lill napsal(a):

Kde tie seriály sledujete? Mne by dlhšie trvalo hľadať ich v hlbinách internetu než potom sledovať :D Každopádne pozerám, že Ultraviolet je na Netflixe, tak ten skúsim. Magnum mám tiež v pláne, keď dobehnem zvyšné epizódy Hawaii.

Line of Duty bylo do nedávna na Netflixu, momentálně je na BBC iplayeru, i když nevím, jestli ten je dostupnej mimo UK.

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
6. 5. 2020 / 12:46:23 (před 4 roky)
off

táto rubrika bude asi moja smrť-Bletchley Circle, Line of Duty,Reno 911! pridané do to-watch a možno do neho pribudne aj Ultraviolet =D Magnuma sledujem,ten už je vo watchliste =D inač sa mi zdá, že Bletchley Circle beží na Epic drama

Gallifrey fall no more!
Gabik.029
6. 5. 2020 / 13:34:19 (před 4 roky)
on
Lill napsal(a):

Já tady měla původně zapsaný Unbeliavable (Netflix), ale na poslední chvíli jsem si to změnila na Bletchley, ten měl míň hlasů. Takže můžeš zkusit mrknout na tohle, taky rozhodně doporučuju 😉

andromache
6. 5. 2020 / 14:03:03 (před 4 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Já tady měla původně zapsaný Unbeliavable (Netflix), ale na poslední chvíli jsem si to změnila na Bletchley, ten měl míň hlasů. Takže můžeš zkusit mrknout na tohle, taky rozhodně doporučuju 😉

O Unbelievable jsem četla několik článků a usnesla se, že do toho fakt nejdu jako.. To není dobrý seriál pro mou psychiku :D. Už tak muže moc nemusím :D.

Gabik.029
6. 5. 2020 / 15:49:54 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

O Unbelievable jsem četla několik článků a usnesla se, že do toho fakt nejdu jako.. To není dobrý seriál pro mou psychiku :D. Už tak muže moc nemusím :D.

Ono se to pak hodně soustředilo právě na to vyšetřování a nebylo to nijak "too dark", já to dávala na jeden zátah a noční můry jsem z toho neměla 😄

andromache
6. 5. 2020 / 15:52:04 (před 4 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Ono se to pak hodně soustředilo právě na to vyšetřování a nebylo to nijak "too dark", já to dávala na jeden zátah a noční můry jsem z toho neměla 😄

jenže já mám noční můry z kdečeho :D.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
6. 5. 2020 / 18:24:23 (před 4 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Ďakujem, pozriem sa na to :-)

Jessica Angell
14. 6. 2020 / 21:18:50 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

To by mě zajímalo, co tě k té myšlence dovedlo :-). A mě možná dost odrazuje i fakt, že jde o Polsko. Být to anglicky mluvený seriál tak to možná i prubnu, ale evropská produkce mimo VB je příšerná.

Normálně bych souhlasila ale Ultraviolet je dost dobrej seriál..doufám že bude 3. Řada jinak asi pošlu ošklivý dopis..ten konec 2. Byl dost super..nebo teda na facku pokud nebude 3.

Gabka
andromache
14. 6. 2020 / 21:24:47 (před 4 roky)
off
Jessica Angell napsal(a):

Normálně bych souhlasila ale Ultraviolet je dost dobrej seriál..doufám že bude 3. Řada jinak asi pošlu ošklivý dopis..ten konec 2. Byl dost super..nebo teda na facku pokud nebude 3.

No jo.. Takových seriálů s cliffem na konci co nedostali další řadu už bylo.. :D. Ale chápu tě :D.

Jessica Angell
15. 6. 2020 / 12:37:25 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

No jo.. Takových seriálů s cliffem na konci co nedostali další řadu už bylo.. :D. Ale chápu tě :D.

To jo jenže na druhou řadu se čekalo dva roky, a už po prvním nebo druhém dílu jsem měla chuť je majznout po hlavě že to snad jako ani nemyslí vážně ( to se musíš mrknout, nechci spoilerovat)..a pak zas na konci to bylo na ránu..

Gabka
andromache
15. 6. 2020 / 15:11:10 (před 4 roky)
off
Jessica Angell napsal(a):

To jo jenže na druhou řadu se čekalo dva roky, a už po prvním nebo druhém dílu jsem měla chuť je majznout po hlavě že to snad jako ani nemyslí vážně ( to se musíš mrknout, nechci spoilerovat)..a pak zas na konci to bylo na ránu..

Zatím stále odolávám, ale uvidíme :-).